eclip Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 chemiczny_ali dzięki pomogło ! Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Tak tylko, że ta gra nie działa zadowalająco ani na x360, ani na 8800 GTX. Nie mam pojęcia o czym piszesz, gram w te demo kilka godzin na xboxie 360 i żadnych spadków animacji nie zauważyłem, dodam jeszcze, że na ten temat jestem bardzo wyczulony. Jeżeli ktoś chce moge nagrać filmik z gry i potwierdze moje słowa..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brusiek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Na xO jedyne zauważalne spadki fps są w wyścigu buggy'im. Reszta, jak pisze kucyk jest nonstop płynna, nie jest to stała ramka 60fps ale uczucie prędkości towarzyszy przez cała rozgrywkę. To ciekawe jak będzie na tych otwartych trasach w wersji pełnej. A mi się podoba, że nie jest to sim :wink: Tak przynajmniej starcza jeszcze czasu na demolowanie otoczenia ;] #rockers zadowalająco a "stałe 60FPS" to różnica :P Edytowane 26 Maja 2007 przez Brusiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Hehe, a to dobre, najpierw poszukaj w słowniku słowa "symulacja", a pozniej takie brednie wypisuj, pozniej załatw sobie Richard Burns Rally i sprawdz co to znaczy symulacja. Richard Burns Rally to nawet nie może stać na półce obok Colina! Gra ci się nie podoba bo za dużo czasu spędzasz przed słownikiem :D A wracając do tematu, co musiał bym wymienić w kompie żeby to jakoś chodziło?, no i czy finalna wrersja będzie lepiej zoptymalizowana? Edytowane 26 Maja 2007 przez markee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 nadal upierasz sie ze dirt to symulacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 markee- kupić 8800GTX'a, C2D 3Ghz i 2 GB ramu i będziesz miał te 30-40 fps ba nawet 20fps niekiedy :-P , lub nic nie zmieniaj tylko miej nadzieje że full będzie lepiej zoptymalizowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Mam problem z demem, w momencie uruchamiania wyskakuje mi problem z aplikacją i zostaje zamknięta, czy komuś się to przytrafiło i zna rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 markee- kupić 8800GTX'a, C2D 3Ghz i 2 GB ramu i będziesz miał te 30-40 fps ba nawet 20fps niekiedy :-P , lub nic nie zmieniaj tylko miej nadzieje że full będzie lepiej zoptymalizowany :) :) No, myślałem o zakupie x2 3800+, 2 gb ram i jakąś tam gf7900. Już nie planuje wydawać kasy na intel (ten co mam kupiłem 3 lata temu, troche kosztował, a teraz to już zabytek) Codemasters zaleca x2 3800+ i radeon 1950, no to u ciebie powinno to śmigać (nie mam na myśli 1200x i ultra) nadal upierasz sie ze dirt to symulacja? A jechałeś z widokiem z kokpitu??? Mi tam brakuje tylko wskażnika prędkości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 :) No, myślałem o zakupie x2 3800+, 2 gb ram i jakąś tam gf7900. Już nie planuje wydawać kasy na intel (ten co mam kupiłem 3 lata temu, troche kosztował, a teraz to już zabytek) Codemasters zaleca x2 3800+ i radeon 1950, no to u ciebie powinno to śmigać (nie mam na myśli 1200x i ultra) A jechałeś z widokiem z kokpitu??? Mi tam brakuje tylko wskażnika prędkości. Takie samochody nie posiadaja predkosciomierza, bo to zbedna rzecz, jedynie obrotomierz oraz wskaznik biegu. Gierki nawet nie sciagam, naczytalem sie o wymaganiach a nie chce slajdow ogladac. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko123 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 grafa fajna ale sterowanie bryką fatalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brusiek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 DOŚĆ TEJ GADKI O FPSach! Mi się podoba widok z kokpitu ten w ostatnich TOCAch był do niczego. Sterowanie hmm nie jest to sim ale emocje z jazdy 200 koło drzew są i o to mi zawsze w rajdach chodziło. A jakie czasy robicie subarynką? Pobił ktoś 1:08.5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Gierki nawet nie sciagam, naczytalem sie o wymaganiach a nie chce slajdow ogladac. :] na low ładnie wygląda i działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Wygląda, że tylko mi się przytrafiły problemy z uruchomieniem gry, jak zawsze. Nic tylko pozostaje mi wam zazdrościć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Na moim sprzęcie z podpisu niestety gierka się nie uruchamia - czy ktoś ma jakieś rozwiązanie? Chciałem sobie tą gierkę zobaczyć - i [gluteus maximus]. Po kliknięciu na skrót zaczyna HDD chodzić i po chwili się wszystko kończy i tyle - nie mam żadnego komunikatu o błędzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Na moim sprzęcie z podpisu niestety gierka się nie uruchamia - czy ktoś ma jakieś rozwiązanie? ......... Zmienić procesor- wymagana obsługa sse2. Podobny objaw jest przy próbie uruchomienia gry na karcie bez sm3.0- też nie ma żadnego komunikatu, tylko proces w tle do wyłączenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Moj sprzęt wszystkie wymagania spełnia i dalej mogę zapomnieć o uruchomieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Ogolnie gierka graficznie chyba bije wszystko co do tej pory wyszlo w temacie wyscigow hmm, jesli chodzi o mnie, to graficznie w cmr liczylem na cos wiecej, i troszke sie zawiodlem, uwazam ze tdu znacznie bardziej miazdzy graficznie :) Tak tylko, że ta gra nie działa zadowalająco ani na x360, ani na 8800 GTX. Pozwolę sobie zacytować post mess-a @laeskrad Jak dla mnie na takim kompie średnio 40 klatek i 30 minimalne to jest szczyt bezczelności w postaci wydania tego dema. Na x360 działa podobnie jak na kompie u messa widać spadki fps, a 50 fps to raczej nie osiąga chyba, że w menu. hmmm, w czasie gry zadnych spadkow nie doswiadczylem, i framerate w moim odczuciu byl znacznie lepszy niz to co przedstawiaja liczby :) w kazdym razie, uwazam ze gra chodzi plynnie(na tyle, ze mialem wrazenie, ze gram na konsoli :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 A jechałeś z widokiem z kokpitu???a co ma widok z wnetrza samochodu do tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Gra (demo) jest imo świetna - pod względem grywalności, chwilę czasu mi zajęło przyzwyczajenie się i wybranie odpowiedniego widoku (widok z oczu kierowcy - niezastąpiony :) ) ale potem czysta zabawa. Szkoda tylko że takie masakryczne wymagania i trzeba z ustawieniami kombinować, bo nie ma co ukrywać że wyścigi/rajdy i 20fps to "trochę" za mało.. Czekam na pełną wersję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 na low ładnie wygląda i działa :) No faktycznie, sciagnalem sobie tak dla zasady, na low@1024 smiga ~30fps, wyglada nie tak zle, ale to sterowanie... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 A u mnie lipa. Uruchamiam demko i nic sie nie dzieje :| . Zostaje tylko proces zjadający całego cpu i 37mb ramcu [; . Help [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 A jechałeś z widokiem z kokpitu??? Tak. Jest tragiczny. Zakrety sa komicznie smieszne , jakby Ci ktos auto w bok uderzal. Polecam kokpity w GT Legends , GTR , GTR2 , rFactor czy Race. a co ma widok z wnetrza samochodu do tego?W GTRach i GTL jest nieco inna jazda z kokpitu a z zewnatrz. Innego czuja trzeba miec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 A u mnie lipa. Uruchamiam demko i nic sie nie dzieje :| . Zostaje tylko proces zjadający całego cpu i 37mb ramcu [; . Help [; Zmienić procesor- wymagana obsługa sse2. Podobny objaw jest przy próbie uruchomienia gry na karcie bez sm3.0- też nie ma żadnego komunikatu, tylko proces w tle do wyłączenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 mam identyczne objawy jak MaSell na toshibie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Do osób nie mogących uruchomić. Jeżeli posiadacie firewall'a wyłączcie go ! Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 To mogę napisać że wyłączałem Firewalla i dalej lipa, błąd z aplikacją zostanie zamknięta, sciągnąłem 3 dema z różnych źródeł i 4 wersje sterowników przewaliłem cały czas to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Tak. Jest tragiczny. Zakrety sa komicznie smieszne , jakby Ci ktos auto w bok uderzal. Polecam kokpity w GT Legends , GTR , GTR2 , rFactor czy Race. W GTRach i GTL jest nieco inna jazda z kokpitu a z zewnatrz. Innego czuja trzeba miec. pytalem co ma wnetrze do dirta. GTR, GTL (moj faworyt:D) to inna bajka, wiadomo. bo przeciez to sa w miare realistyczne symulatory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helm Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Jazda Subarynką po asflacie - jak na Colina (typową arkadówke) nawet jest dobre. Podobają mi się uszkodzenia barierek - wgniatanie ich, latające opony itd. Mój czas to 1.06:xx. Jeśli chodzi o jazde Evo, to kaszana. Zupełnie inne jeżdzenie niz Imprezą po asfalcie. Tragedia! Szkoda że nie odblokowali wyższych poziomów trudności, bo tutaj trudno nie wygrać nawet rozbijąc się o drzewa :] Na [+] zasługuje dzwięk silnika jak stoi sie w miejscu, kręci się silnik i puszcza gaz :) Edytowane 27 Maja 2007 przez Helm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 umnie ponizej 30fpsow na 1280x1024 all max nie bylo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 umnie ponizej 30fpsow na 1280x1024 all max nie bylo.... na takim sprzęcie to powinno nie być mniej niż 50fps na all max... ehh te wymagania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...