bartmarian Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Witam, czy można z Linux'a zmienić jakoś nr seryjny płyty głównej ? enterprajs server 2003 działa 180 dni, no a na czymś muszę czasem prograć z fumflami z lanu... a raz na pol roku instalacja+sterowniki wcale mnie nie przeraza :D Oczywiście to pytanie teoretyczne, do celów naukowych, nie mające na celu... itd itp Pozdrawiam Marcin dalej nie czytamy - bo nie na temat. PS aha... Gentoo mam od 2005.0 i poki ja nie popsuje to jest ok, a tu co ? 2003 (no po UP'kach oczywiście) blue screen od czasu do czasu :D, z dwa razy wyłączył mi sam sieć (no ale w serwerze sieć nie potrzebna - bez niej lepiej jest zabezpieczony), do tego że jak go uruchamiam pasek z menu start jest schowany (mimo ze go wciąż wyciągam) się przyzwyczaiłem (nie, nie mam zadnego ukrywania w jednej z tysiącu opcji), po instalacji domyśle wyłączona jest akceleracja i dzwięk, ok, częściowo zrozumiałe, ale to chyba nie z powodu, że super stabilny system mógłby się położyć od "wydania dzwięku", co z tego że nie na temat piszę pradwa ? :) Tak czy siak - polecam, ah.. 3DMark2001SE nie działa (bo nie mam directx 8 - nie mam, mam 9c - 3dmark z łatką), na szczęście gry działają.... Polecam, polecam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radon Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 A nie lepiej emulowac w VMWare? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Na VMware w coś więcej niż Pasjansa to się nie da jak na razie pograć. Za to można by próbować na WineX/Cedega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radon Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Na VMware w coś więcej niż Pasjansa to się nie da jak na razie pograć. Za to można by próbować na WineX/Cedega. Mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Mozna. chyba ze lubisz jak ci sie jakis FPP zamienia w gre turową :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...