ara Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Czy to normalne ze po około dwóch tygodniach od położenie pasty arctic silver 3 pasta spłyneła z jadra? Czy moze daje jej za mało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ona nie splynela :D tylko radiator ja wycisnal ....i zostala tylko mala jej ilosc aby wypelnic mikro szczelinki miedzy radiatorem a jadrem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Problem w tym ze po zdjeciu bloku pasty na jadrze wogole nie bylo, a temperatura skoczyla o 7 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 może pasta przeterminowana? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Problem w tym ze po zdjeciu bloku pasty na jadrze wogole nie bylo, a temperatura skoczyla o 7 stopni. przeszły konie bo betonie... tak naprawdę tylko jeden przeszedł koń reszta konie to nie bo ten beton, pewnie dla ochłody miast cementu cały powstał z wody a tak poważnie - co znaczy, że jej nie było - dotykasz proca palcem i nie masz srebrnego nawet trochę :?: 8O imho niemożliwe albo pasta tak jak w wierszyku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Pasty z czasem "ubywa" 8O .Ile czasu minelo od nalozenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 wlasnei sprawdzilem i moj ASIII ciagle ejst an procu!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider__WAWA Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Cos dziwne z ta pasta - spłynęła ??!!?? Moja sie trzyma i to ponad miesiac w stanie praktycznie nienaruszonym... a do tego powiem szczerze ze nie moglem zdjac bloku wodnego bo sie skleil z peltierem!! Bałem się że spiekł się na amen !!! Dziwnie to wszystko zgęstniało i nabrało konsystencji kleju !!! Heh :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Czy to normalne ze po około dwóch tygodniach od położenie pasty arctic silver 3 pasta spłyneła z jadra? Czy moze daje jej za mało ?pewnie jakas pasta za 5zl. moja sie trzyma bez problemuffffff....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Czy to normalne ze po około dwóch tygodniach od położenie pasty arctic silver 3 pewnie jakas pasta za 5zl. moja sie trzyma bez problemuffffff....... eee gdzie kupic ASIII za 5 zlotych????? powiedz, prosze! juz tam ajde i wykupuje caly zapas! mhaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8O 8O 8O :D :D :D :D :D :) :) :) :) :o :o :lol: 8) 8) 8) 8) 8) :P :P :P :P :P :P :P :P :? 8O 8O 8O 8O :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 wczoraj w balcie na kartuskiej w gdancysiu kupiłem za 5zł strzykaweczkę pasty srebrnej. pan twierdzi, że kupują hurtowo do producenta na użytek własny (nie dostałem paragonu), pasta jest na srebrze, bez silikonu. cóż, na razie chcę wykorzystać ją do tranzystorków na radiatorze w zasilaczu ale później na pewno przetestuję w prockach. na strzukaweczce napisane jest "titan", whatever it means... :lol: BTW - jak ktoś ma kompa z balty :? to niech da znać jak działa, bo na pewno jest na tej paście :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 AS III na 100% nie znika. Zdejmowalem WB po 4 miesiacach od zalozenia, pasta nadal byla, mimo ze wiekszosc wycisnieta na zewnatrz. BTW ladnie srebro przeniknelo (osmoza? 8O ) do WB 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ja mam taki lewy problem - wc jak w podpisie i w idle 47 stopni.Bok przykrecony mocno (mocniej juz nie mam sily dokrecic), na "czuja" zimny CPU potraktowany ASIII No i jeszcze te dziwne odczyty temp. - zaraz jak zaloze wc 32 33 stopnie Wystarczy ze zresetuje i juz 47 (nie wazne ile czasu byl wlaczony przed resetem - w trakcie pracy zaraz po zalozeniu wc temp nie rosnie az do resetu) Myslalem, ze ASIII sie cala wylala spod proca - ale sadze ze zostalo jej tyle ile potrzeba. Wiec problem tkwi w czym innym (chociaz na pewno jest zwiazany z dociskiem) Mam CSa (ThermalTake) i mozliwe, ze w nim tkwi problem. Bo jakos lewo nachodzi na gumki. Jest jeszcze naklejka na CPU ale prawie nie ma stycznosci z CSem. Zalozyc blok bez CSa troche sie boje o ukruszenie, naklejki nie zerwe bo strace gwarancje. Jedyne co mi zostaje to przyciac gumki skalpelem (mam jeden i jest zarabisty - ostrosc rules) - ale to tez moze naruszyc warunki gwarancji. I nie wiem co najlepiej zrobic? Zalozyc bez CS???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 AS III na 100% nie znika. Zdejmowalem WB po 4 miesiacach od zalozenia, pasta nadal byla, mimo ze wiekszosc wycisnieta na zewnatrz. BTW ladnie srebro przeniknelo (osmoza? 8O ) do WB 8) tak ale srednio po 4-5 mies zostaje same grudki i jest jej wyraznie mniej, nie mam pojecia dlaczego tak jest, mozliwe ze nastepuje jakas reakcja z miedzia i sie cos wytraca(ulatnia itp.), paste trzeba zmieniac co jakis czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...