Kas Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Właśnie i dlatego logo powinno być proste i estetyczne. Swoją drogą przypomina troche stare logo tweaka :rolleyes: Widzisz a ja taka "prostote i estetyke" nazwalbym brzydota... Kurcze niech moderka wybierze sama logo bo znowu bedzie wojna. Mi obecne logo odpowiada pasuje do Invision. Tyle mojego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 w sumie to mi się nowe logo podoba :] (oficjalnie takie czy bedzie jakaś ankieta ? :) ) Natomiast najlepiej pasowało by do czegoś z "tech" w nazwie bo wygląda jak rysunek techniczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 w sumie to mi się nowe logo podoba :] (oficjalnie takie czy bedzie jakaś ankieta ? :) ) Natomiast najlepiej pasowało by do czegoś z "tech" w nazwie bo wygląda jak rysunek techniczny... Nie jest oficjalne, jest na jakiś tydzień, żeby coś było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 @miazga: dobrze prawisz, logo powinno być podobne do prezentowanego przez Ciebie, wymaga tylko odrobiny udoskonalenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 To tylko na szybko zrobiony przykład, chodziło mi o samą idee, ponieważ udziwnienia loga budzą u różnych userów różne odczucia nie powinno byc ono zbyt "bajeranckie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 dobrze gada, dać mu piwa ... Co do layout'u zawsze lubiłem prostote... tak swoją droga to może jeszcze faktycznie jakies "logo" wymyślic nie "napis" serwisowe ? Wkleił bym sobie takie logo z linkiem na każdym forum jakim działam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Nie wiem czemu,a le pierwsze skojażenie logo wiązałem z piłą łańcuchową :blink: Ale jeżeli jest przejsciowe to może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 niemiec a to co jest :( http://img226.imageshack.us/img226/63/loga1ij.jpg chłopaki jak zwał tak zwał :), ale wg mnie to lipnie wygląda :[ to wczesniej w darknesie nie bylo tej bialej obramowki, byly same czerwone linie na czarnym tle. teraz faktycznie wyglada to tak sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 logo ladne, bardzo mi sie podoba, tylko zeby bardziej blyszczace bylo :) [more bling bling sht :)] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Jak dla mnie może być, ale na dłużej to bym wolał logo Chaosa, mi tam się podoba :wink: ale jak wiemy kwestia gustu. I fakt jakieś prawdziwe logo by się przydało a nie tylko stylizowany napis. [ŻART MODE ON]Może jakiegoś obdartego PCta (poor PC) dać i będzie git?[ŻART MODE OFF] Pozdr Edytowane 5 Maja 2006 przez zayonnc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 logo ladne, bardzo mi sie podoba, tylko zeby bardziej blyszczace bylo :) [more bling bling sht :)] Twoja karta nie obsługuje HDRa więc nie widzisz tych zaawansowanych efektów świetlnych, jakich użyłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 to wczesniej w darknesie nie bylo tej bialej obramowki, byly same czerwone linie na czarnym tle. teraz faktycznie wyglada to tak sobie.Faktycznie średnio wyszło więc zmieniłem i skasowałem białą obwódkę z loga. Teraz już jest OK (wystarczy nacisnąć F5) i będziecie widzieć już logo poprawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Faktycznie średnio wyszło więc zmieniłem i skasowałem białą obwódkę z loga. Teraz już jest OK (wystarczy nacisnąć F5) i będziecie widzieć już logo poprawione. dzieki, teraz jest juz "stare" dobre logo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 ee tam Chaos wziol jakis istant logo maker czy cos i szpanuje [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 A mi sie te "tymczasowe loga" podobaja bardzo :) A logo powinno byc proste, do tego moze jakis znaczek marki. Ot z tak prozaiczengo powodu jak firmowanie roznych rzeczy czy chociazby papier firmowy ze "znakiem wodnym" - logo powinno wygladac takze w porzadku w odcianiach szarosci. PS. Dzieki IamWeasel za twoj czas - denerwowal mnie ten brak jakiegokolwiek loga :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 logo ladne, bardzo mi sie podoba, tylko zeby bardziej blyszczace bylo :) [more bling bling sht :)] A to tutaj ktos szukal bling blinga ;] http://img222.imageshack.us/img222/1609/haha9nc.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Dobra, bo tylko gadałem do tej pory ;) Moja 'dziesięciominutówka': :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 ee tam Chaos wziol jakis istant logo maker czy cos i szpanuje [;na podstawie czego wnioskujesz? :PP ale dobra przyznam sie .. pokaze wam moj instant logo maker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Ja bym ta 'komete' ;> umiejscowil rownolegle do napisu, czyli ja wydluzyl i zrobil tak, zeby jej poczatek bym na poczatku napisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 @Chaos - widze że u ciebie wszystko na czarno - zarówki w domu też masz czarne? :lol2: ;) <no offence> Sorki za ot, ale musiałem to napisać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techsonx2 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 moja propozycja: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Smith Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Co za gustowny róż ;] A tak na serio to podoba mi sie to na górze na czarnym tle :wink: i gdyby zmienić ten różowy kolor to drugie i trzecie od góry też jest spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Może cos w tym kierunku....... Edytowane 6 Maja 2006 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 @Chaos - widze że u ciebie wszystko na czarno - zarówki w domu też masz czarne? :lol2: ;) <no offence> Sorki za ot, ale musiałem to napisać :P janio .. a ty jakiego koloru masz czcionke w windzie? podejrzewam ze tez czarna .. jak ja ... no a tlo czarne nie jest bo na moje to by nie bylo widac tej czarnej czcionki ... a ze nie kazdy lubi jak mu windows daje po oczach w nocy.. to inna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Może cos w tym kierunku....... http://i73.imagethrust.com/t/448239/purepc.jpg Chodzi ci o łączone litery? IMO ciekawe :) Tylko dobrze by było otrzumać trochę taki kaniciasty, techniczny styl. @Chaos - nie no czcionke rzecz jasna, że mam czarną :D Co do kolorów, każdy ma inne gusta, a o gustach się ... ;) Edytowane 6 Maja 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techsonx2 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Co za gustowny róż ;]mój ulubiony B) fakt troche bardziej na stronke erotyczna pasuje :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Ten napis różowy 3 mi się naprawde podoba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Propozycja Chaosa bardzo mi sie podoba :D ,może dlatego ze podobny pomysł prezentowałem (było to nieudolnie namalowane pędzlem w Paint'cie sorka grafikiem nie jestem :blink: ). Widac duzy talent w pracach techsonx2'a ;tam też są ciekawe pomysły i graficznie na dobrym poziomie. Kilka z tych propozycji może wziąc na tapetę zawodowy grafik i dodac szlifu,tym rozwiązaniom. :D Kurcze najgorzej podjąc decyzje które logo... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techsonx2 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 hihi, a takie cos: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 @techsonx2 Masz coś wspólnego z grafiką komputerową ? dopracowane te Twoje rozwiązania. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...