peseq Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Tu sie zgodze z Hanu. Ja osobiście z miłą chęcią zagram w cmr07. Lubię tą grę. Część pierwsza jak i kolejne, choć "piątka" nie przypadła mi do gustu, były IMO świetne, to zagram i tak czy siak w 07:) Po pierwsze kocham symulatory jak i arcade. Dla mnie to dwie inne dziedziny, które w moim myśleniu rozumiem. Czekam z niecierpliwością i tak sobie patrząc na screeny, wyobrażam, jak będzie wyglądała po "zarzuceniu" moich filtrów:) Zresztą wyglądem się nie przejmuje:) Wierze w Codemasters:) Edytowane 30 Października 2006 przez peseq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 wygląda nawet fajnie :] ale w drugim zdjęciu trochę przesadzili z rozmazaniem dalszego planu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 mmmmm, hillclimb... przypomnial mi sie filmik z konca V-Rally 2 - Ari Vatanen... http://video.google.com/videoplay?docid=5128933997167560481 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 po raz kolejny kawał dobrej roboty odwalony w photoshopie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 po raz kolejny kawał dobrej roboty odwalony w photoshopie :] Jak ktoś nie wierzy niech zobaczy screeny z TOCA3 jak wyglądały przed premierą a jak gra wyglądała też były upiększane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Grafika nie zmienia faktu, że zagram w Colina chociażby dlatego, że powinien mieć względnie małe wymagania. I lubie tą gre oprócz trzeciej i piątej części... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Jak ktoś nie wierzy niech zobaczy screeny z TOCA3 jak wyglądały przed premierą a jak gra wyglądała też były upiększane. potwierdzam - wszyscy sie zachwycali a wyszla qpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 potwierdzam - wszyscy sie zachwycali a wyszla qpaNo ja przepraszam może i były przesadzone ale co do gry to niepowiedziałbym. Mało było rzeczy, do których możnaby się doczepić więc nie przesadzaj i nie róbmy już offtopu :) Może odkopać temat o TOCE 3 to pogwarzymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Od czasow CMR04 nie czekalem tak na zadna czesc Colina. Seryjnie mam ochote w niego pograc. Bynajmniej nie ze wzgledu na te fabrykowane screeny ale miejac nadzieje, ze nie bedzie to az taka durna gra jak CMR05 czekam z niecierpliwoscia. Edytowane 16 Listopada 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?...ilder&fla=6 screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Nierealny: mógłbyś przestać wrzucać tak duże obrazki na forum? Pomyśl troszke o ludziach z wolnym łączem :? Nie pierwsyz raz coś takiego widzę z Twojej strony, no offence :P Edytowane 17 Listopada 2006 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Coś o nowym silniku, na którym będzie oparty nowy Colin. http://xbox360.ign.com/articles/746/746168p1.html To już stare a dziś... http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10998&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 te screeny to imo jeden wielki WAŁ. ten wyglada oblednie http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bog3.jpg za to ten http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bog4.jpg wyglada co najmniej dziwnie. samochod jest w takiej pozycji jakby byl wklejony z zupelnie innego zdjecia (perspektywa samochodu/otoczenia). no i caly czas widac to menu replaya. oj grafikow to oni chyba maja niezlych :lol: moze czas zmienic nazwe z na graphicsmaster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Nierealny: mógłbyś przestać wrzucać tak duże obrazki na forum? Pomyśl troszke o ludziach z wolnym łączem :? Nie pierwsyz raz coś takiego widzę z Twojej strony, no offence :P Nie przesadzaj .... z tym wielkimi obrazkami no chyba ze na modemie tepsy jedziesz 56k :"p Mi sie przez 3 dni ledwo forum otwieralo ... okazalo sie ze to wila dostawcy :D ^^ A w temacie to colin to tylko i wylacznie 2 ... 3 kfas a w 5 nawet nie gralem jak zobaczylem 5 .... Dziwila mnie tylko w 2 to ze i na pc i na playstacje sie malo roznila, tz sposobem jazdy i plynnoscia:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Jezeli to jest screen z gry to ja mam zielone wlosy - http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bngd.jpg UPDATE. Sulaco, porabalem linki. Chodzilo mi o to zdjecie Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Jezeli to jest screen z gry to ja mam zielone wlosy -a co w nim takiego widzisz, ze "niby" ich nie masz ? ;) UPDATE ok. nie masz zielonych wlosow :D Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Jezeli to jest screen z gry to ja mam zielone wlosy - http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bngd.jpgWygląda za dobrze to niemożliwe że gra będzie tak wyglądać :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 screen z torem wygląda fajnie, ale reszta jakoś nie zachwyca :-| PS proszę zmienić tytuł tematu na poprawny :) czyli Colin McRae: DIRT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 LINK do filmiku o nazwie trailer choć jak dla mnie to bardziej intro jak i 100% render. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 jeśli nie poprawią tych walniętych udzerzeń o drzewka, znaki drogowe (!) czy jakieś małe słupki, kamienie to ta gra będzie mega kaszaną. no i ten model jazdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 jasne, że render i po tym jak go zobaczyłem boje się, że ten colin to z wyścigami WRC za wiele wspólnego mieć nie będzie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 jasne, że render i po tym jak go zobaczyłem boje się, że ten colin to z wyścigami WRC za wiele wspólnego mieć nie będzie :-| Do renderów od Codemasters to już można się przyzwyczaić. A jak nie WRC to nie koniecznie musi być źle. W takie CRC gra się bardzo fajnie i jazda z przeciwnikami daje o wiele większe emocje niż jazda samemu. Ciekawe tylko w jakiej to formie będzie, pewnie coś jak Toca czyli dużo różnych zawodów na zamkniętych torach, oby był też otwarty teren coś jak w Motorstorm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 jasne, że render i po tym jak go zobaczyłem boje się, że ten colin to z wyścigami WRC za wiele wspólnego mieć nie będzie :-| a ktory kiedykolwiek mial?? moze 1 i 2 a cala reszta to :lol: :D jedyne sensowne rajdy to burns, ale on nie jest dla nidforspidowcow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Nie rozumiem co Wam się w 05 nie podobało, dobra gra przecież. grałem w każdą cześc oprócz 04 i nie uważam 05 za skopanej. Natomiast co do zielonych włosów KAERES, wiadomo że to render, bo na screenach z gameplayu jak widać nie ma na ziemi porozrzucanych 3D kamyczków które mają miejsce na screenie zapodanym przez Ciebie, tak więc - intro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 LINK do filmiku o nazwie trailer choć jak dla mnie to bardziej intro jak i 100% render.był render :) czas na "gameplay" http://www.xboxyde.com/stream_3662_en.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 No no :-P Ładnie to wygląda, szczególnie podoba mi sie model uszkodzeń i cienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Hmm jakieś to takie z d*py :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Hmm jakieś to takie z d*py :o Twoja myśl widzę, że płynie z tej samej części ciała. Ja już nie wiem ludzie już na głowy poupadali. Jak dla mnie to wygląda bardzo przyzwoicie a może nawet jeszcze lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Nie no może przesadziłem ;] Mogli pokazać trochę więcej akcji z kamery zza samochodu bo te momenty z 40 i 45 sekundy nie za bardzo mi się podobały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) 18 nowych screenow widok ze srodka biedny jak zawsze, no ale trudno, powoli pryska sen jaki zasponsorowaly nam renderowane screeny :-P Edytowane 30 Marca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...