petrumi Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 użyj HDR Tweakera z pierwszej strony tego wątku, wyłącz lusterka, wiatr i inne niepotrzebne rzeczy i wydajność się poprawi. Z później zajrzyj na http://www.bhmotorsports.com/CMRD i zainstaluj mod poprawiający dzwięk i fizykę. I jazda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 wczesniej jedynie konfiguracja LOW/all off i 640 by dalo sie grac teraz 1024, medium i ok 30+ klatek podobnie z SP:DA gra stala sie bardziej grywalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Mam 8800gts640Mb i nie moge ustawic cieni na ULTRA. Ustawie na ULTRA, gra zapisze profil, po czym cienie wracaja na HIGH. wszystkie inne ustawienia mam na HIGH. Gra jest spatchowana. Wie ktos w czym tkwi problem? W grze srednio 40FPS przy rozdzialce 1280x1024, AAx4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 (edytowane) Siema, nie chce mi działać demo DiRTa na sprzęcie z podpisu. Wszystko się normalnie instaluje, ale jak włączam grę to nawet nie ruszy, tylko czyta przez chwilę dysk i po 5 sekundach wyskakuje komunikat windowsa z raportem o błędach (WYŚLIJ / NIE WYSYŁAJ). Próbowałem zainstalować demo od nowa i nic. Wgrałem nowsze stery od nVidi i nic. Wie ktoś o co chodzi? Aha - na nie kręconym sprzęcie jest tak samo. Edytowane 21 Marca 2008 przez _q_b_a_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Siema, nie chce mi działać demo DiRTa na sprzęcie z podpisu. Wszystko się normalnie instaluje, ale jak włączam grę to nawet nie ruszy, tylko czyta przez chwilę dysk i po 5 sekundach wyskakuje komunikat windowsa z raportem o błędach (WYŚLIJ / NIE WYSYŁAJ). Próbowałem zainstalować demo od nowa i nic. Wgrałem nowsze stery od nVidi i nic. Wie ktoś o co chodzi? Aha - na nie kręconym sprzęcie jest tak samo. witam, sprawdź: -czy firewall nie blokuje. Dirt wymaga połączenia internetowego do czegoś tam. -jakiego masz antywira lub pakiet AV-FW? -sprawdź aktualizację zabezpieczenie do tej gry -windows update. -zajrzyj na forum codemasters.... -sprawdź firmware do napędu DVD... ... ogólnie bardzo kapryśna gra, obstawiam problem z Starforcem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 - firewall nie blokuje - antywira mam Kasperskiego, ale wyłączałem go i nic to nie daje - akutalizacje windowsa mam wszystkie - ale napęd DVD nie ma chyba z tym nic wspólnego, bo przecież ja próbuję odpalić najzwyklejsze DEMO, z dysku :wink: - ze Starforcem też nie wiem, czy może być jakiś problem, skoro to tylko demo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 @_q_b_a_ Miałem to samo. Gdzieś poczytałem, ściągnąłem i zainstalowałem to: KLIK I odpaliło się potem bez problemu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) - firewall nie blokuje - antywira mam Kasperskiego, ale wyłączałem go i nic to nie daje Witam w klubie. Też miałem Kaspersky Internet Security i musiałem go odinstalować. Pytałem na ich forum, jak zmusić te dwa programy do działania razem ale nie nikt nie znalazł rozwiązania. Kapersky zwrócił kasę bo oddałem go. Daj znać ps. swoją drogą, czy przy instalacji nie krzyczał Ci o instalacji czegoś podejrzanego? Edytowane 23 Marca 2008 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Ja też mam KIS'a i DiRT demo i full działają normalnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic_LbN Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Mam problem z Dirtem :/ komp z podpisu, Crysis śmiga bez problemu w 1024x768 na modzie Ultra-High, wszystko poza tym bez problemu idzie na max detalach w 1280x1024 (taki monitor...), odpalam Dirta w 1024x768 na niskich detalach a tam co chwile przyhacza :( użyłem HDR Tweakera i praktycznie to samo... A na początku, tuż po instalacji chodził płynnie na 1280x1024 i max detalach... O co tu może chodzić? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 patch zainstalowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic_LbN Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) patch 1.2... poddaje się, instalka na nowo, stery 169.21 nvidii i 169.09 inno3d (z kartą były), 800x600 poniżej medium ustawiony i i tak się tnie... :[ P.S. w wyścigu co parenaście metrów przejechane lekka przycinka, ale nawet menu się tnie... ja już nie mam siły do tego.. Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez Magic_LbN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) co prawda w dirta nie grałem ale w GoW miałem lekkie szarpnięcia i pomogła zmiana sterów na 174.74 spróbuj, może to to. Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez fafowicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 kurde, mam wielki problem z dirtem, pomozecie?? wszystko bylo ok, gierka chulala az milo, az tu wlaczam wczoraj wyscig i zwiecha! dzwiek leci dalej, da rade wyjsc do windowsa a obraz stoi. a miedzyczasie bawilem sie w podkrecanie karty (vmod). moze karta graficzna mi sie zepsula? dodam ze te zwisy wystepuja rowniez na niepodkreconej karcie. napiecia w zasilaczu wrecz wzorowe. o co chodzi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGREK! Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 spaliles karte? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 spalic nie spalilem bo karta dziala, gierki chodza ok, benchmarki tez, tylko ten Dirt mi przestal dzialac :/ pomozcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mi raz się gra sypnęła nie wiadomo czemu ale reinstall pomógł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no @kzk reinstalnij gierke i powinno byc okej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Gra bardzo ładnie wykorzystuje procesory 4 rdzeniowe.... :) Ciekaw jestem jak wypada porównanie AMD do Intela w tej gierce w przypadku 4 jajek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartoleon Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ech ten ostatni Colin.Spośród wszystkich gier 2007 była to poza Crysisem najbardziej oczekiwana przezemnie gra i na niewielu innych grach tak bardzo się zawiodłem :sad: . Dla mnie ta gra może słuzyć jedynie jako benchmark bo poza piękną grafika nie ma nic innego do zaoferowania. Model jazdy czyli to co najważniejsze jest po prosttu żenujący :sad: pod względem realizmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Witam, mam problem z tą grą. Wczoraj odrazu po instalacji ladnie dzialala, natomiast dzisiaj kiedy chce wlaczyc, to po kliknieciu na ikonke po paru chwilkach wyskakuje błąd dirt.exe i okno "wysyłaj / nie wysyłaj".... Nie mam pojecia czego moze to byc wina, bo wczoraj gra jeszcze działała. Jakies pomysly ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipknot Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Jeśli masz wersję 1.0 to zainstaluj Patch'a 1.2. Ja tak zrobiłem i wszystko hula ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scarman Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 uporal sie juz ktos z problmem uruchonienia gry? przekopalem chyba caly net i nie znalazlem odpowiedzi na to pytanie. Przy uruchanianiu mam albo czarny ekran albo bład WYSYLAJ/NIE WYSYLAJ. Zainstalowalem patcha 1.2 najnowszego directX najnowsze stery od grafy i dzwieku wylaczylem calkowicie firewalla w usługach antywira nie mam no i brakuje mi tez pomyslow...;/ moj sprzet: Athlon 64 3200+ GF 9600 GSO GALAXY 1,5 GB DDR1 400MHZ tracer 500W z tego co mi sie wydaje sprzet spelnia minimalne wymaganie wiec moze mi ktos doradzic co jest nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 uporal sie juz ktos z problmem uruchonienia gry? przekopalem chyba caly net i nie znalazlem odpowiedzi na to pytanie. Przy uruchanianiu mam albo czarny ekran albo bład WYSYLAJ/NIE WYSYLAJ. Zainstalowalem patcha 1.2 najnowszego directX najnowsze stery od grafy i dzwieku wylaczylem calkowicie firewalla w usługach antywira nie mam no i brakuje mi tez pomyslow...;/ moj sprzet: Athlon 64 3200+ GF 9600 GSO GALAXY 1,5 GB DDR1 400MHZ tracer 500W z tego co mi sie wydaje sprzet spelnia minimalne wymaganie wiec moze mi ktos doradzic co jest nie tak? Z kontaktuj się z działem technicznym wydawcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 kurde, mam wielki problem z dirtem, pomozecie?? wszystko bylo ok, gierka chulala az milo, az tu wlaczam wczoraj wyscig i zwiecha! dzwiek leci dalej, da rade wyjsc do windowsa a obraz stoi. a miedzyczasie bawilem sie w podkrecanie karty (vmod). moze karta graficzna mi sie zepsula? dodam ze te zwisy wystepuja rowniez na niepodkreconej karcie. napiecia w zasilaczu wrecz wzorowe. o co chodzi??? Mam to samo. Wersja z Patchem 1.2. Na początku przy 1.0 save przestał mi się uruchamiać - patch pomógł. Teraz gra w czasie wyścigu ot tak się zwiesza i dźwięk leci dalej. W Gridzie nie mam takich problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Zapowiedzieli dwójeczkę. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13177 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Zapowiedzieli dwójeczkę. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13177 Myślałem, że po śmierci Colina odpuszczą sobie nazywanie gry jego imieniem, a tu proszę taka niespodziewajka trochę bo myślałem, że będą szli w kierunku GRID-a 2, oczywiście jako miłośnik rajdów jestem zadowolony z takiego obrotu sprawy. 3, 4, 5 screen to widzę, że niezłą mieszankę szykują nam mistrzowie kodu. Edytowane 19 Listopada 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) wow jeśli jeszcze wyżyłują silnik z grida to będzie mniam gierka ^^ @down popraw to zdanie bo nie rozumiem początku ;p Edytowane 20 Listopada 2008 przez kronox55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 wygląda świetyoie alby był tylko odpowiedni raz i wreszcze bedzie mozna mówić o nastepcy colina 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Tam pisze że miesiąc wydania prosinec 2009 czyli grudzień :( Szkoda że tyle jeszcze czasu do premiery bo gra zapowiada się świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...