Paweł W. Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 I jak ją ocenia ? Muszę sprawić sobie dysk i ta się zastanawiam. Musi być duży (80) szybki i cichy (jeszcze raz cichy) Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Sprawuje sie moja znakomicie. Na dowod tego dodam, ze za tydzien kupuje 2, obydwie 80. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ja mam IV i tez nakomita :D a V jeszcze lepsza wiec polecam!! SUUUUPER ciche!! no i szybkie sa!! POLECAM!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 A jak to jest w końcu w praktyce. V głośniejsza od IV ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Cytat A jak to jest w końcu w praktyce. V głośniejsza od IV ?Jest tak samo cicha. Moja 80GB Barracuda IV padła, więc wziąłem sobie teraz 120GB Barracudę V. Mam nadzieję, że będzie pracować niezawodnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamper Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ja mialem barracude IV 40gb, zamienilem na 80gb i jestem bardzo zadowolony. Dysk jest super cichy, wydajny a ja jestem szczesliwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibudda Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Mam od 2 tygodni barracude V 80 GB i jak narazie dziala fajno... cicho i calkiem szybko, ale juz mi mejsca zaczyna brakowac ;D hehee. Ciekaw jestem jak tam dziala z ATA 133 (mam na plycie kontroler jedynie ATA 100 :) pozdroofki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 jestem sprzedawcą sklepowym wiec powiem wam co doswiadczylem :D ogolnei rzecz biorac piatki sypia sie czesciej niz czworki przy czym sa tak samo szybkie wiec jesli masz mozliwosc zakupu tej samej wielkosci czworki to bierz !!!!!!! ale i tak maxtory sa szybsze, tyle ze nieco glosneijsze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Cytat Mam od 2 tygodni barracude V 80 GB i jak narazie dziala fajno... cicho i calkiem szybko, ale juz mi mejsca zaczyna brakowac ;D hehee. Ciekaw jestem jak tam dziala z ATA 133 (mam na plycie kontroler jedynie ATA 100 :) pozdroofki nie ma to żadnego znaczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Tyle ze czworek nie dostaniesz w wersji Serial-ATA, a dla mnie to akurat decydujacy czynnik. Jak sie juz ma mozliwsc podpiecia takiego dysku to chcialoby sie z niej skorzystac, no nie? ;) Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 A czy ktos laczyl bara IV z bara V na RAID 0 i czy to bara-bara ;-) dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Cytat jestem sprzedawcą sklepowym wiec powiem wam co doswiadczylem :D ogolnei rzecz biorac piatki sypia sie czesciej niz czworki przy czym sa tak samo szybkie wiec jesli masz mozliwosc zakupu tej samej wielkosci czworki to bierz !!!!!!! ale i tak maxtory sa szybsze, tyle ze nieco glosneijsze :D Nie są tak samo szybkie , BV jest szybsza , poczytaj sobie testy np .Ten Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...