Gość Antar1us Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Ja bym podkladka pod mysz z logo pure nie pogardzil :D Kubkiem do codziennej cherbatki tez;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Witajcie! Jak już pewnie zauważyliście, mój projekt został zaakceptowany przez szefostwo i niedługo zostanie wdrożony :) Przede wszystkim chciałem podziękować tym, którzy przyczynili się do jego powstania- dziękuję za inspirację, motywację oraz porady. Podziękowania dla: MareCeK - to jego logo było główną inspiracją dla projektu GuC!o^ FeuerFrei macr0n janio cavarr aerial Yeti costi -=KAX=- moreno lukas8 IamWeasel torque Soften Miazga82 s0n1c Drozda KaxxL Antar1us Jeśli kogoś przeoczyłem, to przepraszam. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas8 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Ja bym podkladka pod mysz z logo pure nie pogardzil :D Kubkiem do codziennej cherbatki tez;>o smyczy nie mówiąc :wink: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Ja bym chciał koszulke XXL :) z takim duskrentym napisałem PurePC :) i mój nikc :D PURE :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 No ale jak ja nie dostane koszulki to sie obraze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Koszulki będą o to się nie martwcie, nie ma z tym najmniejszego problemu. Będzie logo to zrobie razem z DRuMah-em wzór koszulek i kilka (naście) takich zrobimy i będzie można je dostać w konkursach, kupić lub dostać w podziękowaniu. Zależy wszystko jak się ułożą sponsorzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Taki mały OT: Hym jakoś na PPC userzy mogą mieć 3x większy wpływ w życie, wygląd i funkcjonowanie zarówno forum jak i serwisu a to cieszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 po dłuższym oglądzie muszę stwierdzić że logo DRuMah-a całkiem niezłe :D ogólnie konkurencja była duża i mówiąc szczerze wygrał najlepszy pomysł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Moim faworytem było logo DRuMah'a i fajnie że wygralo ;) Moje gratulacje ;) No no ja jestem ciekawy jak taka koszulka bedzie sie prezentowac ;) Chętnie bym taką nosił ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Taki mały OT: Hym jakoś na PPC userzy mogą mieć 3x większy wpływ w życie, wygląd i funkcjonowanie zarówno forum jak i serwisu a to cieszy ;] Tak sie buduje klimat ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Nie wiem czemu podziekowania dla mnie? :* ale THX rowniez preferowal bym 2 koszulki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Fajne te loga DRuMaha, dobrze że są wybrane i dobrze będą wyglądać na koszulce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) Podziękowania dla: MareCeK - to jego logo było główną inspiracją dla projektu lukas8 Jeśli kogoś przeoczyłem, to przepraszam. Pozdrawiam! Czy to do mnie tez było??? :blink: Bo chyba jestem tutaj jedynym torque tylko ze z 8, chyba ze pomyłka, bo ja tutaj nie mogłem byc raczej zadna inspiracja :lol: Edytowane 23 Maja 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Ja myslalem, ze ktores z logow "GuC!o^" wygra :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 To źle myślałeś ;) Logo fajne i już nie mogę doczekac się jego zmiany "wszędzie" PS. Nie dostałem podziękowań ... Obrażam się i ide na TWEAK'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Obrażam się i ide na TWEAK'a... No cóż ja Ci mogę zaoferować :?: :? Jedynie witaminki na drogę w postaci: :banana: . :wink: BTW, faktycznie logo jest w porządku. Najbardziej mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 mnie się też podoba tylko go ni ma :? chopaki do pracy i zamieszczajcie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Wiadomo już może kiedy wybrane logo na stale wpisze się w layout? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Wiadomo już może kiedy wybrane logo na stale wpisze się w layout? :) Podobno ma być na dniach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Będzie 5 czerwca bo na ten dzień jest planowany już pełen start portalu. Logo ciut się zmieniło ale DRuMah przeszedł samego siebie, potrafi chłopak zrobić fajne logo :> Za tydzień czyli możecie się spodziewać dużego przyspieszenia na portalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Będzie 5 czerwca bo na ten dzień jest planowany już pełen start portalu. Logo ciut się zmieniło ale DRuMah przeszedł samego siebie, potrafi chłopak zrobić fajne logo :> Wiadomo chłopak ma fantazje :D Za tydzień czyli możecie się spodziewać dużego przyspieszenia na portalu. I nie mozna sie doczekac B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 romuś to może jakiś screen z nowego loga ;> ładnie prosimy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Nie psuj niespodzianki :wink: Wszystko w swoim czasie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Super :/ akurat 5 wyjeżdzam :( Pozostaje mi net w komie ale to nie to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ja tez bede wtedy w okolicach pragi pewnie ;P Ale tam internet chbya tez jest wiec chetnie dorwe jakas ich miejscowa kafejke :] No... zapowiada sie ciekawie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Tez chetnie zobaczylbym jak wyglada aktualna wersja loga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ojjj cierpliwości koledzy ;) Wszystko w swoim czasie, napewno sie nie zawiedziemy z tym logo... skoro jeszcze bardziej odpicowane jest :D Ja czekam cierpliwie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Też bym chętnie coś dodał od siebie ale kurczę nie mogę- etyka zawodowa :D :lol: A co do prezentacji finalnej wersji- spokojnie, jeszcze kurz nie opadł bo ostatniej walce w redakcji :P Edytowane 29 Maja 2006 przez DRuMah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Forum i portal nam się prężnie rozwija do przodu, aż miło popatrzeć :] Ja też nie moge się już doczekać nowego loga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Nowe logo jest przygotowane, zostanie dodane dniach 3-5 czerwca. Portal startuje już oficjalnie 5 czerwca i poznacie część redakcji druga zostanie dodana na dniach. Kilka bardzo ciekawych recenzji jest w przygotowaniu. Warto poczekać i zaglądać na portal co jakiś czas. Gwarantuje, że będzie ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...