Lizardus Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 wez u mnie porazka, arkusz 1 35/35 wiec extra , ale na rozszerzonej to juz kijowo......., powiedzcie ile u was osob bezmyslnie sciagalo? ja pisalem w normalnej sali i z tego co wiem to juz sporo osob polapalo sie na w czasie pisania ze kolega ma inna wersje albo ktos tu jest debilem i ma wszystko odwrotnie^^. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 W mojej klasie trafiły się dwie takie osoby. Jednej mi nawet trochę szkoda, ale cóż za głupotę się płaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Ode mnie spisywało 5 osób :lol: Przejadą sie srogo ludki....[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 u mnie tylko jaja sobie ludzie robili i chcieli sciagac od siebie pesele :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Ode mnie spisywało 5 osób :lol: Przejadą sie srogo ludki....[; Pewnie pisales 2 prace, jedna dla ludkow, jedna dla komisji ;> Hehe, grobel, ladnie to tak? ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Ode mnie jeden koleś ściągnął cały test, a że kompletnie nic nie umiał to odpuścił sobie całkiem pisanie listu i pocztówki :mur: teraz ma 1/4 szansy że zda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Kto wie którego piszą marurzyści taki przedmiot jak biologia ? :-) z góry dzięki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 http://www.cke.edu.pl/index.php?option=con...id=294&Itemid=2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 fipa dzięki w sumie sam mogłem poszukać :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Co jest? Nikt geografii nie pisał?:> Żałujcie, bo łatwa była;] (Chociaz imho i tak najtrudniejsza ze wszystkich lat nowej matury:>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Pisał taki jeden, co jest tak leniwy że mu się nawet nie chciało wejść na rozszerzoną;] Grobel/Leborg czy jak on się tam nazywa, bo nei znom dziada;] Widziałem arkusz z poziomu podstawowego, to nawet łatwe w miarę biorąc pod uwagę że zakońćzyłem naukę geografii rok temu. Na rozszerzonym podobno w większości była ekonomiczna, więc typowo na myślenie. BTW. Będąc przy maturzę, to może i ktoś ma pomocne mi informacje nt. studiów. Tu padło pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Pisał taki jeden, co jest tak leniwy że mu się nawet nie chciało wejść na rozszerzoną;]Tam od razu leniwy :lol: Podstawa byla prosta i rozszerzenie pewnie też bym napisał gdyby nie fakt ze przerwa trwałaby u mnie 1.5godziny, które to wolałem wykorzystać na jedzenie i ogladanie kwadratowych głów ;]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 ja pisałem i jestem zadowolony. ale zobaczymy co z tego wyszło w lipcu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Policzyłem sobie właśnie tak pi x drzwi arkusz II i zakładając wersje pesymistyczną powinienem mieć 70%, wiec nie jest źle. Sądząc po opiniach innym gorzej poszlo ;) . W sumie nie dziwie sie, bo ten arkusz byl stosunkowo trudny (na pewno znacznie trudniejszy niz rok temu) - mi sie troche przyfarcilo bo część z tego co strzelałem mam dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Ja czekam na podstawową i rozszerzona :D z historii B) Troche powtarzam, równeiż do polaka ustnego i anglika rozszerzonego :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 dobra panowie a juz za prawie dobe matematyka czyli jeden z jezdzcow apokalispy (chemia, fiza, nauka o tancu:P), Mysle ze dobrze przygotowany uczen mzoe meic neizle zrobiony arkusz 1, ale zeby zrobic neizle arkusz 2 to trzeba byc naprawde IMO pro...... Jednym z kluczy do sukcesu jest dobre zapoznanie sie z tablicami matematycznymi... wiedzac gdzie jest intresuajcy wzor mzoemy zaoszczedzic sporo czasu i nerwow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Lizardus tablice pewnie, ale najlepiej robić robić robić arkusze. W mojej byłej klasie (mat-inf) arkusze iz adania były robione przez pół roku przed matura non stop i kilka 9X% z rozszerzonej sie zdarzylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 drugi arkiusz matmy dobrze zrobiony znaczy ze jestes pro...? phi...? zarty sobie stroisz... przecie to banal tak naprawde - tylko trzeba siasc, pomysleć, zobaczyć, skojarzyć i już! a nie to co na podstawowej - mechaniczne banalne liczenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 igomako, zazdroszcze, wnioskuje ze 90% z rozszerzonej to minimum czego oczekujesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Zgodzę się, że podstawowa to banał, chyba najłatwiejszy przedmiot do zdania na te 30% dla myślącego człowieka... Rozszerzona to już niestety inna bajka, trzeba po prostu przez całą szkołę średnią solidnie uczyć się matmy... Ja uczyłem się przez 3 klasę, a wcześniej tylko sprawdziany zaliczałem. :? Teraz trochę podgoniłem z materiałem ale na cuda nie licze... Myślę, że może być gdzieś 95-100% z podstawy i 50% z rozszerzonego... Mam nadzieję, że fizyką nadrobię bo tam nie ma takiej różnicy między podstawą a rozszerzonym... Edytowane 10 Maja 2006 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Hyh, ja licze na troche fuksa ;-) Jak zadanka mi podejdą to moge mieć nawet pod 80%, ale to raczej mało możliwe... 70% byłoby idealnie... 60% to jeszcze OK wynik. Mam nadzieje że mniej nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Ode mnie spisywało 5 osób :lol: Przejadą sie srogo ludki....[; Bardzo inteligentne ... :mur: U mnie na angielskim było podobnie - nawet ostrzeżenia nauczycieli przed maturą o różnych wersjach odpowiedzi nie pomogły ... są ludzie i parapety. A potem taki delikwent będzie mówił: dlaczego on ma np. 40 pkt, a ja 12, skoro zerżnąłem od niego wszystko w ząb :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 igomako, zazdroszcze, wnioskuje ze 90% z rozszerzonej to minimum czego oczekujesz ?no :] zobaczymy jak pojdzie, ale serio mi przyjemnosc sprawia rozwiazywanie zadan z rozszezonej... i nie sa proste, tylko fajne :) wynik moze powalajacy nie bdedzie (tak miedzy 60-70%) ale przyjemnosc niemala bede mial z rozwazywania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Wie ktoś gdzie mogę znaleźć tegoroczną maturę z geografii chciałbym ją ściągnąć na dysk ale za nic nie mogę jej nigdzie znaleźć wszędzie tylko 2005 :? Jak znacie jakiegoś linka to podajcie mi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enessis Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 There you go dude: http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/0,52264,2590891.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 powiem wam ze nie ma sensu sobie myslec ile sie bedzie mialo % z zadan otwartych tego nie da sie przewidziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 @leborg - nie wiem co ty spaliłeś, wziąłeś czy co tam jeszcze, ale też to chcę. Ja maturkę mam w przyszłym roku, więc mi się "to coś" przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 powodzenia na matmie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 qrde a ja dzisiaj ustny polak mam ;/ nie wiem jak to bedzie... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Hmmm czy ktos wrocil juz z maty ? Dzisiaj moja dziewczyna pisze matematyke (rozszerzona) i strasznie panikowala. Czekam na jak najszybsza odpowiedz co do poziomu podstawowego bo sam zaczynam panikowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...