Demonek_ Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Witam , na wstępie odrazu mówię , że jeśli dział jest nie odpowiedni to sory.. ale poprostu nie wiem i stwierdziłem , że to najodpowiedniejsze miejce. A teraz o problemie. Od pewnego czasu nie mogłem wydrukować obrazków (plik jpg , png itd) , teraz doszło do tego , że nie mogę wydrukować nic. Nawet głupiego *.txt. Na początku zdarzał się Blue Screen, potem drukarka nie odpowiadała na polecenie drukowania , tak jakby się zawieszała. Czasem cały komp dostał zwisa. Pomyślałem nad reinstalką sterów.. i teraz nawet podczas instalki gdy prosi o podłączenie drukarki do USB komp zalicza restart i lipa :/. Próbowałem 4 porty USB , na każdym ten sam efekt , przy czym skaner i wszystkie inne rzeczy typu komórka , mp3 player itp działa bez zarzutu. Na pewno jest to wina drukarki , ale naprawdę nie wiem co można zrobić jeszcze.. , format nic nie daje , reinstalka sterów aktualnie jest nawet nie możliwa. Pomóżcie coś , ja spróbuję zawieść ją do znajomego i zobaczyć jak u niego się bedzie sprawować. Dodam tylko config: Asrock 939 Dual ; Semp 64 3000+@2,3GHz ; 2x 512mb Kingstone ; 7800GT ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Chyba bez wizyty drukarki w Serwisie się nie obędzie <_< , o ile masz jeszcze na nią gwarancję. Jak nie to lepiej się nie męczyć i kupić sobie nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 a próbowałeś na innym kablu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Zapewne zaisntalowałes sterowniki do usb 2.0 i dlatego masz taki bład(na mojej płycie tak jest) zblokuj w biosie opcje usb2.0 zeby ci tylko 1.1 działało - powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...