paprotek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 A co myślicie o tym? ... Pozdrowienia, Janek mi sie podoba i to bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 mi sie wydaje, ze MareCek tutaj nam coś jeszce ciekawego pokaze ;] poki co bardzo interesujaco zapowiada sie projekcik cyganos king'a ;] rada tylko taka, a wlasciwie moje odczucie, zeby jakos wzmocnic napis <mowa o tych 2 Twoich> niko i pluskwa tyz fajne ;] GL ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Zdecydowany nr 1 - klik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 nom :] tylko PC przy PURE tak sie marnie prezentuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Moj faworyt: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Można zrobić bardziej wyrazniej ten napis pure pc. Bo na nie ktorych produktach [; moze sie zlewac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 http://img155.imageshack.us/my.php?image=dlugie0fs.jpg IMO te logo roxor :D piękno w swojej prostocie i te pastelowe kolorki ... sweet ;][; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 co powiecie o koszulce z takim obrazkiem? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Przesada. PurePC nie jest elomłodzieżowe tylko profesjonalne i na poziomie. Jeśli będzie elomłodzieżowe to mnie już tu nie będzie zapewne. Loga są fajne a kilka bardzo fajnych. Przyglądam się i już kilka jest ciekawych lecz czekam na kolejne, może mnie coś trafi od tak i zostanie wybrany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Eh romek, mam wrazenie, ze strasznie sztywniak z Ciebie. Forum jest, bylo i bedzie elomlodziezowe. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Przesada. PurePC nie jest elomłodzieżowe tylko profesjonalne i na poziomie. Jeśli będzie elomłodzieżowe to mnie już tu nie będzie zapewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Hahaha :P No to masz chłopie wielki problem bo mnie nie znasz i jeśli ja jestem sztywny to chyba jeszcze raz trzeba określić w słowniku co oznacza potocznie słowo sztywniak. Piszę co uważam i nie będzie elomłodzieżowych napisów w logo czy opisów topiców. To nie forum o Hip-Hopie, ziomalach i jaraniu zielonego a tak tylko mi się kojarzy to słowo. To nie miejsce na robienie OT. Zapraszam na PW, przedstaw swoje pomysły i problemy, pogadamy, postaramy się pomóc w ich rozwiązaniu i może wymyślisz coś fajnego, aby forum dalej się rozwijało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 no i co jest kurcze, to już koniec inwencji??? Może by gdzieś przykleić topic? Tak jak ten informujący o recenzji fuji s5600! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Myle ze kazdy sie powypalal i dopoki nie bedzie jakichkolwiek sugestii, to na tym stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Myle ze kazdy sie powypalal i dopoki nie bedzie jakichkolwiek sugestii, to na tym stanie. Spokojnie, to że ty narobiłeś 19 lóg to nie znaczy że ktoś jeszcze z czymś nie zabłyśnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Ja sie wypaliłem. Nie mam zadnego pkt. gdzie bym wiedzial w jakim isc kierunku ( rym 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) A ja cośtam modzę, ale oczy mnie pieką/chce mi się spać/mam trochę innej roboty/niepotrzebne skreślić a poza tym na kompie nie rysuje się tak jak na papierze :/ P.S. Dorzuciłem dwa obrazki- pomysły. Jeden muszę jeszcze doszlifować, ale już nie dzisiaj. Edytowane 12 Maja 2006 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Myle ze kazdy sie powypalal i dopoki nie bedzie jakichkolwiek sugestii, to na tym stanie. Ja sie wypaliłem. Nie mam zadnego pkt. gdzie bym wiedzial w jakim isc kierunku ( rym 8) )Co wy gadacie :lol:. Zajrzyjcie tu http://browse.deviantart.com/designs/logos...rder=9&limit=24 i tu http://www.digart.pl/pokaz.miniaturki.php?dzial=25 i brać się do roboty :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Calkiem niedawno zauwazylem, ze zmienilo sie logo purepc na imo.. gorsze (bez urazy dla autora) W zwiazku z czym przedstawiam swoja propozycje, moze komus sie spodoba :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Dzieki MareCek za druga "nieudana" wersje loga- byla dla mnie inspiracjaI właśnie o takie coś mi chodziło. Nie umiałem tylko zrobić tego w programie 2d :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) I właśnie o takie coś mi chodziło. Nie umiałem tylko zrobić tego w programie 2d :/ Widzisz, przydaje sie znajomosc programow 3d ;] Edytowane 13 Maja 2006 przez DRuMah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 DRuMah dopracujesz logo i bedziesz moim faworytem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Widzisz, przydaje sie znajomosc programow 3d ;]Nie tyle znajomość, co cierpliwość. Jak mi się preview renderuje pół godziny to mnie cholera bierze. DRuMah dopracujesz logo i bedziesz moim faworytem :] Moim też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) DRuMah dopracujesz logo i bedziesz moim faworytem :] Nie tyle znajomość, co cierpliwość. Jak mi się preview renderuje pół godziny to mnie cholera bierze. Moim też. Dzieki. @GuC!o^: Tak jak wczesniej wspomnialem, nic wiecej nie robie (no chyba ze jakims cudem to logo spodoba sie wiekszej czesci spolecznosci :D Wtedy trzeba bedzie pozbierac najwazniejsze uwagi forumowiczow i dopieszczac- w koncu wszyscy maja byc zadowoeni :D a przynajmniej wieksza czesc forum) @MareCek: To logo to 1 spline, 2 rectangle i 1 circle-w sumie ok. 40 vertexow, swiatel brak- szacuje, ze twoj sprzet poradzilby sobie z takim renderem gora w 20 sekund ;] Reszta do obejrzenia tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=2131575 Edytowane 13 Maja 2006 przez DRuMah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeuerFrei Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...pe=post&id=7028 pomysł MareCKa rozwinięty przez DRuMaha, wydaje mi się w tym momencie najlepszy, prosty i orginalny, gratuluję chłopaki ! świetna robota ! DRuMah: jeśli to nie problem, to czy mógłbyś wkleić screen z tym logo bez perspektywy ? tak z ciekawości chiałbym zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Syci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 imo logo Drumaha, zeby nie powiedziec deklasuje to wyprzedza konkurencje, jest rzeczowe, zostaje w pamieci, oddaje klimat forum i jest konkretne same litery mogly by byc deko grubsze i te kolko w obudowie imitujace bodajze cooler cpu jest zbedne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 imo logo Drumaha, zeby nie powiedziec deklasuje to wyprzedza konkurencje, jest rzeczowe, zostaje w pamieci, oddaje klimat forum i jest konkretne Podpisuje sie pod tym ręcami i nożyma. Logo syci i roxuje na całej linii :D Proste i piękne. Mój faworyt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Wielkie dzieki za docenienie mojej pracy :) Takie komentarze naprawde "uskrzydlaja", w zwiazku z czym za parenascie minut wrzuce wyedytowana wersje w/g Waszych wskazowek :) @macr0n: Litery grubsze raczej nie beda, predzej linia loga- staram sie tak dobrac, aby byla tej samej grubosci co kreska w wyrazie "pure". Co do tego wolnoobrotowca w plexie tez mialem watpliwosci, to zrobilem rowniez wersje "bez" :P @FeuerFrei: Smieszna sprawa, bo po dluzszym patrzeniu na logo w perspektywie, logo w samym rzucie wydaje sie krzywe! A linie przeciez sa idealnie rownolegle. Fajny bajer (jak ktos nie wierzy niech sprawdzi linijka :P) EDIT: Skonczylem druga wersje. Zabijcie mnie, jesli nie jest lepsza! :D (dla tych, ktorym bardziej podoba sie pierwsza- zartowalem! :P) Edytowane 14 Maja 2006 przez DRuMah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 To fakt. Wydaje się krzywe a przez to niedopracowane. Czyżby nowa okulistyczna zagadka ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...