99tomcat Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 jakiego zaczepu? to cpi-e ma zaczepy? nj na infinity nie maiłem czegoś takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Na drugim slocie jest zaczep. Zreszta zaraz pokaze foty. EDIT: fotka Edytowane 10 Lipca 2006 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) zauważcie ze zólte i pomaranczowe sloty róznią się nie tylko kolorem (oszczednosc :P ) zaczep tylko w dolnym jest Edytowane 10 Lipca 2006 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Tak ma być ... na slocie nr.1 masz odginane plastyki które trzymają grafe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 mi sie wydaje ze to jest brak. ja bym zglosil. jesli okaze sie ze tak ma byc to ok, jesli nie to beda musieli albo plyte wymienic (lol) albo tylko to jakos przymocowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Albo ja czegoś nie widze albo na tej płycie nie ma gniazda na flopa mowa o asrocku ze zdjęcia?E jednak jest pod slotem pci. Edytowane 10 Lipca 2006 przez kurczak80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Dzieki. Uspokoiliscie mnie. Juz myslałem ze znowu trafiła mi sie kiepska mobo tak jak ten epox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serenity Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Miałam tak samo Na Asusie. I nie ma problemu z włożeniem grafiki. Trzyma Dobrze. :D Pozdro . Płyta zamówiona. Acha i na tej płycie AsRocka nie ma aktywnego chłodzenia chipsetu. Jaki wentylek polecacie zamotnować na ten chipset ?? Edytowane 10 Lipca 2006 przez serenity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Ja na swoją DFI zamontowałem wentyl do VGA - TITAN - TTC-CUV3AB(DIY) W biosie ustawiłem tak że kręci się mniej więcej na 5-6V czego efektem jest cisza a i strasznie się nie grzeje bo radiator jest miedziany... Link -> http://www.titan-cd.com/eng/vga/cuv3ab.htm Trzeba by tylko sprawdzić czy pasuje rozstaw dziurek ... Edytowane 10 Lipca 2006 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 @neomagnet mozesz podac oznaczenia tych dwoch ukladow zaznaczonych na czerwono Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Moge ale nie wiem po co. Ten obok ide: 324, ez2a605 ten u gury to: l6714, 9917f v1, mys 99613 chyba o te numerki ci chodziło bo nic wiecej tam nie ma oprucz znaku ST Edytowane 10 Lipca 2006 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davvid Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Najprawdopodobniej te oznaczenia są poptrzebne po to, by wykminić jakies mody :D Edytowane 10 Lipca 2006 przez davvid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Mody by sie przydały. Zwłaszcza podniesienie V na memkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 niespodzianka ..... http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32885 :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) niespodzianka ..... http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32885 :ploom: Łoł :blink: No nieźle... :angry: Edytowane 10 Lipca 2006 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Pożyjemy zobaczymy, a AM2 dzisiejszym to ja przypuszczałem że nie będzie, dopiero w K8L, ale wiecie jak to jest z plotkami... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 ...Acha i na tej płycie AsRocka nie ma aktywnego chłodzenia chipsetu. Jaki wentylek polecacie zamotnować na ten chipset ??Żaden. Wszystkie płyty AM2 są na pasywnym chłodzeniu - nowe chipsety są chłodniejsze od nForce4 więc nie ma potrzeby zwiększania chałasu pochodzącego od kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serenity Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 To dobrze :) . A jaka jest temperatura na tym chipsecie ?? wie ktoś ??. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Wysoka bo to nie jest nowy chipset tylko ten sam ktory zastosowano w płytach na s939. Czytałem gdzies ze dochodzi do 60*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serenity Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Uuu. To już nie wiem. Ale lepiej kupie wentyl na ten chipset. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Nie potrzeba wentylka jesli masz dobrą cyrkulacje powietrza w obudowie. Ewentulnie mozna zmienic radiator na zalmana, ktory kosztuje 15-20zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 wiecej niz 60*. końcówki żeberek radiatorasą tak gorące, że można się oparzyć wiece mają około 60*. radiator ma około 3-4 cm wysokosci i jest z aluminium. wnioskowac mozna wiec ze czipset jest o wiele bardziej gorący. ja proponuje walnąc na ten radiatorek jakis coolerek 4x4 i puscic na 5V - powinno byc cicho i chłodniej ;) (tek tez zrobie u siebie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serenity Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Dzięki. Napewno też tak zrobię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serenity Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Dostałam dzisiaj Płyte AsRocka i płyta ma obsługe SLI bo ma ten mostek do łaczenia kart w SLI . Dodaje fotke . Trochę marna ta fotka :P. OK Przepraszam. Edytowane 10 Lipca 2006 przez serenity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Serenity edytuj posty bo cie zaraz zlinczują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 a ja po informacxjach o tym ,ze anty ht to plota zwątpiłem do reszty w amd i ide do niebieskich- celek 352 już zamówiony a za pare miesięcy pewnie jakiś d 930 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 do mojego asusa tez dodali mostek i co z tego skoro na modowanych sterach mimo wlaczenia SLI przy wlaczeniu jakiejkolwiek app 3d mam zwisy i czarne ekrany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XWOJCIECHX Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 XLI == prawie jak ==> SLI PRAWIE robi wielką różnicę :) SLI= 2 X 16 (linii) XLI = 2 x 8 poprawcie mnie jesli sie mylę / a dotego jeszcze sprawa sterowników -- nie wszystkie obsłużą NVIDIĘ W SLI na tym mutancie Z XLI dziwi mnie , że firma dosłała ci MOSTEK SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 mozę to kwestia graf0 7300 i 7600 nie są jeszcze wspierane czy cos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 sli to tez 2 linie po 8, dopiero na plytach pod 939 z dodatkowym mostkiem masz 2*16. jak w nowych nf570 i 590 to wyglada tego nie wiem. co do graf to mozesz miaec racje, ale niestety nie mam jak tego zweryfikowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...