Skocz do zawartości
Ombre

Małe "lan Party" W Co Zagrać?

Rekomendowane odpowiedzi

naprawde ciezko mi opisac slowami MP w Halo, gra jest porazajaco grywalna, nawet 1vs1 zabawa na wiele godzin. Moze przesadzam ale mi sie bardziej podobało niz q3 1vs1 (no nie tylko mi skoro znalazl sie przeciwnik).

Nie wiem czemu nikt ze strategi procz mnie nie wymienil homeworlda, ale ja w pelni doswiadczyłem miodnosci tej gry i staje za nia łapami i nogami.

Dla mnie c&c przy tym to kupa smiechu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektórzy nie doczytali 1 postu! 1 z kompów ma FX5200 na pokładzie :mur:

Niezbyt rewelacyjnie (jeśli nie podarujemy sobie wielu detali) może być w: SoF2, Q4, UT2003, CoD, TRD3, NFS (U1 i U2). Przy NFS MW, UT2004, BF2 to już totalnie czarno to widzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gry wybrane:

-Quake 3

-HL 2 DM

-Toca Race Driver 3

-Colin McRae 2k5

-Jakaś piłeczka, PES 4 lub fifa.

-Serious Sam 2.

i jak starczy czasu to Halo :)

dobre ;) niech wam wystarczy czasu rowniez na Halo :) Jak juz macie ta fife instalowac, to sie powstrzymajcie. jedyna fifa jaka moge polecic 98 na PSone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze jedno pytanko ;] colin, toca, xpand rally i ich tryb MP, głównie chodzi mi o to zeby jezdzilo sie obok siebie, a nie z samochodem "duchem" bo najwieksza beka zawsze jest z pojedynkowania sie o kazdy metr trasy i spychania sie do rowów :lol:. Co bedzie najlepsze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na każde lama-party polecam swata 4. Ta gra jest niesamowita....niestety dwie osoby to troszke mało osób do druzyny, ale mimo wszystko frajde powinna sprawic....bardzo polecam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

Hmm Serius Sam 2 ma za duze wymagania.

Chodzi mi o SS pierwsze starcie i SS drugie starcie (gry sa na tym samym silniku)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Errorx- czy ta gierca tez bedzie miala tryb coooperative?

http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=5207

Hmm... Swat 4 tez fajna gierca... juz nie wiem co wybrac :/

a Ty myslisz ze to poleci na FX5200? Edytowane przez Pluskwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

swat 4:

"Rozsądne wymagania sprzętowe:

Pentium 4 1.4 GHz, 512 MB RAM, karta grafiki 128MB (GeForce 4 lub lepsza), 2 GB HDD."

serious sam2:

"Rozsądne wymagania sprzętowe:

Pentium 4 1.5 GHz, 512 MB RAM, karta graficzna 128 MB (GeForce3 lub lepsza), Windows 2000/XP."

I są to wymagania ROZSĄDNE, a ja nie potrzebuje mieć giercy na full detal + aa + af + 1600/1200...

Yyy sory, zle zrozumialem, myslalem ze chodzi Ci o Swata 4, no faktycznie ten Ghost Recon nie pojdzie na fx'ie, zwracam honor.

Edytowane przez Ombre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze jedno pytanko ;] colin, toca, xpand rally i ich tryb MP, głównie chodzi mi o to zeby jezdzilo sie obok siebie, a nie z samochodem "duchem" bo najwieksza beka zawsze jest z pojedynkowania sie o kazdy metr trasy i spychania sie do rowów :lol:. Co bedzie najlepsze?

Flatout. Zabawa pierwsza klasa, a w wolnej chwili mozna np. postrzelac kierowca do tarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

Mnie painkiller na necie sie nie podobal, postacie bardzo szybko biegaja i to mnie odrzucilo ;]

Hmm w sumie fallout tactics by sie zdal nawet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SW: Jedi Academy - saber only (tylko na miecze)

Quake 2 i 3 (dla mnie 4 oprocz wymagan w grafice ktora nic nie wnosi to jeszcze te 62fps bo gra glownie na neta robiona....)

C-S 1.6 ale na odpowiednich mapach (moja ulubiona 1v1 to cs_16fighter)

DELTA FORCE 3 land warrior (4th nic nie wnosi graficznie a ma gorsze mapy), stare, grafika moze koszmarna ale zestrzelenie kumpla z 500m daje do myslenia, najbardziej stresujaca gra w ktora gralem bo nie wiesz kiedy i z kad dostaniesz, Naprawde goraco polecam, jedyna wada to uzywanie protokolu IPX przez gre i czesto sa kompliakcje, podobno wyszl najnowsza czesc DF : extreme ale jeszcze nie probowalem,

Aliens vs Predator (pierwsza czesc byla IMO lepsza): kolega alienem a ty marinesem i jazda :P

SOLDAT (teraz polska:D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie painkiller na necie sie nie podobal, postacie bardzo szybko biegaja i to mnie odrzucilo ;]

Hmm w sumie fallout tactics by sie zdal nawet.

Heh, bo ta gra to jawny wypie*****cz, chyba najszybsze FPS w jakie gralem, no i nienaganna celnosc to podstawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala

Heh, bo ta gra to jawny wypie*****cz, chyba najszybsze FPS w jakie gralem, no i nienaganna celnosc to podstawa.

O ile samej gry w zyciu nie skonczylem, o tyle w multi gralo sie rewelacyjnie. Szczegolnie na poczatku, jak bylo mnostwo ludzi na serwerach ;) Szybko, szybciej, najszybciej - w Painkillerze nauczylem sie skakac w FPP ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no NIKT NIEWSPOMNIAL O OPERACJI FLASHPOINT ? omg...jak moze tego zabraknac ?

Pojedynek sniperów :) Zabawa na kilka godzin, po dłuższym czasie człowiek jest zbyt zmęczony ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja sie dorzuce od siebie - druga wojna swiatowa na 1vs1, ew. w 3 osoby (w dowolnej konfiguracji), musi pojsc na Intel GMA900. Ktos ma pomysl?

MoH:AA i CoD1 pojda bez problemu, ale czy sa jeszcze jakies gierki w tych klimatach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pk jest super w lanie, też polecam (przynajmniej lagów nie bedzie :lol: )

heh sialala a kiedy na serwerach Pk było dużo osób :D chyba nigdy

jesli grało jakies 70 osób online to juz było dużo :lol:

scene w polsce też mieliśmy gigantyczną - góra kilkunastu aktywnych graczy, którzy coś sobą reprezentowali :mrgreen:

na male lan party zawsze mozna wziąc Warcrafta 3

Quake World również jest godny uwagi, hmm co jeszcze ?

SoF 2 jest lolowaty i dzieki temu grywalny zwłaszcza 1 v 1

dużo tych gier jest, a jak sie wam znudzi gra na komputerze to możecie wyjąć bierki albo monopoly :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala

Pk jest super w lanie, też polecam (przynajmniej lagów nie bedzie :lol: )

heh sialala a kiedy na serwerach Pk było dużo osób :D chyba nigdy

jesli grało jakies 70 osób online to juz było dużo :lol:

No tak z miesiac po premierze swiatowej to bywal oblegany. Po kilkaset osob widywalem - ale to bylo w godzinach 4-5 w nocy w PL ;) - Amerykance namietnie w to grywali chyba :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, wszelkie "strzelanki" zostały wybrane, teraz mam problem tylko z wyborem wyścigówek, chodzi mi o to żeby w 1on1 widzieliśmy sie i zeby mozna było sie spychac itd. Nie rajcuje mnie gra z widmem!!!!! Do wyboru mam 4 gry, wybiore 3, oddajcie swoje głosy (tylko prosze, wypowiadajcie sie jezeli w cos graliscie na lanie)

Richard Burns Rally

Colin McRae Rally 04/05

Xpand Rally

Toca Race Driver 3

Co wybrac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi