ChrisG Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 gierka nawet nawet szczegolnie quady . Pozytywnym aspektem jest ze wykorzystuje 2 jajeczne proce na kreconej 8600 gt w 1024x768 chodzi niezle 30fpsow wiekszosc high aczkolwiek widac ze to skopany port jak R6V nie ma jak robienie gierki od podstaw na pc Dokladnie tak wszystko na high Frames: 1729 - Time: 60000ms - Avg: 29.817 - Min: 25 - Max: 33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Panowie to ja rozumie ze nie pogram ? edit no nic zaryzykuje test w najbliszy weekend ;) moze jakis faq bedzie z modami na more fps :) Edytowane 13 Czerwca 2007 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Myślałem, że względem dema coś poprawią... myliłem się. U mnie ustawienia ALL LOW i FPS ~17. Nie wiem, ale ja już sobie pograłem, zresztą większego arcade to już dawno nie widziałem. :angry: P.S. Ja chcę Ryśka 2! :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Myślałem, że względem dema coś poprawią... myliłem się. U mnie ustawienia ALL LOW i FPS ~17. :blink: :blink: To ja nie mam C2D z mialem kolo 25 na 7600 i SD3700 , ustawienia nie na low a max z wyjatkiem cieni :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 no to zaczną się racki , dirt już w kiosku leży :) To juz tak spaprali , ze do gazet daja :blink: :wink: :razz: Hehe, szyfranci. Jak to mówią, pendem nabendem. Nigdy nie grałem w Colina, ale po wypróbowaniu demka strasznie się napaliłem na fulwerszyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 To juz tak spaprali , ze do gazet daja :blink: :wink: :razz: co??? jakich gazet? bo to rozumiem demo, a nie full? przecież w stanach premiery nie było, była tylko... w wiadomych źródłach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Wyłączcie 1 rdzen, to gra dostanie kopa. Bezsens, a jednak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 A jak ja mam jeden to też mam wyłączyć? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Wyłączcie 1 rdzen, to gra dostanie kopa. Bezsens, a jednak twierdzisz, że jeden rdzeń > dwa rdzenie? ja myślę, że przy wyjściu pełnej wersji to jednak 2 > 1 a tak przy okazji - jak ? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Na razie mam dobry dzien wiec nie przeginajcie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) m menadzerze zadan , w procesach , jest cos takiego jak "ustaw koligacje"... Edytowane 14 Czerwca 2007 przez Macias666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Wczoraj zapodałem demko i sie załamałem. Dałem wszystko na full 1260x960 i miałem klatke na sekunde. Albo i mniej. A myślałem że sprzęt mam taki troche w miare a tu masz. w high i 1024 jakoś szło ale żeby aż tak zamulała ta gra? Silnik jest skopany chyba na maxa bo na moje oko to nie możliwe :mur: Niemniej giera wygląda ok ale jest zdecydowanie trudniejsza od poprzedniczek, model jazdy troche inny no i jedno walnięcie w drzewo i po zabawie. Znaczy realizm sie wkradł w Colina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 U mnie (Vista), na tej grze, jest odmowa dostępu. Własnie wczesniej próbowalem, bo mam podejrzenie, że jest nienaturalnie wysokie użycie obu rdzeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja na moim sprzecie smigam po 70-90 fpsow ;>. Zadnej zacinki, jak narazie gralem wszystkimi autkami, no i nudne juz :P, no bo demo. Kiedy full wersja sie ukaze? 2008? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Kiedy wychodzi wersja Pc-towa?? Bo na X0 już jutro. Jestem ciekaw jak będzie się przedstawiała wersja PC w prównaniu do X0 i PS3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jutro jest premiera w stanach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 prawie nie poprawili optymalizacji u mnie w 1280x1024 detale ultra aax4 42-48 fps , sterowanie troche poprawione jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Tak sie czepiacie, ze gra skacze, a przeciez fpsy spadaja tylko w trasach, w ktorych widac przeciwnikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 full wersja w porownaniu do demka jest baardzo poprawiona... troszke inna charakterystyka jazdy.. zoptymalizowany engine.. gra u mnie nie tnie na srednich detalach... na wysokie az boje sie wlaczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Tylko ta instalka 11GB , trochu przegieli pale :/ Wyscig rewelka , tylko wymagania do ultry to chyba 8800GTX niech ktos zapoda screeny z ultra ustawien 1280x .... i 45 fps na GTS , jestem ciekaw . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 A skąd będziesz wiedział czy to ultra? Gra wygląda obłędnie... szkoda tylko, że mój procek nie wyrabia podczas wyścigów w grupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Tylko ta instalka 11GB , trochu przegieli pale :/ Wyscig rewelka , tylko wymagania do ultry to chyba 8800GTX niech ktos zapoda screeny z ultra ustawien 1280x .... i 45 fps na GTS , jestem ciekaw . ja mam 43 fpsna gts i co? http://www.youtube.com/watch?v=BrgtONCjcBU moj filmek Edytowane 14 Czerwca 2007 przez Rav85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Tylko ta instalka 11GB , trochu przegieli pale :/A ja sie dziwilem czemu mi zniknelo 10 gb dysku... nie wpadl bym na to ze colin tyle zajmuje... Gra wygląda obłędnie...Zgadzam sie... gry zaczynaja byc coraz bardziej fotorealistyczne... przez co nie musze wspominac ze wymagania co do sprzetu tak rosna ze malo kto moze sobie pograc na max detalach... nie qq? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 lepiej chodzi od dema? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 nie bylo wyraznej premiery a tu juz jutro pacz. ladnie dzis sie robi gierki, ladnie. to jak kupic grafe bez chlodzenia łahaha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 lepiej chodzi od dema?ta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Czy gra obsługuje (ma możliwości wyboru) rozdziałek panoramicznych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Demko miało i to sporo więc full tym bardziej myślę.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Czy to prawda, że pełna wersja Dirt działa szybciej na Viście niż na XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...