silver_pl Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 witam dostałem propozycję zamiany moich pamięci : 2x256mb OCZ BH-5 Limited Edition 2x512mb G.Skill F1 3200 PHU2 1gbla 2-3-3-6 na te: 2x1GB G.Skill F1 PC 4000 HZ czy będzie się to opłacało ?? - zyskam na wydajności ??, strona oferująca 2x1gb może coś dopłacić ewentualnie... PS. Jesli mialem to zamiescic w dziale Co Kupić to szczerze przepraszam, ale wolałem tutaj o tym napisać, bo wiem ze szybciej dostanę rzetelną odpowiedz :D Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 1,5GB w 4 kościach nigdy nie będzie lepsze od 2GB w 2 kościach :) Jeśli zamiana polega na tym że dajesz swoje pamięci i dopłacasz niewiele to imo warto :) Jeśli w ogóle nie dopłacasz to bierz i się nie zastanawiaj :) Jeśli to strona dająca 2GB dopłaca to daj mi do niego kontakt jeśli się nie zdecydujesz :) A o wydajności tych Gskilli F1 HZ poczytaj sobie w topicu "Testy 2x1GB" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) bierz Hzty i sie nei zastanawiaj - no ale ja juz osobiscie widzialem takie co nawet 260 nie robily stabilnie -ich max to bylo 255 3-4-4-8 a wiec padaka jakich malo byly z serii 603............... Edytowane 5 Maja 2006 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...