Big JASNY Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Tak ja w temacie dziś zamówiłem : Procesor: Sempron 3100+oem + Artic Cooling Freezer 64 PRO Płyta: ASRock K8NF4G - SATA 2 RAM: TwinMOS 512/400 Cl2.5 Co myślicie o takim zestawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alepajonki Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Lepiej słabszy procek, a lepsza płyta główna - ale jak kupiłeś to trudno :P BTW dobry komplecik, ale w zasadzie 2800+ byłby lepszy, bo ma więcej cache'u. Faktycznie - pomyliłem się. Edytowane 2 Maja 2006 przez Venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 sempron 3100+ ma takie samo taktowanie jak 000+ i ma 256l2 czyli tyle co 2800 wg. mnie tez lepiej by bylo jak bys wzial lepsza mobo a slabszy proc (2800+) ale to tez dobry wybor -> strzalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Popieram kolegę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 ale po co ten temat skoro komp w domu juz siedzi, no złego zakupu nie zrobiłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Ta mobo jest bardzo dobra bynajmiej ja osobiście nie narzekam :) ale wiadomo, że lepsze było by np. DFI Infinity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Bardzo dobry wybór. Mam tą mobo i sprawuje się super. Mój athlon chodził stabilnie na niej na 2750Mhz, ale to zależy wiele od proca, bo mój nie potrzebował dużego Vcore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...