.:RoGeR:. Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Witam. Mam pytanie do posiadaczy kart ATI. Przymierzam sie do zmiany karty graficznej na cos mocniejszego. Waham sie pomiedzy ATI X1900XTX a GF 7900GTX. Teraz zasadnicze pytanie. Czy na kartach ATI istnieje cos takiego jak sterowniki 3D Stereo jak w Nvidii?? Chodzi o obsluge okularow trojwymiarowych (kilku rodzaji, w tym anaglyfowych - czerwono-niebieskich). Bo jesli tak to jestem bardziej za ATI. Jesli nie to chyba Nvidie wybiore bo fajnie pograc sobei w gry czujac naprawde glebie 3D (teraz tak gram w pare gier). Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam. Edytowane 3 Maja 2006 przez .:RoGeR:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Ja tam nie słyszałem o takich sterach do ATI. nVidia ma ale ATI chyba nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Ja tam nie słyszałem o takich sterach do ATI. nVidia ma ale ATI chyba nie. do czego sluzy taka wypowiedz ? Kogo intersuja twoje domniemania ? Wiesz - piszesz, nie - nie piszesz Proste ? Sry za OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straw Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Istnieją okulary 3D dedykowane dla ATI ale są zazwyczaj dwu krotnie droższe od okularów dla nVidii :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...