Wofek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Prosze o oferty na Gadu-Gadu - moj nr to 3704318 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 co to allegro? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 co to allegro? :)Myślałem, że moze akurat ktoś ma na sprzedaż... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 nie ma kart MMC w rozsądnej cenie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zapomniales podac jakiej wielkosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 MMC to najgorsze karty :( oczywiście chodzi o cene ;) sam mam mp3nik i w nim 32 mega MMC bo jakoś niestać mnie żeby dać z 200pln za 64M :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zapomniales podac jakiej wielkosci ;)Hmmm... 16 MB, 32 MB oraz 64 MB 8) Najlepiej 32 MB albo 64 choc 16 tez moze byc ! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 MMC to najgorsze karty :( oczywiście chodzi o cene ;) sam mam mp3nik i w nim 32 mega MMC bo jakoś niestać mnie żeby dać z 200pln za 64M :roll:Potrzebuje karte do Siemensa Sl45i - niestety nie ma ON WOGOLE KARTY i musze cos kupic. Prawda ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 nie kupuj 32, lepiej sie szarpnij i weź 64, a o 16 to wogóle zapomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Mam okazje kupic 28 MB za 70 zł. Warto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 infineona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 infineona?sandisc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 a bedzie to działało??? jak beszie to sie opłaca, na pewno nie przepłacasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 a bedzie to działało??? jak beszie to sie opłaca, na pewno nie przepłacaszA czemu mialoby nie chodzic ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ano moze nie chodzić, no forum siemensa czytalam jak kolo sobie kupił mmc jakijś dziwnej firmy i mu nie działało... więc lepiej najpierw sprawdź.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ano moze nie chodzić, no forum siemensa czytalam jak kolo sobie kupił mmc jakijś dziwnej firmy i mu nie działało... więc lepiej najpierw sprawdź....Na jakim forum... ? Zarzuć link... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 http://forum.fks.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 http://forum.fks.pl/dzieki ! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...