kaczor kcx Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Wiec tak już kiedyś o to pytałem i chyba jestem za live 24 aczkolwiek prosiłbym o wyjasnienie czym róznią się te karty oraz czy któraś z nich ma wyścia wewnętrzne tzn chodzi mi o to żebym podłączył sobie przedni panel obudowy i mógł tam podłaczyć głośniki i mikrofon. Jest taka możliwość? czekam na odpowiedzi :) A i jeszcze coś jelsi chodzi o dźwiek to za bardzo sie nie znam dlatego prosze wyjaśnić to tak w miare przystępnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinc Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Obie karty są bardzo okrojone. Nie mają sprzętowego EAX 3.0. Wiążę się to ze spadkiem wydajności w grach, gdyż mocno obciążają procka. Kup lepiej stare dobre Audigy z Fire-Wire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 nie przesadzajmy z tym obciazaniem , dzisiejsze procki to nie truchelka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...