boolk Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Witam ostatnio bylem u kumpla, prosil mnie o zbadanie komputera ale niestety nie wiem co ma grane jego problem polega na tym ze komputer robi mu przycinki (przywieszki) co jakies pare sekund (5-10) na jakies 2-3 sekundy wszedzie czy wlonczy sie winampa czy przeglada sie foldery czy wlanczy sie gre zawsze jest to samo nie wiem co to moze byc :mur: system postawilem od nowa i to samo wedlug mnie to moze byc wszystko i nie wiem co to moze byc prosze o jakas pomoc bo nie wiem jak mu pomoc jego komputer to celeron 2.26 512 ram grafika geforce 5200 dziki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 sprawdz temperatury i pobaw sie koscmi ram... zresetuj bios... ciezko cos powiedziec, moze zimny lut, moze sie procek przegrzewa, moze glowica hdd ma problemy z odnajdywaniem sciezek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boolk Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 wlasnie o to chodzi ze z temp jest wszytko ok nic sie nie grzeje temp standardowa myslalem wlasnie o resecie biosu moze pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Tu moze cos wyczytasz pomocnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) mialem 3 dni temu identyczny problem u kumpla... okazalo sie ze wentylator na chipsecie zatarl sie... co bylo rownoznaczne z przegrzewaniem sie go Edytowane 4 Maja 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boolk Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Witam bylem dzisiaj u kumpla i problem rozwiazalem :rolleyes: chodzilo o to ze dysk na ktorym mial system jest uszskodzony oczywiscie nie wpadlem na to odrazu to byla metoda prob i bledow, zainstalowalem na drugim dyku wina i szmyra lepiej niz od nowosi dziekuje za wszelka pomoc i pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...