Gość Brusiek Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 A takie same jak każda konwersja. Czyli wszystkiego ile się da kupić! :) Pamietacie co M$ twierdził? Ze na Vistę będzie bardzo łatwo konwertować gry z Iksa i co panie Bill? :) Pamiętam oj pamiętam. http://www.gameonly.pl/forum/index.php?topic=7430.0 na X36 też potrafi chrupać Może ktoś napisać jak to na 88 chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Im to na reke wiec co sie dziwicie - wiecej alternatywnych maszynek do grania sie sprzeda ;) Mnie tylko dziwi postawa ludzi, ktorzy sztucznie napedzaja ten caly biznes potulnie wypelniajac wymagania kolejnych niedorobionych crapow. Edytowane 24 Maja 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 nie wiec c owy macie z tymi kompami u mnie jest 32~38fps z detalami max w 1280x1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 i to uwazasz za duzo jak na samochodowke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) nie no za*ebiscie. Przy takiej CRAPowiej grafie i twoim sprzecie powinno byc minimum 100fps... Jezeli taki flatout2 chodzi poprostu masakrycznie szybko i wyglada bardzo przyzwoicie to dlaczego tu nie mozna zrobic czegos co powiedzmy na sredniej klasie sprzetu dawaloby te 40fpsow?? Mistrzowie kodu znaja sie na swoim fachu ;) Edytowane 24 Maja 2007 przez Karas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) nie pisze ze to dużo ale wyłączając frapasa jest wystarczająca płynność do spokojnej gry a jak ktos chcialby miec 100fps to jest lekko szkrzywdzony przez los ludzie to nie CS fakt wylaczajac calkiem aa mam ok 42 klatek i jest juz tak jak powinno byc Edytowane 24 Maja 2007 przez Rav85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Faktycznie, co my mamy ze sprzętami A64@2.5GH z 7900GS kontra C2D@3.3GH z 8800GTS LOL! Z detalami max, czy detalami ultra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brusiek Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 nie wiec c owy macie z tymi kompami u mnie jest 32~38fps z detalami max w 1280x1024 88GTS 320 30FPS 78xx 3FPS czy dobrze rozumiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) A jaka jest roznica pomiedzy max a ultra? ;) Taki maly przedsmak tego crapu :P http://www.toya.net.pl/~karas81/colindirt/colindirt.avi Aha i chcialbym zwrocic uwage, ze cienie w wydaniu MEDIUM sa beznadziejne co zreszta widac na filmie ;) Edytowane 24 Maja 2007 przez Karas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 8800GTS 640mb ok 30~38 w 1280x1024 wszystko all max aax4 bez AA ok 42 no detale na maximum ustawione jaki sa możliwe zaraz filmik wrzucę na rapida ale trzeba doliczyć sobie ok 10fps bo fraps zeżarł :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Gierka nie wygląda żle , bo shadery przesłoniło nie za dobre textury. Na torze subarówką jezdzi się fajnie , ale fizyka jazdy podobna jak colin 3/4. Edytowane 24 Maja 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 dobra wystarczyl reset biosu, poustawilem wszystko jak poprzednio no i.... w Ultra + 1920x1200 + 2x AA ~32 fps jest dobrze a juz sie balem ze wogole w to nie pogram, wiec znikam grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) szkoda ze nie można przestawić modelu zniszczeń :/ ale dobrze ze jest multiplayer ^^ http://www.keepmyfile.com/image/395a5f1615537 Edytowane 24 Maja 2007 przez Rav85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 a wlasnie, co z modelem zniszczen? jak na trailerku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Tu troszkę moich screenów: hxxp://www.frazpc.pl/b/188476 Swoją drogą, ja wiem, czy cieszyć się, że masz ~30fps na GTX'ie? Rozdziałka swoją drogą, ale 30fps na najmocniejszej karcie na rynku (można przetaktować do Ultry)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 http://rapidshare.com/files/33123546/Bez_t...u_0001.wmv.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Nie widziałem trailera , ale wszystko się rozwala , rysuje , pokruszone szkło z świateł itd Gra jest naszpikowana shaderami , dlatego screeny wyglądają bardzo słabo. Replay-e wyglądają naprawde fajnie. Edytowane 24 Maja 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brusiek Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) dobra wystarczyl reset biosu, poustawilem wszystko jak poprzednio no i.... w Ultra + 1920x1200 + 2x AA ~32 fps jest dobrze a juz sie balem ze wogole w to nie pogram, wiec znikam grac. A jak wygląda wyscig buggy z 9 przeciwnikami? PS skad sciagneliscie bo z gamerhell sie mi zacielo Edytowane 24 Maja 2007 przez Brusiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 tak samo jak normalnie ilosc fps nie spdada gra miodzio ^^ widac nawet najmniejsze ziarenka piasku , wgniecenia na aucie od strzelających kamieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) A mi cos nie chodzi t a gierka testowal ktos na VISCIE?? Macie jakies rady ?? ;-( P.S Juz sobie poradzilem ;-) Trzeba gre uruchmic jako Administrator u mnie pomoglo. Gra sie calkiem przyjemnie....;-) Edytowane 24 Maja 2007 przez MasterAdi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 kumpel odpalił ale sie pierniczy ie zapisuje ustawień , wywala errory i sie sypie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) nie wiec c owy macie z tymi kompami u mnie jest 32~38fps z detalami max w 1280x1024 nie pisze ze to dużo ale wyłączając frapasa jest wystarczająca płynność do spokojnej gry a jak ktos chcialby miec 100fps to jest lekko szkrzywdzony przez los ludzie to nie CS fakt wylaczajac calkiem aa mam ok 42 klatek i jest juz tak jak powinno byc No to faktycznie jak na tą grafę i sprzęt ,który masz to baardzo kiepsko ;) Śmieszą mnie ludzie co piszą , że im przecież chodzi płynnie ,a nie patrzą na jakich konfigach ludzie grają. Nic dziwnego że Ci chodzi płynnie z 8800GTS Odpaliłem i mam 14 FPS zal.pl :-| Mój konfig powinien spokojnie to uciągnąć.Grafika w grze IMO średnia. Edytowane 24 Maja 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Fajnie fajnie ;] Działa nawet przyzwoicie. 1024x768, AAx4, Anizo x16 (mam w sterach wymuszone i mi sie nie chciało wyłączać ;]), blur ON, cienie LOW - 20-25fps, co dziwne przy cieniach na Ultra fps spada o około 2 oczka w dół... A to wszystko na 7300GT 750/840 :blurp: Za to prowadzenie samochodu... WTF co to ma być ? oO Auta się prowadzą prawie tak jak w Just Cause... To już w Colinie 05 na najłatwiejszym poziomie się lepiej prowadziły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brusiek Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 tak samo jak normalnie ilosc fps nie spdada gra miodzio ^^ widac nawet najmniejsze ziarenka piasku , wgniecenia na aucie od strzelających kamieni może jakieś screeny :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Ma ktoś jeszcze jakieś linki z dirt_demo.exe? Normalnie mnie krew zalewa. Kilka sekund leci po 100kilo po czym spada do zera i nic. Za kilkanaście sekund znowu startuje, żeby po kilku sekundach spaść do zera! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 ...20-25fps... Za to prowadzenie samochodu... WTF co to ma być ? oO Auta się prowadzą prawie tak jak w Just Cause... To już w Colinie 05 na najłatwiejszym poziomie się lepiej prowadziły... Ustaw żeby było 50fps (albo chociaż 40) i wtedy oceniaj model jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) No Free troche przesadził z modelem jazdy porównując go do Just Cause. Jest na poziomie poprzednich colinów , to nie jest gra typu lfs czy gtr2 nie ma co oczekiwać tego modelu jazdy. Edytowane 24 Maja 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Ma ktoś jeszcze jakieś linki z dirt_demo.exe? Normalnie mnie krew zalewa. Kilka sekund leci po 100kilo po czym spada do zera i nic. Za kilkanaście sekund znowu startuje, żeby po kilku sekundach spaść do zera! :/ no właśnie ma ktos jakies linki bo normalnie wszystko zapchane jest i leci kiepsko lub wcale... :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Dla posiadaczy NEO leży demo na stronie NEO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Linki: 1 2 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...