Skocz do zawartości
bibbi

Zakłucenia (charczenie) Dzwieku W Laptopie Asus A6r

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Kupilem niedawno laptopa ASUS A6R. Sprzet mi sie brdzo podoba ale jedna rzecz mnie irytuje. Chodzi mi o to ze jak zapuszcze winampa z mp3 i zaczynam sie czyms bawic (bez skojarzen prosze) to wtedy zaczyna mi dzwiek lekko szarpac, przerywac. Co to moze byc chlopaki? System świerzy, 1gb ram, dysk 60 gb 4200 obr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Kupilem niedawno laptopa ASUS A6R. Sprzet mi sie brdzo podoba ale jedna rzecz mnie irytuje. Chodzi mi o to ze jak zapuszcze winampa z mp3 i zaczynam sie czyms bawic (bez skojarzen prosze) to wtedy zaczyna mi dzwiek lekko szarpac, przerywac. Co to moze byc chlopaki? System świerzy, 1gb ram, dysk 60 gb 4200 obr.

Szkoda, że wczesniej nie widziałem Twego postu.

Widzisz i tu jest wyższosć Toshiby nad Asusem.

Ty po paru dniach masz już problemy ja natomiast po dwuch miesiącach nic złego nie zauważyłem i sądzę, że jescze długo nie.

Wrzuć swój temat na forum Asusa tam Ci szybciej pomogą.

Powodzenia. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i to ma być rada? :blink:

Charczenie może być spowodowane wysokimi wrtościami basu na equalizerze,poszukaj w sofcie,sprawdź też stery.Raczej wątpliwe by kodek byl uszkodzony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden ma "świeRZy" system a drugi ma od "dwUch" miesięcy notebooka. POGRATULOWAĆ.

A odnośnie przerywania to sprawdź w menadżerze zadań jak obciążenie procesora, pamięci. Czy te objawy masz na baterii czy także na zasilaniu z gniazdka??

O "zakłUceniach" w temacie posta nie wspomnę :)

Edytowane przez orczyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że wczesniej nie widziałem Twego postu.

Ty po paru dniach masz już problemy ja natomiast po dwuch miesiącach nic złego nie zauważyłem i sądzę, że jescze długo nie.

Wrzuć swój temat na forum Asusa tam Ci szybciej pomogą.

Powodzenia. :D

pozamiatałeś :blink:

w takim razie szukam kupca na mojego asusa :mur:

co do problemu - zacznij od zmiany sterowników do dźwiękówki, ściągnij najnowsze ze strony producenta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozamiatałeś :blink:

w takim razie szukam kupca na mojego asusa :mur:

co do problemu - zacznij od zmiany sterowników do dźwiękówki, ściągnij najnowsze ze strony producenta

Ja nic nie pozamiatalem ale Ty Kucyk dosć szybko zapomniales jak orales pola swoim Acerem i ile jobów nasadzales. A Asusem bawisz się też od nie dawna no i model powiedzmy z wyższej półki.

Przejdż na forum Asusa i poczytaj co się dzieje wsród sredniaków i servis na podobieństwo Blaska.

Gdyby było cacy to ja też prawdopodobnie kupilbym Asusa ale tak nie jest i nie życzę Tobie, żebys wpadł z deszczu pod rynnę. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi