bibbi Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Witam. Kupilem niedawno laptopa ASUS A6R. Sprzet mi sie brdzo podoba ale jedna rzecz mnie irytuje. Chodzi mi o to ze jak zapuszcze winampa z mp3 i zaczynam sie czyms bawic (bez skojarzen prosze) to wtedy zaczyna mi dzwiek lekko szarpac, przerywac. Co to moze byc chlopaki? System świerzy, 1gb ram, dysk 60 gb 4200 obr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Witam. Kupilem niedawno laptopa ASUS A6R. Sprzet mi sie brdzo podoba ale jedna rzecz mnie irytuje. Chodzi mi o to ze jak zapuszcze winampa z mp3 i zaczynam sie czyms bawic (bez skojarzen prosze) to wtedy zaczyna mi dzwiek lekko szarpac, przerywac. Co to moze byc chlopaki? System świerzy, 1gb ram, dysk 60 gb 4200 obr.Szkoda, że wczesniej nie widziałem Twego postu. Widzisz i tu jest wyższosć Toshiby nad Asusem. Ty po paru dniach masz już problemy ja natomiast po dwuch miesiącach nic złego nie zauważyłem i sądzę, że jescze długo nie. Wrzuć swój temat na forum Asusa tam Ci szybciej pomogą. Powodzenia. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Widzisz i tu jest wyższosć Toshiby nad Asusem. i to ma być rada? :blink: Charczenie może być spowodowane wysokimi wrtościami basu na equalizerze,poszukaj w sofcie,sprawdź też stery.Raczej wątpliwe by kodek byl uszkodzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orczyk Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Jeden ma "świeRZy" system a drugi ma od "dwUch" miesięcy notebooka. POGRATULOWAĆ. A odnośnie przerywania to sprawdź w menadżerze zadań jak obciążenie procesora, pamięci. Czy te objawy masz na baterii czy także na zasilaniu z gniazdka?? O "zakłUceniach" w temacie posta nie wspomnę :) Edytowane 6 Maja 2006 przez orczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Szkoda, że wczesniej nie widziałem Twego postu. Widzisz i tu jest wyższosć Toshiby nad Asusem. Ty po paru dniach masz już problemy ja natomiast po dwuch miesiącach nic złego nie zauważyłem i sądzę, że jescze długo nie. Wrzuć swój temat na forum Asusa tam Ci szybciej pomogą. Powodzenia. :D pozamiatałeś :blink: w takim razie szukam kupca na mojego asusa :mur: co do problemu - zacznij od zmiany sterowników do dźwiękówki, ściągnij najnowsze ze strony producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 pozamiatałeś :blink: w takim razie szukam kupca na mojego asusa :mur: co do problemu - zacznij od zmiany sterowników do dźwiękówki, ściągnij najnowsze ze strony producenta Ja nic nie pozamiatalem ale Ty Kucyk dosć szybko zapomniales jak orales pola swoim Acerem i ile jobów nasadzales. A Asusem bawisz się też od nie dawna no i model powiedzmy z wyższej półki. Przejdż na forum Asusa i poczytaj co się dzieje wsród sredniaków i servis na podobieństwo Blaska. Gdyby było cacy to ja też prawdopodobnie kupilbym Asusa ale tak nie jest i nie życzę Tobie, żebys wpadł z deszczu pod rynnę. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...