und3r Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 No mi też to "PC" troche nie lezy. Ale ogolnie jest git - na pewno lepsze niz to co było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 E tam, oto chodziło aby "PC" miało długość "pure". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 jak dla mnie jest git proste i ze smakiem, zadne dziwolagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Eee, tam nażekacie na "PC". Moim zdaniem nie ma się do czego przyczepić, bo wygląda bardzo fajnie. Ciekawe jak by się prezentowało na jakichś koszulkach;] Mam nadzieje, że szybko się przekonamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Gratulacje wyboru logo :) Jest OK a co do daty 6.6.2006 Wtedy jest tez Dzień Slayera http://www.nationaldayofslayer.org/ No to będzie ogien :-D Edytowane 2 Czerwca 2006 przez ^BerZerK^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4Rx Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Mam taka mala sugestie zwiazana z miejscem logo. A mianowicie ramka w ktorym sie miesci powinna byc trosze szersza - wtedy bedzie perfekcyjnie ;) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Racja, też jestem za tym aby je trochę zmniejszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) hmmm, bardzo fajnie wyglada na charcoal..... lubie ciemne (czarne) + czerwone ;) // na invision troche wiesniacko, ale to nie z powodu loga, tylko skorka wiesniacka ;) na rooq tez wiesniacko, bo nie ma czerownego desert jw na darknesie jest ok [; ale troche za duze jakos ... w pure logo cale za duze jest imo, moze przyzwyczailem sie do malych logo. Edytowane 2 Czerwca 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Mi się bardzo podoba na wszystkich. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.... Pracuje na Invision, w tej skórce jest tzw. "wypas" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Nowe logo wygląda pięknie. Brawa dla autora. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Nowe logo wygląda pięknie. Brawa dla autora. Pzdr.Nie martwcie sie ewentualnymi niedociągnięciami- z czasem będą dopracowane. Wiecie, że termin oficjalnego startu nieubłagalnie się zbliża, więc pozostaje pare "ale" żeby się wyrobić z terminem :> Ale bez obawy- na pewno będzie mniej poprawek niż łatek do Windowsa :D autor nie umiał/nie chcialo mu sie zrobic gradientu do loga?Chcialem, ale nie umiem :( ;) A tak powaznie na logo jest gradient, tylko ze niecale 10%. Zmniejsz kontrast w monitorze ;] Przy większym nasyceniu wychodziło mniej ciekawie. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 nie no logo wyszło świetne, nie proponuje żadnych zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 No i pięknie się to prezentuje ;] Jeszcze raz ... Dzięki DRuMah za super logo dla ppc :) U mnie na Pure blue wygląda super :mrgreen: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Logo jest zajebiste! Bardzo mi się podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 A ja wymiękam. Kurcze wyczyściłem już wszystko co się dało chyba. Cache w folderze Temporary Internet Files, Temp w folderze Opera w Dane Aplikacji. Programowo by Opera też wyczyszczone. Ktoś wie, gdzie jeszcze można coś wyczyścić? Cały czas to samo logo w Charcoalu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) moja propozycja: http://www.ponarzekajmy.pl/?postid=48 Edytowane 2 Czerwca 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 moja propozycja: http://www.dzikie.net/news/img/9_pur_pc_joke.jpg "Bardzo czysta" ta Twoja propozycja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 ctrl+F5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 ctrl+F5?Nie ma bata, nie działa :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Logo super, brawa dla autora :) Desert + nowe logo rox :D Ale bez obawy- na pewno będzie mniej poprawek niż łatek do Windowsa :D Dobre :lol: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 A gdyby je tak wysrodkowac? Nie wygladaloby to lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 IMHO tak jest lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Mi też się wydaje, że tak jest lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Na skórce pure wymiata :blurp: Dla mnie jest git tak jak jest. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Tak jest lepiej. Wyśrodkowanie by popsuło cały efekt ... Tak jak jest teraz jest fajnie [; Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Proponuje żeby ktoś przysiadł jeszcze kto jest obyty z PS. Znak jest bardzo dobry, ale napis do poprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Nie ma bata, nie działa :| Cache w proxy? Logo fposzontku ;] Jedyne do czego bym się przyczepił, to niektóre uwagi odnośnie logo, ale nie mam czasu i chęci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Cache w proxy? Logo fposzontku ;] Jedyne do czego bym się przyczepił, to niektóre uwagi odnośnie logo, ale nie mam czasu i chęci ;) Jedyny mądry, który przeczytał to co napisałem. Dzięki MareCek, zapomniałem o swoim proxy całkowicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Chcialem, ale nie umiem :( ;) A tak powaznie na logo jest gradient, tylko ze niecale 10%. Zmniejsz kontrast w monitorze ;] Przy większym nasyceniu wychodziło mniej ciekawie. Pzdr. wystarczo bylo sobie wyciac tamten gradient który jest tłem tego diva/tabeli i dokoptowac go w tlo swojego logo.. podeslij mi logo w psd to ci pokaze o co mi chodzi Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Logo jest bardzo dobre. Gratuluję wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...