Karas Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 3min panowie i bedzie wiadomo co to za CRAP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 sprawdz czy sie instaluje , u niektórych podczas kończenia wywala błędy instalki i kupa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) jestem ciekawy czemu pomineli 6600... imo tez obsluguje DX 9.0C - i lepiej niz ten x1300 :lol:Nie tylko lepiej od x1300 ale napewno lepiej od 7100 :lol:. Imo wymagania są dużo za duże do poziomu grafiki. Na skrinach wyglada cacy ale na youtube i modele juz nie takie i sama grafa kompletnie nie adekwatna do wymagań. No i jeżeli to prawda ze na klocku chodzi 20-25 to gg dla CM :lol:. Edytowane 24 Maja 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Dokladnie. U mnie to samo podczas rozpakowywania. Ale przegralem pliki instalacyjne z tempa i podczas instalacji wywalil CRC error w jakims pliku od audio. No nic dalem ignore. Zobaczymy moze odpali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) no i jak działa u ciebie Karas ten CRAP :) -- ale szybko piszecie, zaraz i u mnie sie sciagnie mam nadzieje ze nie bedzie problemu z instalacja Edytowane 24 Maja 2007 przez Halfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) No Panowie podzielić się wrażeniami, jakieś screeny by się zdały jak to faktycznie wygląda. Ja sobie pogram jak Geile wrócą z serwisu :mur: Chyba że komuś udało się odpalić na 512MB Edytowane 24 Maja 2007 przez centy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Wracam do chaty, patrze a tam z stoi na 10% i nie może dobić się do serwerów codemasters. :/ Ale jestem zły. Teraz z mirrorów leci po 100kilo ale i tak słabo. :( Jak odpalę to od razu dostaniecie porcję screenów z frapsa. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) na ultra , na moim kompie z siga nie ma co myslec o plynnej grze w 1280 narazie probuje dostasowac detale do plynnej gry, ale z tego co zauwazylem przez ta chwile auta bardzo ladnie sie deformuja jak na filmikach, tak samo otoczenie Edytowane 24 Maja 2007 przez Halfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Dokladnie. U mnie to samo podczas rozpakowywania. Ale przegralem pliki instalacyjne z tempa i podczas instalacji wywalil CRC error w jakims pliku od audio. No nic dalem ignore. Zobaczymy moze odpali.ja zmienilem rozszerzenie z exe na rar i wypakowalem winrarem bez problemow, a ciaglem z tego samego zrodla co ty [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 u mnie jest rozszerzenie zip ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Hmmm uruchomil sie ten CRAP na szczescie ;) Na poczatek grafika i wydajnosc: Wyglada przyzwoicie choc denerwuje mnie ogolnie panujacy blur i nawet po jego wylaczeniu jest jakos tak nie wyraznie. Wydajnosc nie jest mocna strona tej gry ;) Na poczatek dalem 1280x1024 MAX AAx2 i ...?? 2FPSy w porywach do 3!!! Taaak 2 FPSy :P Dalem cienie na High i juz o wiele lepiej. W koncu stanelo na tym, aby gra chodzila w granicach 30FPSow trzeba ustawic na moim sprzecie 1280x1024 wszystko max oprocz shadows na med (wygladaja ochydnie) i blur off, albo 1024 AAx2 i reszta to samo. Przyjdzmy moze teraz do samej fizyki...eee tzn modelu jazdy, bo fizyki tam chyba zadnej nie ma ;) Autko prowadzi sie dosyc latwo jak przystalo na gre ARCADE. Nie wiem czy to moze demo i mozliwosc wybrania jedynie stopnia trudnosci Amator, ale jezdzi sie sztucznie i jalowo. Hamulce dzialaja lepiej niz w bolidach F1 na asfalcie ;) A tu przeciez jezdzimy po szutrze ;) Coz moze po odblokowaniu/wylaczeniu helpow?? bedzie lepiej ,ale watpie. Najwiecej frajdy sprawila mi jazda buggy, ale tam przy kilku przeciwnikach plynnosc gry spadla do 17FPSow i "przyjemnosc" z jazdy spadla znaczaco. Czyli: W porownaniu do CMR1 fiza CRAP. W porownaniu do RBR smiech na sali ;) Gra nadaje sie co najwyzej do popykania przy piwie z kumplami (tzn po kilku browcach :P) Za chwile postaram sie wrzucic kilka screenow Edytowane 24 Maja 2007 przez Karas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 u mnie jakis problem ze sterami najplynniej jest na high jakies 17 fps gdy zmiejszam detale grafa sie pogarsza i plynnosc takze ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 C2D 2 gb ram i 8800GTX i slabo smiga :D ekstra:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Mala galeria pod tym adresem :) http://www.toya.net.pl/~karas81/colindirt/ Wiecej mi sie robic nie chcialo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Ale nędznie to wygląda :lol: Wnętrze super :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 i te wymagania lol poj** ich do konca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Może przed full zoptymalizują silnik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 do 15 czerwca?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Dziwne, Codemasters jak fizyke robili to ich sprawa ale optymalizacje zawsze mieli w malym paluszku i na srednich kompach gierki zasuwaly minimum 60FPS. A tutaj ma trzymac najnowsze trendy ? Cos mi sie wydaje, ze to ostatnio swietny chwyt marketingowy. Slogany "ta gra zarżnie Twojego PC" za niedlugo beda na bilboardach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 do 15 czerwca??Pewnie sie niewyrobią i wydadzą pozniej patha 4gb :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Ciekawe na jakich kompach grali mistrzowie kodu jeżeli to co ma Halfi to zamało na full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) u mnie cos sie gryzie ze sterami ;/ ide reinstalowac stery -- ale przed tym sprobuje zainstalowac i odpalic to na visie zaraz sie odezwe czy to cos pomoglo. Edytowane 24 Maja 2007 przez Halfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 a ja mam takie pytanko - CMR07 = Dirt z xbox'a? Bo te fps'y smierdza marna konwersja... ktory to juz raz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Chyba ich fantazja poniosła z tymi wymaganiami:D Jakie to ma wymagania minimalne??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Chyba ich fantazja poniosła z tymi wymaganiami:D Jakie to ma wymagania minimalne??? cofnij sie kilka postow wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 A takie same jak każda konwersja. Czyli wszystkiego ile się da kupić! :) Pamietacie co M$ twierdził? Ze na Vistę będzie bardzo łatwo konwertować gry z Iksa i co panie Bill? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 A wspomniał coś o wydajności po tej łatwej konwersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 no konwertować tak ale optymalizować już nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Demko chodzi nieźle - LOL! W 1024x768 w detalach na ultra mam 2fps ciągle, nie rusza się. Detale poziom niżej bez AA mam ~20fps, raczej mniej niż więcej. Wsio na low AAx2 1024 mam ~30fps. Śmiech na sali! Chociaż na low by było z 50... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Jednak tak żle nie chodzi , 10*7 bez AA , cienie medium(reszta max) jakie jedzie lancerem lub subaru gierka śmiga ładnie. Za to jak się jedzie boogie+ troche zawodników nie jest płynnie. W tej grze jest bloom chyba , bo nie zachowuje się jak hdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...