Gość Mac4 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Kiedy macie wyniki matury? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 11 lipca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 wszyscy mają 11 lipca, odgórnie narzucony termin... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 A ja już się boje :-| Nie chce nawet myśleć o wynikach :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 nie zdasz, zaloz sobie tak, a kazdy inny wynik cie mile zaskoczy ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 jak 11??a nie 10 lipca??kiedy daja swiadectwa maturalne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Napewno zdacie, ja tak samo myślałem jak pisałem swoją maturę w zeszłym roku. Myślałem że z polskiego nie zdam, chciałem mieć 40% i już, bo bzdury totalne pisałem, a jednak otrzymałem 2 razy tyle. Angielski to nie ma co gadać bo to banał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 O j.polskim to ja teraz myślę tak jak Ty humax kiedyś... Będę zadowolony z każdego wyniku powyżej 30% :? Więcej mi nie potrzebna :wink: Tam, gdzie składam papiery na studia wymagają tylko j.obcego i matmy, a o te przedmioty się nie boję. Ale ciiiii :razz: Zobaczymy co będzie jutro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja w sumie sie nie boje bo ide zaocznie wiec... byle zdac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Napewno zdacie, ja tak samo myślałem jak pisałem swoją maturę w zeszłym roku. Myślałem że z polskiego nie zdam, chciałem mieć 40% i już, bo bzdury totalne pisałem, a jednak otrzymałem 2 razy tyle. Angielski to nie ma co gadać bo to banał.Dokladnie. Mialem tak samo :wink:. Czlowiek sie bal z polaka, a poszlo, w ogole o duzo lepiej :). Z anglika najlepiej, z gegry i histy tez niezle, szczegolnie na rozszerzonym :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 ktos w ogole pisal z historii i wosu z Was ? trudna byla matura z tych przedmiotow w tym roku ? a jak z polskim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Ja pisałem z historii, podstawa była bardzo trudna, rozszerzony o wiele łatwiejszy. Polski wydaje mi się poszedł mi lepiej niż na próbnej, a wtedy zdałem. Ale mam stresa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Ja pisałem z historii, podstawa była bardzo trudna, rozszerzony o wiele łatwiejszy. Polski wydaje mi się poszedł mi lepiej niż na próbnej, a wtedy zdałem. Ale mam stresa :( Tez mialem to wrazenie, ze podst. byl trudniejszy niz roz., ale okazalo sie inaczej :?. Hista: 80% podst. / 65% rozsz. :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 ktos w ogole pisal z historii i wosu z Was ? trudna byla matura z tych przedmiotow w tym roku ? a jak z polskim ? Ja pisałem WOS - > proste było , tylko trzeba było się mniej więcej orientować o co chodzi. Ale wszyscy zdali, nawet kolesie którzy kompletnie nic z tego nie wiedzieli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Ja pisałem WOS - > proste było , tylko trzeba było się mniej więcej orientować o co chodzi. Ale wszyscy zdali, nawet kolesie którzy kompletnie nic z tego nie wiedzieli ;)Nie raz byly przypadki, ze kolesie w ogole zero na temat danego przedmiotu wiedzieli, oceny 2,1,2,1,3,2,1,2 itp :wink:, a zdawali i zdobywali wiecej punktow od osob, ktore mialy 6,5,4,5,4,6,5, itd. I na sam koniec wynikow takie osoby po 80-90%, a te ktore naprawde wiedzialy duzo 40-605 :huh: :blink:. Edytowane 10 Lipca 2006 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Nom. To zależy od szczęścia i od inteligencji. Bo np. z języka polskiego pisałem o Potopie którego wogóle nie czytałem (wiem że wstyd!) ale napisałem bardzo dobrze ;) To o czymś świadczy. A osoby które czytały, i miały 4-5 z polskiego napisały dużo gorzej. Umiejętność wykorzystania tego co się ma - > dlatego takie wysokie punktacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 wykorzystania tego co się maChodzi o asy w rękawie, czy w głowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 panowie, ja juz wiem nieoficjalnie. niestety nie zdalem. nie wiem z czego. trudno.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 No ja powiem tak - nieoficjalnie moj kumpel zdal (nadal zastanawiamy sie jak on to zrobil) o sobie dowiem sie za 1-2h. Ale powiem tak: student maniek - brzydko szeregowy maniek - hardcore :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 20% ludzi nie zdało. Bardzo dużo. Skąd macie te nieoficjalne wyniki? Ja mam stresa teraz jak cholera :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 to kiedy sa te wyniki z matury ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Dzisiaj po południu mają być oficjalne, a jutro można je odebrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Dzisiaj po południu mają być oficjalne, a jutro można je odebrać.Przez neta idzie je dzisiaj jakos sprawdzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Przez neta idzie je dzisiaj jakos sprawdzic ?Po 16 podobno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Po 16 podobno.Że niby gdzie? Daj jakieś info jeśli masz bo na CKE nic nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Że niby gdzie? Daj jakieś info jeśli masz bo na CKE nic nie ma.W systemie OBIEG na stronach OKE, ja mam oddział w Krakowie - oke.krakow.pl, podajesz PESEL i hasło, w szkole rozdawali, ja niestety zgubiłem hasło i dopiero jutro się dowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 20% nie zdało matury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 20% nie zdało matury21% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Dopiero zauważyłem ten temat. :D Jako tako poszło, oczywiście widziałem, że z historią ciężko. Do**************ało mnie zadanie z pieśniami. Ale zdałem. ;) Ogólnie było w miare dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 21%W wiadomosciach mowili ze 20%, ale jak 21% to jeszcze gorzej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...