Mateoosh Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?art...eid=1322&page=8 Kurde przecież to wygląda dokładnie jak EPoX... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 MOże i wygląda, ale jakie ma osiągi... :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 inna ma budowe niz epox.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Tak samo jak na pierwszy rzut oka nie rozroznisz ECS od Mercury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ok, a zna ktos wogóle takie coś jak FIC?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ok, a zna ktos wogóle takie coś jak FIC?? za czasow k62 firma ta produkowala ejdne z lepszych plyt.... maielm okazje uzywac takowej i byla zaje**** :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 dobra firma moze nie ma zapedow do OC, ale produkuje stabilne plyty i czesto jako pierwsza przedstawia projekty - tak bylo w przypadku mobo pod pierwsze egzemplarze Athlona Slot A - AMD traktowalo plyte FIC jako referencyjna a inni producenci na jej podstwwie w sumie zmienili tylko polozenie elementow nieznacznie i dodali wieksza ilosc stabilizatorow jak Asus K7V :) a w ogole to plyty FIC sa malo popularne w Polsce wiec pewnie stad tez kiepska opinia o nich - to tak jak z plytami glownymi Albatros, Iwill albo Aopen a sa to solidni producenci robiacy dobre mobo tyle jakos brak checi dystrybutorow - wszyscy tylko my sweet Asus, my sweeet Abit stable as rock ;-) i czesto na marce mozna sie niezle przejechac czyli reklama reklama reklama pranie mozgu juz od rana ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 zgadza ze za czasow K6 robila naprawde dobre plytki....mialem okazje pracowac na takiej przez 4 lata, zero problemow i jeszcze sprzedalem korzystnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 zgadza ze za czasow K6 robila naprawde dobre plytki....mialem okazje pracowac na takiej przez 4 lata, zero problemow i jeszcze sprzedalem korzystnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 tak tez uzywalem swego czasu takiej plytki pod celka (na lx) calkiem calkiem i jak juz ktos pisal byly one przedstawiane jako wzor dl innych producentow plyt pod amd Pamietm jak sie w sklepach ludzie podniecali ze maja plytki FIC na stanie :)) do tego k6 2 350 jeah :) - no ale prawda jest taka ze FIC + K6 = 3 X mniej bluescreen niz na k6 + reszta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Ja mam k6 -2 i plyte ktora teoretycznie pod nim nie pracowała - i nie miałem blue screana od b. dawna (tzn. już nie pamietam kiedy miłem - a pamięc mam dobrą) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 mowicie tak jakby FIC umarl a nadal wydaje plyty hehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 A ja miałem FIC przy moim pierwszym procu K6 200 i uważam za wielki szit! Zwiechy często nawet po kilka razy dziennie, a czasem wcale (?) Musiałem na niej jechać przez prawie 6(!) lat (do grudnia 2001). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ej ale ten problem wygląda na z deczka szerszy :-) http://www.xtremesystems.org/forums/showth...p?threadid=8352 http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimat...=28;t=000428;p= i robi sie nie ciekawy 8O 8O 8O 8O 8O 8O Limerro mozesz to tez sprawdzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 FIC dobre plyty robi,na pudelkach mial napis 1st Mainbord co mozna roznie interpretowac,kiedys byl wzorem,teraz troche po[gluteus maximus]dl.Na swojego fica mam wieczna gwarancje,tylko na taiwan leciec z mobo to przesada.Napewno stronke ma najlepsza,znalezc tam mozna duzo wersji biosow do plyty i to do wszystkich modeli od tych dla 486 wzwyz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ja tez mialem fic`a 503+ na swoim k6-2 ale teraz jak kupie Epox`a to chce EPOXA A NIE FIC`a !!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...