Arkady Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 no w sumie to pryszczawka, ale wolę się upewnić. to jest płyta qmpla i już chciałem robić update do wersji 1015 za pomocą asus update ale w opisie do biosów napisane było, że z tej wersji jaka jest obecnie (1006) można uaktualnić tylko 8O aflashem lub EZflashem. 1. czy to prawda - czy mimo wszystko można za pomocą asus update 2. aflash mam jakiś stary a na stronce asusa nie doszukałem się aflasha (wiem, jestem cieńki, ale zrobili tam przebudowę i wszystko się pochrzaniło) - ma ktoś w miarę nowego? 3. podobnie szukam EZflasha - który jest lepszy aflash cy EZflash? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Spróbuj ALt+F2 podczas postu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 heh, już to zrobiłem - najpierw aflashem, nadgranie biosu, suma kontrolna ok, restart - i bios nadal stary 8O . mimo zaleceń asusa wziąłem asus update i tym nadgrałem bezproblemowo. że ta mobo ma ezflasha onboard to się dopiero kapnąłem jak siadłem przed tym kompem :oops: , hehe a ja chciałem to ściągać z neta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...