Novy Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Mam pytanie odnosnie tej karty, wiem ze ma mozliwosc niezaleznego wyswietlania obrazu na tv i monitorze ( na tv film a na monitorze np word ). Wlaczylem w zakladce Overlay Theater Mode i gdy odpale film na tv rzeczywiscie uruchamia sie wpelnym ekranie na monitorze mam w okienku. Niestety nie mam mozliwosci odpalenia na monitorze jakiegokolwiek okienka, worda, przegladarki www bo na tv w tym samym czasie film znika i tu moja prosba o pomoc :) na GF 4 MX bez problemu udalo mi sie tak odpalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 juz dzisiaj na jakims forum odpowiadalem na podobne pytanie :) ja uzywam ZoomPlayer... mozna wsadzic go do traya i obraz na TV dalej bedzie widoczny, a jak chcesz np odpalic go z WMP to musisz wlaczyc opcje zawsze na wierzchu i ustawic jak najmniejsze okienko zeby nie przeszkadzal zbytnio... a jezeli masz jeszcze problem z napisami na TV w trybie teatralnym to zainstaluj program DivXG400 on przechwyci napisy i odpowiednio je ustawi na TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 fajenie wiedzieć... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 to ja mam pytanie.... czy na gf3 ti200 gainwarda tez mozna wyswietlac 2 obrazy naraz?? tzw na monitorze i tv?? :) to rozniez dotyczy o normalna prace na kompie.. i np... do tego ogladanie divxa na tv :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 juz dzisiaj na jakims forum odpowiadalem na podobne pytanie :) ja uzywam ZoomPlayer... mozna wsadzic go do traya i obraz na TV dalej bedzie widoczny, a jak chcesz np odpalic go z WMP to musisz wlaczyc opcje zawsze na wierzchu i ustawic jak najmniejsze okienko zeby nie przeszkadzal zbytnio... a jezeli masz jeszcze problem z napisami na TV w trybie teatralnym to zainstaluj program DivXG400 on przechwyci napisy i odpowiednio je ustawi na TV Dzieki :) ide poszukac tego zoom playera i zobaczyc jak dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 a mi ktos pomoze?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 a mi ktos pomoze?? :)Jezeli ta karta posiada 2 uklady RAM DAC to sie da, ale cos mi sie zdaje ze nieposiada, moze sie myle :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...