janio Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Skąd się wzięło nowe logo? Czy jest to oficjalne, czy tylko takie żeby było? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) Zrobiłem je w chwili wolnego czasu i moderka podjęła decyzję, że będzie do czasu aż powstanie porzadne logo. Aha, sa wersje dla wszystkich skinów, ale jeszcze niewstawione. Edytowane 4 Maja 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Jutro powinny byc na wszystkich. IamWeasel, przemaluj sobie av na niebiesko bo nie pasuje do pure blue :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) Ha, ha, ha :D Very funny, przemalowałem sobie z Darknessa na Pure-Red więc nie marudź :) Przydałaby się opcja pokazywania wybranego avatara w zależności od skina forum :) PS. Dziś jest jutro. Edytowane 4 Maja 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 całkiem ładne :) podoba mi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 nie wiem dlaczego ale to logo kojarzy mi sie ze spiderman'em :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 logo fajne, ma w sobie cos, moze to ta jego prostota. BTW. Darkness i tak rulezuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Mam taki pomysł na logo,wyartykułowałem go poniżej (Paint- chodzi o pomysł nie o szatę graficzną),może grafik by doszlifował sam nim nie jestem. :lol: Edytowane 5 Maja 2006 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Logo fajne ;) Proste i widoczne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Ja mam całkiem dobry pomysł, prosze : :mrgreen: Edytowane 5 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 widzę, że pan artysta plastyk się postarał i wydziergał ładne logo :D podoba mi się, prosto i schludnie Skąd się wzięło nowe logo? Czy jest to oficjalne, czy tylko takie żeby było? z kątowni :lol2: sorry ale nie mogłem się powstrzymać jak przeczytałem te twórcze pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Logo nie pasuje do Charcoala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Logo nie pasuje do CharcoalaWiem poprawie i dodam wszystkie inne. Za dwie czy trzy godziny na każdym skinie powinny być. Jest to tymczasowe logo, aby skóry nie świeciły pustkami. Szkoda, że nie działa przenikanie na skórach bo tak by bardzo dobrze się zlewały z tłem a tak muszę dodawać tło i sprawdzać czy jest równo. Makabra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) romek widzę, że coś kombinujesz z logo ;) (dałeś chyba białą poświatę) i teraz wygląda dennie :( edit. na invision nowe logo wyglądało najładniej (wg mnie-deserta nie widzałem) reszta to porażka Edytowane 5 Maja 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 w DEsercie duzo lepiej wyglada logo niz w innych skinach a w charcoal to jest tragedia :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Niech nikt mi sie nie wazy wrzucac go do mojego dziecka - pure blue [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Nie wiem jakie bylo wczesniej logo na Charcoal, ale to mi sie nawet podoba. Oczywiscie bylo by lepsze bez tych wystajacych farfocli ;P takie zwykle bez bajerow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 mowisz o tym czerwonym?? wczesniej bylo szaro-srebrne, zlewalo sie z tlem. to czerwone lepiej wyglada na ciemnym tle. a te "farfocle" tez dodaja logo charakteru technicznego, bo wygladaja jak linie od wymiarowania w rysunku technicznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Invision - zamieszczone Darkness - zamieszczone Charcoal - zamieszczone Rooq - prace trwają Desert - prace trwają Pure - następuje podmiana Pure Blue - następuje podmiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 .... Desert - prace trwają .... Kłamiesz. ;] Ja tam już widzę, czyli prace trwały. ;]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Wg. mnie jednak do czarnych skórek lepiej pasowały czarne loga. Mam taki pomysł na logo,wyartykułowałem go poniżej (Paint- chodzi o pomysł nie o szatę graficzną),może grafik by doszlifował sam nim nie jestem. Błysnąłeś stary, jesteś prawdziwą kopalnią pomysłów :) Edytowane 5 Maja 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) >>Niemiec Chodzilo mi wlasnie o to szerowate, dlamnie sie podobalo. Bylo dopasowane do tej skorki, to czerwone w sumie tez moze byc, ale tamto bylo moim zdaniem lepsze i nie walilo po oczach. Te farfocle w czerwonym moze i pasuja. W tym szarym byly jakies takie grubsze i takie jak by na sile, zeby pasowalo do innych. To tylko moje nic nie znaczace zdanie :) Wg. mnie jednak do czarnych skórek lepiej pasowały czarne loga. dokladnie >>Chaos o niebo lepsze od tego czerwonego :) Edytowane 5 Maja 2006 przez XwA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 a moze takie chcecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Ładne Chaos :D Edytowane 5 Maja 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Mi też się bardziej podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Chaosik ma talencik Mi sie podoba Tlo jakies inne i jest git malina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 [ img]http://chaos.dracopc.com/pure.jpg[/img] a moze takie chcecie? Niezłe, tylko nie na każdym skinie będzie się dobrze prezentować. Mógłbyś przedstawić opcje pod poszczególne skórki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Moze byc... chociaz jak ktos wyzej napisal kojarzy sie ze spider-manem :D Mam rozumiec ze to nie jest jeszcze oficjalne logo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Chaos: Z deka rozmyte to logo, a na obrazku w tle widać krawędzie <_< Co powiecie na takie "e"? :> Edytowane 5 Maja 2006 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Smierdzi Q3?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...