Skocz do zawartości
janio

New Logo

Rekomendowane odpowiedzi

Ciesze się bardzo, że się podoba nowe logo. Nasz nadworny grafik spisał się bardzo dobrze. To nie koniec niespodzianek, reszta od wtorku zaczyna się pojawiać, chyba warto poczekać.

Teraz uciekam do pisania kolejnej recenzji bo należy się z nimi ruszyć.

Pozdrawiam

Psuja Romek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WIEM ZE PYTANIE NIE PASUJE DO TEMATU,ALE BYL TEMAT Z AVATARMAI TO GO ZAMKNIęTO.Nie moge za nic w świecie zmienic mojego AVATARA.

Wybieram sciezke do pliku i klikam aktualizuj i ładuje mi sie moj stary.Co ładuje jakis nowy avatar to załadowywuje sie moj stary.co mam zrobic.

Edytowane przez JejoX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WIEM ZE PYTANIE NIE PASUJE DO TEMATU,ALE BYL TEMAT Z AVATARMAI TO GO ZAMKNIęTO.Nie moge za nic w świecie zmienic mojego AVATARA.

Wybieram sciezke do pliku i klikam aktualizuj i ładuje mi sie moj stary.Co ładuje jakis nowy avatar to załadowywuje sie moj stary.co mam zrobic.

F5 nie pomaga. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wystarczo bylo sobie wyciac tamten gradient który jest tłem tego diva/tabeli i dokoptowac go w tlo swojego logo.. podeslij mi logo w psd to ci pokaze o co mi chodzi

Dołączona grafika

Chaos, wiem ocb. ale zostanie tak jak jest, chyba ze naczelny zadecyduje inaczej. Nie udostepnie logo bo jest wlasnoscia portalu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logo jest własnością portalu.

DRuMah jest w redakcji PurePC.pl a więc wszystko co stworzy dla portalu jest własnością moją i portalu więc wie, że nie wolno mu tego udostępniać nikomu.

Niom a teraz idę spać, jutro kolos a wieczorem zabieram się za recenzje i za kolejne poprawki i nowe rzeczy na portalu i forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi