s0n1c Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 A nie lepiej na 6 czerwca. No wiece 06.06.2006 :wink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Łatwo by było zapamiętać tą datę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Jestem za, TO BY BYLA DATA premiery :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Oka zmieniam na 6 czerwca nie ma problemu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Będzie sie działo. Czarny dzień dla konkurencji. A ja mam wtedy wycieczke klasową:(:(:(:(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 No nie taki czarny bo dopiero startujemy. Zobaczycie co ekipa potrafi na zlocie w Gdańsku. Tam zrobimy lekki pokaz możliwości i umiejętności ekipy PurePC. Tak tak zlot w tym roku będzie połączony razem z zjazdem oc/modders 18-20 sierpnia 2006 ale o tym w dalszej części programu, nie mogę zdradzać wszystkich rzeczy na raz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ooo! :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 No nie taki czarny bo dopiero startujemy. Zobaczycie co ekipa potrafi na zlocie w Gdańsku. Tam zrobimy lekki pokaz możliwości i umiejętności ekipy PurePC. Tak tak zlot w tym roku będzie połączony razem z zjazdem oc/modders 18-20 sierpnia 2006 ale o tym w dalszej części programu, nie mogę zdradzać wszystkich rzeczy na raz 8) A mnie #$$%^$&$%&^ bierze że nie będę wtenczas w polsce :( Ale mam nadzieję że na październikowych targach w Krakowie sobie odbiję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No nie taki czarny bo dopiero startujemy. Zobaczycie co ekipa potrafi na zlocie w Gdańsku. Tam zrobimy lekki pokaz możliwości i umiejętności ekipy PurePC. Tak tak zlot w tym roku będzie połączony razem z zjazdem oc/modders 18-20 sierpnia 2006 ale o tym w dalszej części programu, nie mogę zdradzać wszystkich rzeczy na raz 8) A ja będę wtedy w UK ;( W sumie można się tam dostać drogą morską, to może przepłynę wpław, będzie dodatkowa atrakcja zlotu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 No i oficjalna premiera logo nastąpila.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Hmm a czemu na rooq obrys "PC" jest biały? Nie mógł zostać czerwony? Jakoś nijak to wygląda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 No wlasnie, cos error z tymi kolorkami. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Hmm u mnie na invision errora brak :?: Ale za to na desercie logo roxuje Edytowane 2 Czerwca 2006 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 W watku z logami byly lepsze :/ Moja opinia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Hmm u mnie na invision errora brak :?: Ale za to na desercie logo roxuje mi sie też podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Podoba mi się logo dobra robota. Może te płomienie dać na czerwono w obudowie, super sprawa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Świetne te logo jest, bardzo mi sie podoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 u mnie na invision logo sie niezmieniło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 u mnie na invision logo sie niezmieniło F5 = refresh ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 U mnie dziala. Troche na invision to czerwone PC razi, ale to kwestia przywyczajenia. Z czasem to bedzie wlasnie atut :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 To logo jest GIT :D na pure blue wyj***ne w kosmos :twisted: :gitarzysta: nice work Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Logo jest naprawdę super! Świetna praca i świetny wybór. :) Edytowane 2 Czerwca 2006 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 autor nie umiał/nie chcialo mu sie zrobic gradientu do loga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Tez mi sie podoba nowe logo i dopasowanie go do kazdej skorki ;]. Dobra robota panowie, trzymac tak dalej, a forum i portal daleko zajada :D. Thx za "doznania" wizualne ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Nowe logo PURE PC jest świetne. greets & respect dla autora ;) btw. kto "popełnił" nowe logo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Logo zrobił Drumah. Brawo panowie, prezentuje się naprawde nieźle. Tak trzymać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Tylko jeszcze poprawic, aby tlo logo pasowalo do reszty bara i bedzie ok. Na desercie najlepiej wyglada to logo, na def. razi ten czerwony. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 logo ładne, aczkolwiek na darknessie wydaje się za jaskrawe w stosunku do reszty. może trochę przyciemnione lepiej by wyglądało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 na darknesie jest świetne tylko jedno ale- to pc jakieś nieforemne-ciut wyższe albo ciut węższe i było by idelanie..tak jest w 99% idealne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Logo IMHO LUX ;] Tylko to "P" jak można było trochę w innych proporcjach, bo ten brzuszek trochę za długi w stosunku do wysokości, może zwężyć ale zwiększyć ciut wysokośc... 98% Perfekt Edytowane 2 Czerwca 2006 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...