MeHow Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Mam dwie wieze :) tak tak... wersja ochronna Xvid. Odpalam jednak, a tam dzwiek ok, ale obraz jakis dziwny, zamazany, pojawiaja sie kwadraty i takie bzdury... tak jakby jedna klatka sie na druga nakladala. O co chodzi? Co z tym zrobic? Pozdr. MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Czyzbys byl szczesliwym posiadaczem ffdshow ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Chłopie takich filmów nie ogląda się pierwszy raz na kompie na takie filmy codzi się do kina. Ja już wykupiłem bilety na specjalny przedpremierowy pokaz dwóch wież :P w multikinie pokaz odbedzie się 29 stycznia o godzinie 0:05 (czyli w sumie 30 stycznia) ale jeszce wykupiłęm bilety na drużyne pierścienia 8) (która bedzie puszczana przed dwoma wieżami) czyli łącznie ponad 6 godz w kinie ooooyehhh już nie mogę się doczekać :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Czyzbys byl szczesliwym posiadaczem ffdshow ;) ? ja jade na ffdshow i jakos nie mam problemu ztym filmem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ZenUs_ niektore wersje o dziwo nawet dzialaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ja mam ta wersje od tygodnia. I dziala spoko. Zainstalowanego mam ffdschow i kodek do dolby digital. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Chłopie takich filmów nie ogląda się pierwszy raz na kompie na takie filmy codzi się do kina. Ja już wykupiłem bilety na specjalny przedpremierowy pokaz dwóch wież :P w multikinie pokaz odbedzie się 29 stycznia o godzinie 0:05 (czyli w sumie 30 stycznia) ale jeszce wykupiłęm bilety na drużyne pierścienia 8) (która bedzie puszczana przed dwoma wieżami) czyli łącznie ponad 6 godz w kinie ooooyehhh już nie mogę się doczekać :mrgreen: Stary a ile za te bilety dałeś? 6 godzin w kinie - 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraju Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Mam dwie wieze :) tak tak... wersja ochronna Xvid. Odpalam jednak, a tam dzwiek ok, ale obraz jakis dziwny, zamazany, pojawiaja sie kwadraty i takie bzdury... tak jakby jedna klatka sie na druga nakladala. O co chodzi? Co z tym zrobic? Pozdr. MeHow Nowięc twiom problem są kodeki masz za stare wersje kodaków aby uruchomic ten film najlepiej skonbinuj sobie ffdshow albo nimo codek pack 8 bulid ewantualnie Divx Pro 5.0.2. .Ja mam takie kodeki i mi wszystko działa :!: :!: :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Chłopie takich filmów nie ogląda się pierwszy raz na kompie na takie filmy codzi się do kina. Ja już wykupiłem bilety na specjalny przedpremierowy pokaz dwóch wież :P w multikinie pokaz odbedzie się 29 stycznia o godzinie 0:05 (czyli w sumie 30 stycznia) ale jeszce wykupiłęm bilety na drużyne pierścienia 8) (która bedzie puszczana przed dwoma wieżami) czyli łącznie ponad 6 godz w kinie ooooyehhh już nie mogę się doczekać :mrgreen: Stary a ile za te bilety dałeś? 6 godzin w kinie - 8) Dwie Wieże 12zł Drużyna Pierścienia - 12zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ja ide do kina i wale te kodeki wszystkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Nowięc twiom problem są kodeki masz za stare wersje kodaków aby uruchomic ten film najlepiej skonbinuj sobie ffdshow albo nimo codek pack 8 bulid ewantualnie Divx Pro 5.0.2. .Ja mam takie kodeki i mi wszystko działa :!: :!: :!: :DSorry ale co ma Divx 5.0.2 do xvida ;) ? zamiast ffdshow polecam stabilny release kodekow xvid build by Koepi sa bez problemowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Chłopie takich filmów nie ogląda się pierwszy raz na kompie na takie filmy codzi się do kina. Ja już wykupiłem bilety na specjalny przedpremierowy pokaz dwóch wież :P w multikinie pokaz odbedzie się 29 stycznia o godzinie 0:05 (czyli w sumie 30 stycznia) ale jeszce wykupiłęm bilety na drużyne pierścienia 8) (która bedzie puszczana przed dwoma wieżami) czyli łącznie ponad 6 godz w kinie ooooyehhh już nie mogę się doczekać :mrgreen: Można też pożyczyć projektor, załatwić dobry wzmacniacz i głośniki i kino spokojnie może się schować. Zwłaszcza, ze nie będziesz słyszał tego chrupania, szeleszczenia, rozmów, siorbania i innych odgłosów jakie zazwyczaj słyszy się w kinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 fajnie sie oglada filmy przed premiera (ali g ok pol roku wczesniej) ale na dwie wierze pujde do kina (taki wyjatek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Witam ! Ja tez udaje sie na premiere Dwoch Wiez do Krakowskiego Multikina. Zebralismy sie w 15 luda a wtedy bilet 10 zeta kosztuje premiera o 00:01 mniam mniam w domku bede o 4 rano po filmie :)Super sprawa bedzie klimat a przed filmikiem mala bomba na chacie :). Pozdrofka Davidian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Ehhh wszystko sie wyjasnilo... a) wywalilem nimo B) zainstalowalem na nowo xvid c) nie uzylem vplayera tylko bestplayera i w koncu wszystko zadzialalo... na film tez ide na przedpremiere do multikina w katowicach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Chłopie takich filmów nie ogląda się pierwszy raz na kompie na takie filmy codzi się do kina. Ja już wykupiłem bilety na specjalny przedpremierowy pokaz dwóch wież :P w multikinie pokaz odbedzie się 29 stycznia o godzinie 0:05 (czyli w sumie 30 stycznia) ale jeszce wykupiłęm bilety na drużyne pierścienia 8) (która bedzie puszczana przed dwoma wieżami) czyli łącznie ponad 6 godz w kinie ooooyehhh już nie mogę się doczekać :mrgreen: Można też pożyczyć projektor, załatwić dobry wzmacniacz i głośniki i kino spokojnie może się schować. Zwłaszcza, ze nie będziesz słyszał tego chrupania, szeleszczenia, rozmów, siorbania i innych odgłosów jakie zazwyczaj słyszy się w kinie. Na tym polega urok oglasanie filmow w kinie. Ah te spontaniczne reakcje calej publicznosci. No chyba ze przed toba usiadzie jakis koszykarz :( :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Chłopie takich filmów nie ogląda się pierwszy raz na kompie na takie filmy codzi się do kina. Ja już wykupiłem bilety na specjalny przedpremierowy pokaz dwóch wież :P w multikinie pokaz odbedzie się 29 stycznia o godzinie 0:05 (czyli w sumie 30 stycznia) ale jeszce wykupiłęm bilety na drużyne pierścienia 8) (która bedzie puszczana przed dwoma wieżami) czyli łącznie ponad 6 godz w kinie ooooyehhh już nie mogę się doczekać :mrgreen: Można też pożyczyć projektor, załatwić dobry wzmacniacz i głośniki i kino spokojnie może się schować. Zwłaszcza, ze nie będziesz słyszał tego chrupania, szeleszczenia, rozmów, siorbania i innych odgłosów jakie zazwyczaj słyszy się w kinie. Na tym polega urok oglasanie filmow w kinie. Ah te spontaniczne reakcje calej publicznosci. No chyba ze przed toba usiadzie jakis koszykarz :( :lol:No tak racja ;) BTW jestem ciekaw jak film bedzie wygladal w kinie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 HEH... ja juz mialem okazje obejrzec 2 wieze w KINIE i mowie wam film jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>ny, efekty specjalne itd. Moj kumpel zjebal sprawe nie wytrzymal i sciagnal 2 wieze na kompa, a wiecie jaka jakosc jest gdy typ nakreca kamerka, kumpel normalnie sie zalamal, i tez idzie do kina ale to juz nie bedzie to samo gdyby tak obejrzal film najpierw w kinie, ja tak postapilem najpierw kino a potem Dvix identyko z druzyna pierscienia. Taki film to wylacznie na duzym ekranie sieoglada nie jakies pieprzonej jakosci divix jak w tym przypadku 2 wieze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 HEH... ja juz mialem okazje obejrzec 2 wieze w KINIE i mowie wam film jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>ny, efekty specjalne itd. Moj kumpel zjebal sprawe nie wytrzymal i sciagnal 2 wieze na kompa, a wiecie jaka jakosc jest gdy typ nakreca kamerka, kumpel normalnie sie zalamal, i tez idzie do kina ale to juz nie bedzie to samo gdyby tak obejrzal film najpierw w kinie, ja tak postapilem najpierw kino a potem Dvix identyko z druzyna pierscienia. Taki film to wylacznie na duzym ekranie sieoglada nie jakies pieprzonej jakosci divix jak w tym przypadku 2 wieze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 6 godzin w kinie - 8)Eeee nie jest tak zle :) Ja w niedziele bylem w kinie na 8 mile i juz niestety braklo biletow na wczesniejszy seans to zamiast wrocic do domu to kupilismy bylety na seans pozniejszy i na film Ghost Ship, tak ze z jednego filmy poszlismy na drugi. W sumie cos ok. 5 godzin w kinie... Da sie wytrzymac bez problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Ja tam mam jakosc z dvd :) jest tylko napisane na poczatku, ze to przeznaczone tylko dla oczu waskiej grupy ludzi ;) ;) ;) , a juz sie udalo zripowac hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...