kurczak80 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Wiem że chieftec hpc 420 df nie jest nową konstrukcją ale żeby na niepodkręconym sprzęcie nie dawał rady niemożliwe zresztą kiedy jak miernik dorwe to sie zobaczy nie mierzyłem jeszcze nigdy napięć.Mi się wydaje że najpierw zrobie porządnie formata a potem będe testował no i mam jeszcze pytanie w biosie jest jakas opcja plug&play i mam ją ustawioną na no od początku jak miałem s3trio pisało że też karta jest non plug&play czy to ma jakiś związek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Smith Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Rozumiem że najnowsze stery wgrałeś. U mnie kiedyś była podobna sytuacja na SocketA - gry miały arty a 3DMark się wieszał. Nowe stery pomogły. Mówisz że nie robiłeś formata - to właśnie może być problem ze sterami. Powodzenia życzę i gratuluję nowej platformy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Tzn robiłem formata ale jeszcze nowej grafy nie miałem i wrzuciłem s3 trio 64v na jeden dzień najnowsze stery już były do wszystkiego oprócz grafy oczywiście a tylko wrzuciłem nową i zonki myśle że od tego wszystko sie pokaszaniło.A co mi tam jutro zrobie formata na nowo to zdam relacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 tomcat cos o biostarkach wiadomo? wiemy ze w imperium juz 374 :) pisz jak bys cos znlalazl bo jakis taki zorientowany sie wydajesz w tym temacie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3279 ASUS Announces "Republic of Gamers" Series Motherboards Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3279 ASUS Announces "Republic of Gamers" Series Motherboards 970 zł ;) no.. nareszcie udało mi się dorwać cyfraka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 970 zł ;) no.. nareszcie udało mi się dorwać cyfraka. cena dosc w normie jak na topowy model asusa, ale z tymi diodami to przesadzili. niech dadza jeszcze naklejke pionneeer na obudowe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 nie zdziwiłbym sie jakby dali rabat dla posiadaczy golfów II po tjuningu szczerze powiedziawszy to to am2, nei jest tkaie złe jak go wszyscy maluja, jak dla mne dobra platworma, chociaz z dobrego procka na s939 sie raczej nie opłaca przesiadać ( dobry tj >2.7ghz przy dobrym, niskim napieciu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 970 zł icon_wink2.gif Najpierw u mnie byly msi K7N2 Delta-ILSR, potem gb ga-k7nnxp a teraz dfi lp sli-dr, wiec nie ma ze boli :-D. Ale tak serio to lepiej poczekac az pojawi sie dfi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 MILANS, pisałes ze masz tez asrocka z integrą. Robiłes na niej jakies testy juz? Jak tak to jakie ma oc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Witam wszystkich, Mam małe pytanie odnośnie wskazań napięcia proca. Mam sprzęt jak w opisie. Napięcie w biosie ustawiłem na 1,350 natomiast cpu-z, everest czy sandra pokazują 1,440. Co przekłamuje? Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Programy przeklamuja zawsze. Jak chcesz wiedziec dokladnie jakie jest napiecie to niernik w dlon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Dzięki. Tak też myślałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Albo masz starą wersję tych programów, bo jednak przkłamanie o prawie 0,1V to trochę za dużo. Edytowane 13 Lipca 2006 przez woj84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 i do tego w góre :/ (zazwyczaj jest w dół) - miernik do ręki, a nie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 MILANS, pisałes ze masz tez asrocka z integrą. Robiłes na niej jakies testy juz? Jak tak to jakie ma oc??lool. nawet nie wiedziałem ze to integre ma :P dorwałem juz aparacik więc prace ruszą gwałtownie do przodu. jak przerobie jeszcze jedno msi + ecs to sie wezme za asrocka Witam wszystkich, Mam małe pytanie odnośnie wskazań napięcia proca. Mam sprzęt jak w opisie. Napięcie w biosie ustawiłem na 1,350 natomiast cpu-z, everest czy sandra pokazują 1,440. Co przekłamuje? Z góry dzięki za odpowiedzi. to wina czujników na asusie. ogolnie to nawet nie ma co sie nimi sugerowac bo tak przekłamują ze brak słów :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 lool. nawet nie wiedziałem ze to integre ma :P dorwałem juz aparacik więc prace ruszą gwałtownie do przodu. jak przerobie jeszcze jedno msi + ecs to sie wezme za asrocka to wina czujników na asusie. ogolnie to nawet nie ma co sie nimi sugerowac bo tak przekłamują ze brak słów :/ Fakt na tym moim asusie z podpisu na nowym biosie tez jakieś kosmiczne temperatury i prędkości wiatraków pokazuje może zrobią jakiegoś nowego w końcu poprawionego, mam pytanko na boxie jakie temperatury powinienem mieć w biosie ustawione qfan na optimal czyli na średnich i temperatura proca dochodzi nawet do 50 stopni w stresie pasta arctic ceramique nie ufam tej szarej co była czy to zdrowe dla procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Jeśli chodzi o wersje to mam najnowsze. Zatem powinienem wierzyć temu co ustawiłem w biosie, tj. 1,350v? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 zmierz miernikiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 widze że to konieczność :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 tomcat cos o biostarkach wiadomo? wiemy ze w imperium juz 374 :) pisz jak bys cos znlalazl bo jakis taki zorientowany sie wydajesz w tym temacie ;) ja jednakl po zastanowieniu leze do niebieskich- mam już celka 352, memki wylicytowałem, poluje na mobacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 No i doszedłem do tego dlaczego nie wykrywało mi dysku i komp nie chciał ruszyć to nie karta pod pci mi pomieszała tylko ustawiłem w biosie dla pamięci 1t i lipa komputer zamarł nawet do biosu nie chciało czasem wejść ale bios zresetowałem zworką i poszło bez problemu.Tak to jest jak sie coś samemu namiesza :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 ja jednakl po zastanowieniu leze do niebieskich- mam już celka 352, memki wylicytowałem, poluje na mobacza Podziel się wynikami i od razu dawaj do cinebencha :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 ja jednakl po zastanowieniu leze do niebieskich- mam już celka 352, memki wylicytowałem, poluje na mobaczajaki mobacz i momki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Ja robie to samo co Tomcat:) Mobo p5nd2-sli :E a memki w sigu. Również celek 352 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desconosido Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 nowa płyta od DFI http://vr-zone.com/index.php?i=3769 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 OooooO to co tygryski lubią najbardziej :D teraz zaczenie się zabawa a nie jakieś fejkowe msi i asusy ... Price? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 W porównaniu do LP NF4, to ten model oferuje "małe" maksymalne napięcie na CPU. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 W porównaniu do LP NF4, to ten model oferuje "małe" maksymalne napięcie na CPU. :DNieprawa - weż pod uwage to, że am2 wymaga mnie V więc na jedno wychodzi - ale dowalili z memV ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 nowa płyta od DFI http://vr-zone.com/index.php?i=3769 eeeeee aktywne chłodznie na chipsecie?! :huh: cena pewnie podobna będzie do Abita Fatal1ty czyli koło 220euro ale co oni z tymi memkami napisali? DDRII667 :blink: pomyłka chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...