Skocz do zawartości
Ombre

Małe "lan Party" W Co Zagrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lechu1777

Co do grywalności w sieci to nic nie ma wyższej niż COUNTER-STRIKE, a pojedynki 1 vs 1 bywaja luźne ale możecie też popykaj z jakimis pro botami 2vs2, ogólnie lepiej miec 4 pc, może jakos skombinujcie. Aaaa i Fifa 06 jest luźńa.Pozdro i miłej zabawy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Flatout- hmm... nie podoba mi sie az taka sieczka, wole klasyczne :)

a reszta... oczywiscie super na temat, napisalem ze szukam wyscigowek to Ci napisali o CS"ie :x ponawiam pytanie:

"(...) teraz mam problem tylko z wyborem wyścigówek, chodzi mi o to żeby w 1on1 widzieliśmy sie i zeby mozna było sie spychac itd. Nie rajcuje mnie gra z widmem!!!!! Do wyboru mam 4 gry, wybiore 3, oddajcie swoje głosy (tylko prosze, wypowiadajcie sie jezeli w cos graliscie na lanie)

Richard Burns Rally

Colin McRae Rally 04/05

Xpand Rally

Toca Race Driver 3

Co wybrac?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala

Colina wykresl, bo tam scigasz sie z duchami, nie ma mozliwosci kolizji. W RBR chyba jest podobnie (?)

Gran Turismo 1/2 na emu PSXa bedzie IMO najlepszym wyborem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

Ktoys ze starszych need for speedow (hot porsuit?) ma mozliwosc spychania sie ;] chyba...

np. jeden moze grac radiowozem i gonic drugiego itp itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z pewnością był podawany Unreal Tournament (zwykły). Mam w domu 2 kompy połączone siecią i czasami sobie z kuzynkiem pykniemy rundkę w UT. Jeśli znudzi się tryb 1 na 1 to można zawsze zagrać np. Capture the flag z botami. Wg. mnie daje to nawet więcej zabawy niż death match, my chyba grali z botami ustawionymi na inhuman i dało sie ich pokonać, ale na najwyższym są już za dobrzy :D Tak więc polecam UNREAL TOURNAMENT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi