Skocz do zawartości
Neo_x

Colin Mcrae Rally: Dirt

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Brusiek

A takie same jak każda konwersja. Czyli wszystkiego ile się da kupić! :) Pamietacie co M$ twierdził? Ze na Vistę będzie bardzo łatwo konwertować gry z Iksa i co panie Bill? :)

Pamiętam oj pamiętam.

http://www.gameonly.pl/forum/index.php?topic=7430.0 na X36 też potrafi chrupać

Może ktoś napisać jak to na 88 chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Im to na reke wiec co sie dziwicie - wiecej alternatywnych maszynek do grania sie sprzeda ;) Mnie tylko dziwi postawa ludzi, ktorzy sztucznie napedzaja ten caly biznes potulnie wypelniajac wymagania kolejnych niedorobionych crapow.

Edytowane przez 4ever_anarchy_soldier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no za*ebiscie. Przy takiej CRAPowiej grafie i twoim sprzecie powinno byc minimum 100fps...

Jezeli taki flatout2 chodzi poprostu masakrycznie szybko i wyglada bardzo przyzwoicie to dlaczego tu nie mozna zrobic czegos co powiedzmy na sredniej klasie sprzetu dawaloby te 40fpsow?? Mistrzowie kodu znaja sie na swoim fachu ;)

Edytowane przez Karas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie pisze ze to dużo ale wyłączając frapasa jest wystarczająca płynność do spokojnej gry

a jak ktos chcialby miec 100fps to jest lekko szkrzywdzony przez los ludzie to nie CS fakt wylaczajac calkiem aa mam ok 42 klatek i jest juz tak jak powinno byc

Edytowane przez Rav85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Brusiek

nie wiec c owy macie z tymi kompami u mnie jest 32~38fps z detalami max w 1280x1024

88GTS 320 30FPS 78xx 3FPS czy dobrze rozumiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaka jest roznica pomiedzy max a ultra? ;)

Taki maly przedsmak tego crapu :P

http://www.toya.net.pl/~karas81/colindirt/colindirt.avi

Aha i chcialbym zwrocic uwage, ze cienie w wydaniu MEDIUM sa beznadziejne co zreszta widac na filmie ;)

Edytowane przez Karas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8800GTS 640mb ok 30~38 w 1280x1024 wszystko all max aax4

bez AA ok 42

no detale na maximum ustawione jaki sa możliwe

zaraz filmik wrzucę na rapida ale trzeba doliczyć sobie ok 10fps bo fraps zeżarł :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierka nie wygląda żle , bo shadery przesłoniło nie za dobre textury.

Na torze subarówką jezdzi się fajnie , ale fizyka jazdy podobna jak colin 3/4.

Edytowane przez sideband

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu troszkę moich screenów:

hxxp://www.frazpc.pl/b/188476

Swoją drogą, ja wiem, czy cieszyć się, że masz ~30fps na GTX'ie?

Rozdziałka swoją drogą, ale 30fps na najmocniejszej karcie na rynku (można przetaktować do Ultry)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widziałem trailera , ale wszystko się rozwala , rysuje , pokruszone szkło z świateł itd Gra jest naszpikowana shaderami , dlatego screeny wyglądają bardzo słabo.

Replay-e wyglądają naprawde fajnie.

Edytowane przez sideband

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Brusiek

dobra wystarczyl reset biosu, poustawilem wszystko jak poprzednio no i....

w Ultra + 1920x1200 + 2x AA

~32 fps

jest dobrze a juz sie balem ze wogole w to nie pogram, wiec znikam grac.

A jak wygląda wyscig buggy z 9 przeciwnikami?

PS skad sciagneliscie bo z gamerhell sie mi zacielo

Edytowane przez Brusiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi cos nie chodzi t a gierka testowal ktos na VISCIE?? Macie jakies rady ?? ;-(

P.S Juz sobie poradzilem ;-) Trzeba gre uruchmic jako Administrator u mnie pomoglo.

Gra sie calkiem przyjemnie....;-)

Edytowane przez MasterAdi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiec c owy macie z tymi kompami u mnie jest 32~38fps z detalami max w 1280x1024

nie pisze ze to dużo ale wyłączając frapasa jest wystarczająca płynność do spokojnej gry

a jak ktos chcialby miec 100fps to jest lekko szkrzywdzony przez los ludzie to nie CS fakt wylaczajac calkiem aa mam ok 42 klatek i jest juz tak jak powinno byc

No to faktycznie jak na tą grafę i sprzęt ,który masz to baardzo kiepsko ;) Śmieszą mnie ludzie co piszą , że im przecież chodzi płynnie ,a nie patrzą na jakich konfigach ludzie grają. Nic dziwnego że Ci chodzi płynnie z 8800GTS Odpaliłem i mam 14 FPS zal.pl :-|

Mój konfig powinien spokojnie to uciągnąć.Grafika w grze IMO średnia.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie fajnie ;] Działa nawet przyzwoicie. 1024x768, AAx4, Anizo x16 (mam w sterach wymuszone i mi sie nie chciało wyłączać ;]), blur ON, cienie LOW - 20-25fps, co dziwne przy cieniach na Ultra fps spada o około 2 oczka w dół... A to wszystko na 7300GT 750/840 :blurp:

Za to prowadzenie samochodu... WTF co to ma być ? oO Auta się prowadzą prawie tak jak w Just Cause... To już w Colinie 05 na najłatwiejszym poziomie się lepiej prowadziły...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Brusiek

tak samo jak normalnie ilosc fps nie spdada

gra miodzio ^^ widac nawet najmniejsze ziarenka piasku , wgniecenia na aucie od strzelających kamieni

może jakieś screeny :>?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...20-25fps...

Za to prowadzenie samochodu... WTF co to ma być ? oO Auta się prowadzą prawie tak jak w Just Cause... To już w Colinie 05 na najłatwiejszym poziomie się lepiej prowadziły...

Ustaw żeby było 50fps (albo chociaż 40) i wtedy oceniaj model jazdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Free troche przesadził z modelem jazdy porównując go do Just Cause. Jest na poziomie poprzednich colinów , to nie jest gra typu lfs czy gtr2 nie ma co oczekiwać tego modelu jazdy.

Edytowane przez sideband

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś jeszcze jakieś linki z dirt_demo.exe? Normalnie mnie krew zalewa. Kilka sekund leci po 100kilo po czym spada do zera i nic. Za kilkanaście sekund znowu startuje, żeby po kilku sekundach spaść do zera! :/

no właśnie ma ktos jakies linki bo normalnie wszystko zapchane jest i leci kiepsko lub wcale... :mad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi