Black_war Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Gdybym chciał to bym też zamontował. Na wężyki 8/10 w sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 dokladnie dokladnie,a taki hydorek spokojnie da rade !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 to niech mnie ktos do k**wy nędzy zabanuje jak sie nie podoba ilosc postów!Masz dzien na uspokojenie sie i przemyslenie sprawy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 To się nazywa prawidłowe podejście do sprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Kto by montował aquaela 650 do trzech bloków i CHłODNICY od żuka ?? :mur:np ja ;] z rekordem daje rade to co zukowi nie podola ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Ja tylko w kwesti formalnej- niech jednoznacznie wypowie się autor: masz CHłODNICĘ czy NAGRZEWNICĘ od żuka? Wprawdzie pisałeś już: jest to chłodnica ;d cała z miedzi i mosiadzu java script:emoticon(':razz:', 'smid_16') :razz: Ale napisz jakie to-to jest duże. Czy +/- 25x15x6cm czy 50x70x6cm. Twoja wcześniejsza wypowiedź świadczyła by o tym że masz jenak chłodnicę- piszesz "z miedzi i mosiądzu" (nie wiem, nie widzaiłem CHŁODNICY od żuka)- żukowska NAGRZEWNICA wykonana jest w całości z mosiądzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Ona jest wielka :) raczej 50x70x4cm coś koło tego,ale naprawde duuuża,wieksza niż moja :) Kanaly sa szerokie,wiec oporow duzych nie bedzie jak woda poplynie z gory na dół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...