Gość Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 mi sie podobaja same komputerki i moniotorek w koleczku gucia:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Dziękuje Arnoldzie ;] A żeby nie było że, ograniczam się do jednej skórki to przedstawie zestawienie "Monitorek na patyczku" na pozostałych skórach, wraz z odpowiednią kolorystyką. ( W razie czego, to samo będzie można wykonać z pozostałymi propozycjami ) Pureblue: Desert: Darkness: Charcoal: Invision: Rooq: Edytowane 16 Maja 2006 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 widze, że wszyscy zajęci tłikiem, a ja mam pytanko co z logiem?? kiedy zostanie wybrane nowe oficjalne logo purepc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Hmm widzę że, zainteresowanie logiem spadło. Można już zamknąć. Artyści się wypalili ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas8 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) widze, że wszyscy zajęci tłikiem, a ja mam pytanko co z logiem?? kiedy zostanie wybrane nowe oficjalne logo purepc?? To nie konkurs, możesz przeczytać w pierwszej mojej wiadomości w drugim temacie ! Dzień, dwa i zamykamy a później sami wybieramy. Jest kilku faworytów lecz nie wszystko jeszcze stracone. Róbcie a może się uda. czyli może niedługo będziemy mieli logo ;) Edytowane 19 Maja 2006 przez lukas8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Hmm widzę że, zainteresowanie logiem spadło. Można już zamknąć. Artyści się wypalili ;] Teraz się wojna toczy a ty się logiem przejmujesz jak tam ludzie „na froncie umierają” :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Robie za świece dymną ;] A co do logo to wydaje mi się, że gdyby któreś było naprawde super to już by widniało. Chłopaki jesteśmy średniaki, nie ma co ukrywać ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Panowie cierpliwości.. ;] Teraz troche jest zamieszanie z wiadomoczym wiem moze sie wybranie loga przedłuzyc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Robie za świece dymną ;] A co do logo to wydaje mi się, że gdyby któreś było naprawde super to już by widniało. Chłopaki jesteśmy średniaki, nie ma co ukrywać ;]]] raczej romek ma dzien tylko 24h a chcialby przynajmiej 36h ;] obiecal ze wraca w poniedzialek i bierze sie do roboty. Edytowane 19 Maja 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 I kolejny mój wymysł. Na razie wrzucam tylko czerwone, żeby pokazać jak wygląda. Niedługo zrobię inne wersje kolorów i przykłady wklejone na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 no no całkiem fajne, podoba mi sie pomysł jednak jak na logo to troche za duzo detali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Może i racja. W jaki dokładnie sposób proponowałbyś to uprościć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 za bardzo to sie nie da uprościć, można by dać mniej detali w szkielecie jednak nie będzie to już wyglądać tak efektowanie jak teraz w oryginalnym rozmiarze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Dyskusja jest juz czysto akademicka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Dyskusja jest juz czysto akademicka ;) Prostszym językiem proszę, bo nie rozumiem :unsure: Aha, teraz zauważyłem :) No cóż, ja PMki nie dostałem :) Edytowane 21 Maja 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas8 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) widzę, że dodaliście faviconkę made by DRuMah B), czyli wiadomo które logo wygrało :wink: Edytowane 21 Maja 2006 przez lukas8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Niech sie wypowie ten, który dostał tą tajemniczą PM'ke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 No chyba już wiadomo kto dostał ;] Congratulations :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 A ja mam wciąz tą samą favę. Trzeba usuwać cały cache? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) A ja mam wciąz tą samą favę. Trzeba usuwać cały cache? Ja wywaliłem kasze, i mam już nową fav'ke :) Tylko za bardzo nie moge się dopatrzyć, co ona przedstawia ;) Edytowane 21 Maja 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Ja wywaliłem kasze, i mam już nową fav'ke :) Tylko za bardzo nie moge się dopatrzyć, co ona przedstawia ;)Kawałek czerwonego flopsona, białego sidika/dividika i kant budy XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Cała kasza wywalona - favy nie ma. Jutro się z tym będę męczył. Ale skoro mówicie że fajne to i ja powiem, że fajne :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Czarno-biała favikonka ladniej by wygladała :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 @DaRoN Taka jest favikonka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Czarno-biała favikonka ladniej by wygladała :P Nie 'by' tylko lepiej wygląda > http://www.purepc.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 w kolorze to sie było mozna domyslić co to jest, a teraz to nie bardzo, wyglada jak zwykły wzorek ;) kiedy wrzucicie logo na forum?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Jestem już jestem. Wygrał DRuMah. Jego loga teraz są w przygotowaniu i poprawiamy kilka rzeczy, które nam nie bardzo przypasowały. Za kilka dni zobaczycie nowe logo i na portalu i na wszystkich skórach. Pozdrawiam Romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Jestem już jestem. A gdzie byłes :wink: Wygrał DRuMah. To było jasne jak słońce :lol2: Jego loga teraz są w przygotowaniu i poprawiamy kilka rzeczy, które nam nie bardzo przypasowały. Fajnie nie moge sie doczekac Za kilka dni zobaczycie nowe logo i na portalu i na wszystkich skórach. Pewnei bedzie to zajefajnie wyglądało B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Już chcę mieć koszulkę z tym logiem :rolleyes: SYCI !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Koszulki będą robione ale pewnie dopiero w sierpniu na zlot. Byłem w Poznaniu i w weekend mnie nie było. Chaos o tym pisał kilka postów wyżej. Trochę spraw załatwiłem i lecimy ostro do przodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...