Unio Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Ja juz mam wyniki ;] Ogolnie jestem zadowolonyh matma: podst.- 88, roz.-74 i fiza podst.-86 i roz.-86 reszte zdalem i jestem happy :D Pochwalcie sie swoimi wynikami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Ja juz mam wyniki ;] Ogolnie jestem zadowolonyh matma: podst.- 88, roz.-74 i fiza podst.-86 i roz.-86 reszte zdalem i jestem happy :D Pochwalcie sie swoimi wynikami ;]gratuluje!! Moim zdaniem nie masz co sie martwic o przyjecie na studia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Czy dyrektro szkoły ma prawo mi dziś nie wydać wyników? Podobno doipero w środe chce je rozdawać. Jak to prawda, to go tam chyba zbesztam ładnie, bo jutro nie zamierzam brać wolengo w pracy. --edit-- @Unio, moim zdaniem świetny wynik o jakim mogę tylko pomarzyć ;] Edytowane 11 Lipca 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) @Unio Extra wynik ;-). Gdzie chcesz iść? Angielski Ci się nie liczy na uczelnię? Bo ja przeglądałem oferty, to angielski na większość uczelni wchodził. @Pc juice Do mojej wymarzonej szkoły liczy się infa w tym roku ;-). Bo jest do wyboru z tego co pamiętam fiza/infa. Dlatego zastanawiam się na co położyć nacisk, bo już ostatni gwizdek do wzięcia się do roboty, od razu mówię, że w LO z fizy super-orłem nie jestem ;-). Edytowane 11 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unio Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) dzieki za gratulacje ;] wyniki matur mozecie rowniez sprawdzic na stronach oke(przynajmniej w krakowskim mozna), a wybieram sie na politechnike do stolicy, a tam biora pod uwage jedynie matme i fize, reszta tez mi calkiem niezle poszla z polaka mam 57% a z anglika 100% z podstawy i 52% z rozszerzonego co jest niezlym wynikiem biorac pod uwage ze do tych przedmiotow sie zabardzo nie przykladalem B-) Edytowane 11 Lipca 2006 przez Unio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 dzieki za gratulacje ;] wyniki matur mozecie rowniez sprawdzic na stronach oke(przynajmniej w krakowskim mozna), a wybieram sie na politechnike do stolicy, a tam biora pod uwage jedynie matme i fize, reszta tez mi calkiem niezle poszla z polaka mam 57% a z anglika 100% z podstawy i 52% z rozszerzonego co jest niezlym wynikiem biorac pod uwage ze do tych przedmiotow sie zabardzo nie przykladalem B-) A na co konkretnie chcesz iść na PW? Ja też zdawałem matme + fizę i również startuję na warszawską polibudę (informatyka na MiNi lub elektronika z telekomunikacją na elce) . Jednak wyników się spodziewam gorszych... Pewnie jutro dopiero odbiorę, ale liczę tak na 80-90% z podstawy i 50-60% z rozszerzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Narcyz ma takie prawo bo jest dużo pracy z świadectwami (muszą być 2 egzemplarze dla Ciebie i szkoły no i odpis ;)). Powodzenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 dzieki za gratulacje ;] wyniki matur mozecie rowniez sprawdzic na stronach oke(przynajmniej w krakowskim mozna), a wybieram sie na politechnike do stolicy, a tam biora pod uwage jedynie matme i fize, reszta tez mi calkiem niezle poszla z polaka mam 57% a z anglika 100% z podstawy i 52% z rozszerzonego co jest niezlym wynikiem biorac pod uwage ze do tych przedmiotow sie zabardzo nie przykladalem B-) Unio do jakiej szkoly chodziles LO or TECH? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Zdane, ale słabo, spodziewałem się więcej: polski podstawa - 49% rozszerzony - 30% angielski podstawa - 96% rozszerzony - 56% historia podstawa: 49% rozszerzony: 48% Spodziewałem się więcej z angielskiego rozszerzonego zdecydowanie (na próbnej miałem ponad 70%), z podstawy z historii liczyłem na 55-65%. Aha, wybieram się na filologię angielską, ale będę miał problemy żeby się dostać :/ Liczę na Kraków. Edytowane 11 Lipca 2006 przez weiss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unio Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 @Dziobak wybieram sie na ten makrokierunek na elce wiec moze bedziemy razem studiowac ;] @KaxxL Chodzilem do LO i nie zaluje tego wyboru, patrzac na wyniki matur gdzie w technikach mature zdalo zaledwie 60% to na twoim miejscu nie mialbym zadnych watpliwosci. Z tego co slyszalem to u mnie w LO na 350 zdajacych 2 osoby oblaly wiec wynik calkiem niezly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) @Unio Juz za pozno ;) ale tam gdzie ja poszlem zdawalnosc w LP to 93% to w techniku pewnie jeszcze lepsza ;) bo tam technikum zawsze bylo dobre zobaczymy... A przyjeli mnie do mat-fiza do najlepszego LO Edytowane 11 Lipca 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 @mrjeremiasz szczerze radzę Ci fizyke, bo w tym roku była dużo prostsza od infy i możnabyło wiecej pkt za nią złapać. W dodatku na fizie masz podział podst/rozsz czego w infie nie było :? Jeśli chodzi o moje wyniki, to są wystarczjąco dobre aby dostać się na wybrany przezemnie kierunek 8):D najlepiej wypadł anglik 92% podst i 49% rozsz, reszta powyżej średniej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) @Pc juice Patrzyłem w różne miejsca ;-) za opiniami i pewnie tak zrobię. Korki przez 2 i 3 klasę do matury i może coś z tego będzie ;-). Bo niestety moje liceum nie potrafi dobrze do matury przygotować uczniów :mur:. Edytowane 11 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Nieco ludzi oblało w tym roku maturkę, z mojej klasy 3 osoby poległy na biologii, choć jestem na profilu biologiczno-informatyczno-językowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Zdałem... nie ucząc się zupełnie nic... Śrenia ~60% więc nie jest źle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 YEAH !! wszystko zdane srednio po 70% !! teraz to tylko oblewac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 YEAH !! wszystko zdane srednio po 70% !! teraz to tylko oblewac :DNa mnie już Johnny Walker czeka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Ja juz 3piwka przed rozdaniem obalilem bo przybylismy do szkoly ok 10 a okazalo sie ze jeszcze wynikow nie bylo i dopiero o 12 dowiedzielismy sie co i jak... ale musze przyznac ze wiele osob z mojej szkoly nie zdalo i to takich po ktorych bym sie tego nie spodziewal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Jest zaje***cie :D Jednak były wyniki dziś, odebrałem i tak to się przedstawia: matma podst - 100%, rozsz. - 82% fizyka podst - 94%, rozsz. - 76% polski podst - 70%, angielski podst - 98% Jest dużo lepiej niż się spodziewałem i jestem z siebie zadowolony tymbardziej, że ukończyłem takie sobie średnie liceum na prowincji. :) Edytowane 11 Lipca 2006 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) polski ustny podst - 35% hyhy polski pisemny podst - 63% francuski dwujęzyczny ustny - 35% francuski dwujęzyczny pisemny - 66% matematyka po francusku - 70% i dzięki temu mam certyfikat z ambasady i takie takie ;) w rekrutacji 100% z podstaw i najs przeliczniki na rozszerzony matematyka podst - 84% matematyka roz - 56% angielski podst - 95% angielski roz - 88% angielski ustny roz - 95% W sumie nie jest źle... Na akademię ekonomiczną w katowicach trzeba 120 pkt na informatykę/ekonometrię, ja będę miał 161 pkt ;) i na to chyba pójdę... na politecznice śląskiej na makrokierunek (automatyka, robotyka, informatyka, elektronika po angielsku wszystko na raz) trzeba ~60 pkt ja mam 67... Ale nie chce iść na polibude bo to głupie studia... AE to coś dla mnie ;) potem MBA i zbijamy kokosy hyhy. Ciekawe jakie miałbym wyniki jakbym się uczył cokolwiek do tej matury :lol2: Bo niestety moje liceum nie potrafi dobrze do matury przygotować uczniów :mur:.Do matury trzeba się przygotować samemu. Nie istnieją przedmioty których się nie da nauczyć z książek... czytasz, rozumiesz, ćwiczysz, zdajesz... U mnie chyba dobrze nas przygotowali bo co roku 100% zdaje. Czasami jakaś jednostka się wyłamie z reguły ;P Edytowane 11 Lipca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 ja tez srednia ok 60% , niewiem czemu ale mam taki zje... humor ze nic mi sie niechce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Ja wiadomo zawsze wszystko z[ciach!]e polak podstawowy 44% wiadomo wyprawcowanie :mur: ang podst 75% i roz 51% :mur: :mur: hist podst 49% i roz 41% :rolleyes: wybieram się na filologie angielską zobaczymy co z tego będzie. Zawsze mogło byc gorzej, u mnie nie zdało 6 osób. :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Gdzie się wybierasz na studia, do jakiego miasta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Gdzie się wybierasz na studia, do jakiego miasta. AP Kraków, Przemyśł,Krosno :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 AP Kraków, Przemyśł,Krosno :wink:Eł, ty jesteś z tego Leska koło Brzozowa? Uuuu to niedaleko mieszkamy :) Ja się wybieram na AP do Kraka i składam na uniwerek do Rzeszowa. Ale będe miał problem z Krakiem, a dokładniej z zakwaterowaniem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) @kamilo23 Lesko w Bieszczadach ;-) ? @weiss Strzyżów koło Rzeszowa (tak bardzo koło :-P) ? Widzę, że mam 'prawie' sąsiadów ;-) :-D :mrgreen:. Edytowane 11 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 u mnie tak sie maja wyniki: polak podst 54% anglik podst 91% anglik rozsz 25% fiza 52% chodzilem do tech elektronicznego w klasie nie zdalo 4 osoby a to jest 14% wiec te ogolnopolskie dane mozna sobie wsadzic i wszyscy na angliku polegli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 @kamilo23 Lesko w Bieszczadach ;-) ? @weiss Strzyżów koło Rzeszowa (tak bardzo koło :-P) ? Widzę, że mam 'prawie' sąsiadów ;-) :-D :mrgreen:. Koło Rzeszowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 ale wam zazdroszcze :P ja za rok :) rok pracy przede mną, wybieram matme i wos :D :) :) Wszystko przez to ze technikum :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-PL Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 u mnie tak: ang podst 99, rozsz 92, ustny rozsz 100 B) mat podst 92, rozsz 58 fiz podst 90, rozsz 62 a polskim to sie moze nie bede chwalil.... :oops: Zdalem, ale przez ostatni tydzien mialem spore watpliwosci u mnie cala szkola zdala, jak u was? [V LO wrocek rulz!] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...