Skocz do zawartości
Demonek_

Problem Z Drukarką Hp3550

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , na wstępie odrazu mówię , że jeśli dział jest nie odpowiedni to sory.. ale poprostu nie wiem i stwierdziłem , że to najodpowiedniejsze miejce.

A teraz o problemie. Od pewnego czasu nie mogłem wydrukować obrazków (plik jpg , png itd) ,

teraz doszło do tego , że nie mogę wydrukować nic. Nawet głupiego *.txt.

Na początku zdarzał się Blue Screen, potem drukarka nie odpowiadała na polecenie drukowania , tak jakby się zawieszała. Czasem cały komp dostał zwisa. Pomyślałem nad reinstalką sterów..

i teraz nawet podczas instalki gdy prosi o podłączenie drukarki do USB komp zalicza restart i lipa :/.

Próbowałem 4 porty USB , na każdym ten sam efekt , przy czym skaner i wszystkie inne rzeczy typu komórka , mp3 player itp działa bez zarzutu.

Na pewno jest to wina drukarki , ale naprawdę nie wiem co można zrobić jeszcze.. ,

format nic nie daje , reinstalka sterów aktualnie jest nawet nie możliwa.

Pomóżcie coś , ja spróbuję zawieść ją do znajomego i zobaczyć jak u niego się bedzie sprawować.

Dodam tylko config:

Asrock 939 Dual ;

Semp 64 3000+@2,3GHz ;

2x 512mb Kingstone ;

7800GT ;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi