Gość razorex Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 1GB to w dzisiejszych czasach podstawa :wink: Jak komp dla 12-latka to nie wiem czy F.E.A.R , ale inne gierki (odpowiednie dla tego wieku ;) Też wymagają dużą ilość pamęci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Jaki cooler polecacie pod am2 ? Na p4 mam BT ale widze ze nie da sie go postawic na am2. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Jaki cooler polecacie pod am2 ? Na p4 mam BT ale widze ze nie da sie go postawic na am2. Pzdr Scythe Mine albo tańszy freeer 64 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 komp już kupiony Troche zmian zaszło: Proc: PROCESOR AMD SEMPRON 2800+BOX (AM2) 64 bit Mobo: MSI K9N NEO zamiast ASROCK AM2XLI-eSATA2, którego nie mieli Grafa: GALAXY GeForce 7300GT 256MB DDR2/128bit TV/DVI PCI-E Pamieci: ELIXIR DDR2 512MB PC533 Hdd: HDD SAMSUNG 160GB HD160JJ 7200 SATAII 8MB CACHE (ASAP) DvdRW: BENQ DW-1655 black LCD: Benq T705 Buda: jakaś taniocha z zasilaczem 400W (akurat :lol: ) Wszystko 2100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 tak patrząc po cenach to za 100zł wiecej byłby juz a64 3000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Koniec OT. Jestem troche zly :evil: Temat jest o AM2 a nie ilosci ram do gier/alias F.E.A.R zrozumiano? :evil: Kaaban Nastepnym razem beda % i ZPP na 3 dni. Uwazaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Moze komus sie przyda wiekszosc coolerow na rynku i ich brak lub potwierdzenie pracy z am2 http://www.madshrimps.be/?action=getarticl...amp;articID=451 pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 AM2 staje się powoli coraz popularniejsze W związku z tym chciałem przypomnieć o tym wątku: A64-sp2004/prime-full Stable-zestawienie Wyników: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=143350 Umieszczajcie w nim wyniki swoich procków. Informacje te pomogą w wyborze kolejnym userom. Serdecznie zapraszam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sough Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Witam. Jako, że będę miał w najbliższym czasie trochę (dużo) gotówki do wydania, a mój sprzęt raczej nie jest najwyższych lotów zdecydowałem się na modernizacje(a raczej całkowitą zmianę). Miałem już ułożony zestaw pod S939, lecz niestety premiera AM2 i Conroe bardzo zbiła mnie z tropu. Dobrze, że gotówka przyjdzie później, niż planowałem. Mam czas na zmianę. Przejdę do rzeczy. Jako, że gotówki będzie sporo a możliwości OC mojego aktualnego PC są na wyczerpaniu, proszę o rade. Potrzebuje najbardziej stabilnej płyty pod AM2. Cena raczej nie gra roli (chcę przeznaczyć około 1200zł na mobo, no ale jeżeli ma być jakieś rewelacyjne, to dam troszkę więcej). Nie gwarantuje, że kupię podaną przez was płytę, bo Conroe kusi coraz bardziej, ale jeśli przez najbliższe 2 tyg. nie znajdę odpowiedniej płyty(stabilnej i wydajnej) pod Core2 Duo, to mój wybór padnie na AM2. Z góry dziękuje za rady. Pozdrawiam. PS. TAK, TE PIENIĄDZE CHCĘ WYDAĆ NA KOMPUTER! Proszę, nie piszcie, abym kupił np. samochód. Sam wiem, w co chcę inwestować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Ta płyta Foxcona powinna ciebie chyba zadowolić cena około 1000zł. Edytowane 30 Lipca 2006 przez kurczak80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 albo wspomniany foxconn albo to: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=30538 ale i tak ja bym brał na twoim miejscu conroe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 dokładnie, conroe lepiej ,a za 1000zł to juz masz wypas płytke pod conroe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Witam, nie wiem czy już było, więc na wszelki wypadek podsyłam: http://eu.dfi.com.tw/Product/xx_product_sp...ITY&SITE=PL ciekawe kiedy będzie u nas osiągalna Pozdrawiam karolski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Jak się nie wie czy było to się korzysta z T E G O ! ! i się znajduje T O ! lub wiele innych... ehhh... Kożysta czy korzysta jeden grzyb... Edytowane 31 Lipca 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Jak się nie wie czy było to się kożysta z T E G O ! ! i się znajduje T O ! lub wiele innych... ehhh... :blink: :? :mur: Z tego też: http://so.pwn.pl/slowo.php?co=korzysta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) No raczej :) przecież asrock to hit tego lata i zeszłego też :) [939] Dobra dobra to mi powiedz jaka płyta główna jest hitem tego lata na AM2 do 350 zeta no góra 400 zeta :wink: najlepiej na jednordzeniówki bo opłaca się je kupić Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 asus m2n-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Dobra dobra to mi powiedz jaka płyta główna jest hitem tego lata na AM2 do 350 zeta no góra 400 zeta :wink: najlepiej na jednordzeniówki bo opłaca się je kupićjednordzeniówki sie opłaca? A to ciekawe - jak X2 3800+ są za 600zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 jednordzeniówki sie opłaca? A to ciekawe - jak X2 3800+ są za 600zł A najtańszy sempron 190zł box... B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 dzis zabawiałem się asrockiem am2nf4g-sata2. nie wiem jak to asrock robi ale to kkolejna ich mobo która przekroczyła htt 380 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 pytanie? ja wiem jak to robi :P Chuck Norris i Rysio z Klanu dodaja zawsze cos "od siebie" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desti Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Hi, No zajefane wyniki ma ten Asrock, tak poza tym to już od Socka939 robią fajne płytki z tym że na Socketa A mieli nieudane.Widze że Biostar tez się wziął do roboty, płytki z serii TForce mają dobre OC ale jak się to ma do rzeczy czas pokaże... Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael88 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Czy x2 3800 ee 65 w am2 jest lepszy do kręcenia od normalnej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Czy x2 3800 ee 65 w am2 jest lepszy do kręcenia od normalnej wersji No napewno lepszy technologia 65nm robi swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No napewno lepszy technologia 65nm robi swoje. :lol: A gdzie Ty widziałes procki AMD w 65nm? Nie ma takich procków. Samael'owi chodziło o wersje low-voltage 65W...imho moze kręcić sie lepiej, coś w stylu Bartonów Mobile na Socket A... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 :lol: A gdzie Ty widziałes procki AMD w 65nm? Nie ma takich procków. Samael'owi chodziło o wersje low-voltage 65W...imho moze kręcić sie lepiej, coś w stylu Bartonów Mobile na Socket A... nie wymagaj za duzo od ludzi ;] czytanie ze zrozumieniem kuleje dosc mocno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael88 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Panowie a co sadzicie o tej płytce Epoxa http://www.komplett.ie/k/ki.asp?sku=323108. Godna uwagi? A tak wogóle to ktos ma jakies informacje kiedy dfi,epox czy foxconn wprowadzą cos na nforce 5 ultra . Czepili sie tych płytek z sli i nic na ultra nowego nie wychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Panowie a co sadzicie o tej płytce Epoxa http://www.komplett.ie/k/ki.asp?sku=323108. Godna uwagi? A tak wogóle to ktos ma jakies informacje kiedy dfi,epox czy foxconn wprowadzą cos na nforce 5 ultra . Czepili sie tych płytek z sli i nic na ultra nowego nie wychodzi. Dobra płytka, czytałem recenzje na jakiejś stronce i wypadła niezle...oczywiscie w Polsce EPoXów na AM2 nie ma, jest za to FOXCONN ale za to w cenie hi-end mobo pod conroe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael88 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Dobra płytka, czytałem recenzje na jakiejś stronce i wypadła niezle...oczywiscie w Polsce EPoXów na AM2 nie ma, jest za to FOXCONN ale za to w cenie hi-end mobo pod conroe...Pracuje w Irlandii i tą płytke moge sobie kupić zastanawia mnie tylko ta róznica miedzy normalnym x2 czy 65 w róznica w cenie w sumie nie duża ale zawsze. A tak wogole czym sie kierować przy kupnie procka na am2. Sa jakies serie które lepiej sie kreca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Pracuje w Irlandii i tą płytke moge sobie kupić zastanawia mnie tylko ta róznica miedzy normalnym x2 czy 65 w róznica w cenie w sumie nie duża ale zawsze. A tak wogole czym sie kierować przy kupnie procka na am2. Sa jakies serie które lepiej sie kreca. Ogólnie procki na AM2 się kręcą dobrze, serii zadnych raczej "wybranych" narazie nie ma (ale jeżeli chcesz się cos więcej dowiedzieć, zadaj pytanie na xtremesystems czy innym forum zagranicznym, bo w Polsce mało kto ma cpu na am2..). Ja bym wybrał wersje 65W, ale poszukałbym jeszcze informacji na temat o/c tych prockow w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...