Winchester Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Witam. Potrzebuje dla tescia jakiejs drukarki. Glownie chodzi o drukowanie dokumentow do pracy, ale mogloby tez miec dobra jakosc :). Dlatego tez nie oczekuje drukarki nie wiadomo za ile i jakiej klasy!!! Znalazlem na allegro LEXMARK Z735 USB 20M0001 . A przegladajac oferte jakiegos sklepu znalazlem urzadzenie wielofunkcyjne X1190 . 180 złotych. To moze warto zainwestowac te pare groszy wiecej i kupic to urzadzonko? Co Wy na to? Ktos uzywal tego x1190, albo znalazl jakies opinie, ja widzialem tylko jedna i nieprzychylna :)). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Hej. Z drukarkami to jest tak, że jak wydasz mało to zaraz się popsuje, albo jest droga w eksploatacji. Sam posiadam Samsunga ML-1520 (laserowa) i uwazam, że jeśli duzo się drukuje to drukarka laserowa to jest to. Nie trzeba się martwić o zasychanie dysz itd. Co do urzadzenia wielofukcyjnego to wybacz, ale wg mnie jak coś kosztuje 180zł to nie może działać dobrze, nie mowiac juz o tym, ze to wielofunkcyjne urzadzenie i popsucie jednej z jej fukncji pozbawia Cię wszystkiego (gdy oddasz do serwisu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) A probowalem wlasnie jakos rozejrzec sie wsrod drukarek laserowych, jaka bys polecil? Jakie sa koszty toneru? Moze cos takiego? http://www.allegro.pl/item99573561_drukark...f_v_poznan.html Edytowane 3 Maja 2006 przez Winchester Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Wiesz, wszstko zależy od kasy, możesz za 300zł kupić Samsunga takiego jak ja mam i będziesz myśle zadowolony, bo drukarka jest niczego sobie. Koszty toneru są różne, nowy ok 160zł, ale ja daje do "napełnienia" za 100zł i drukuje i drukuje.. Mam ją w sumie 2 lata i tylko raz napełniałem toner ( za pierwszym razem jest tylko 40% zawartości, taka próbka). Napisz ile masz kasy to pomyślimy. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...