KRECIO Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Tak jak w temacie, nie mam pojecia o co chodzi, jak klikne na wyszukaj w menu START albo wejde do niego przez ctrl+f to otwiera mi sie explorator z rozwinieta zakladka szukania ale nic tam nie ma :/ jest cala niebieska :/ jak ktos ma jakis pomysl to prosze o rade. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CabinetState Use Search Asst = no reg_sz I zrestartuj explorera lub sie wyloguj. Po tym wyszukiwanie zmieni sie na troche inne, ale przynajmniej powinno dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) niestety nie mam Use Search Asst w rejestrze ;/ mam to sam stworzyc? jako skrypt tez nie dziala Edytowane 4 Maja 2006 przez KRECIO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) niestety nie dziala ;/ wpisac jakas wartosc? wszystko jest tak samo, zadnego efektu Edytowane 4 Maja 2006 przez KRECIO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CabinetState]"Use Search Asst"="no" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Masz czasem nortona? Sprobuj naprawic tak: W katalogu windowsa odszukaj katalog inf (wczesniej wlacz pokazywanie plikow ukrytych i chronionych w opcjach folderow), w katalogu tym znajdz plik srchasst.inf kliknij na nim prawym przyciskiem myszki i wybierz Instaluj. Co do rejestru to przechodzisz do: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CabinetState Tworzysz tam nowa wartosc ciagu o nazwie Use Search Asst i jej wartosc ustawiasz na no. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) dziekuje za pomoc panowie, wyszukiwanie w koncu dziala :) Edytowane 4 Maja 2006 przez KRECIO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...