DiJo Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 cześć! :) potrzebuje kupić rure o wewnetrznej średnicy 1 cal, najlepiej z brązu lub jakiegoś innego trwałego i 'śliskiego' materiału. Szukałem juz w kilku sklepach i hurtowni, ale nie mają :( znacie jakiś sklep gdzie można to kupić? plis odpiszcie :) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Google nie boli: http://www.4metal.pl/?a=22&_n=&_k=85&_w=6&_p=1 Edytowane 2 Maja 2006 przez J.O.H.N. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Google nie boli: http://www.4metal.pl/?a=22&_n=&_k=85&_w=6&_p=1 mnie juz boli :P od miesiąca tego szukam na google i nietylko... ale dzieki za pomoc ;) Edytowane 2 Maja 2006 przez DiJo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 W castoramie jest rura 1" tylko ocynkowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 W castoramie jest rura 1" tylko ocynkowa.1" w środku? i musi być gładziutka od środka, z zewnątr mnie niezabardzo interesuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Tego to nie wiem, ale mam kolano ocynkowe 1" jak chcesz to moge ci zdjecie zrobic...i w cm podac wymiary w zew i wew... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 prowadnice budujesz? kup/zamow jakas stalowa i daj do chromowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...