grzegorz111111 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Mam problem instaluje windowsa xp po sformatowaniu zaczyna sie instalka potem resetuje sie kopm i pisze brak dysku operacyjnego :mur: a powinno przejsc do dalszej czesci instalacji (98 bez problemu sie instaluje ;/ ).podlaczylem pod kompa 2 dysk 80 i na nim moge zainstalowac winde xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Dysk przypadkiem nie jest SATA ? To trzeba włączyć obsługę SATA w biosie i wgrać sterowniki (F6). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) moze dysk jest poprostu uszkodzony? mam taka akcje u siebie.. mam w domu dysk 6 gb.. win 98 i 2000 instaluje sie bez problemu... jednak xp i 2003 juz ni cholery nie idzie.. wlasnie dzieki bad-om Edytowane 7 Maja 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...