rezo_ Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Pure Blue + nowe logo rządzą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Logo w Charcoalu troszkę odstaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Logo jest świetne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Bardzo mi się podoba, kawał dobrej roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Fajnie będą się prezentowały koszulki z tym logiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ciesze się bardzo, że się podoba nowe logo. Nasz nadworny grafik spisał się bardzo dobrze. To nie koniec niespodzianek, reszta od wtorku zaczyna się pojawiać, chyba warto poczekać. Teraz uciekam do pisania kolejnej recenzji bo należy się z nimi ruszyć. Pozdrawiam Psuja Romek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) WIEM ZE PYTANIE NIE PASUJE DO TEMATU,ALE BYL TEMAT Z AVATARMAI TO GO ZAMKNIęTO.Nie moge za nic w świecie zmienic mojego AVATARA. Wybieram sciezke do pliku i klikam aktualizuj i ładuje mi sie moj stary.Co ładuje jakis nowy avatar to załadowywuje sie moj stary.co mam zrobic. Edytowane 4 Czerwca 2006 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 WIEM ZE PYTANIE NIE PASUJE DO TEMATU,ALE BYL TEMAT Z AVATARMAI TO GO ZAMKNIęTO.Nie moge za nic w świecie zmienic mojego AVATARA. Wybieram sciezke do pliku i klikam aktualizuj i ładuje mi sie moj stary.Co ładuje jakis nowy avatar to załadowywuje sie moj stary.co mam zrobic. F5 nie pomaga. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 F5 nie pomaga. :? :oops: Coż mi więcej pozostaje powiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 :oops: Coż mi więcej pozostaje powiedziec.Wyczyść cache przegądarki (cos jak Temporary Internet Files) Ja tez mam taki sam problem jak chce zmienic av'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udało sie ale nie wyglada tak jak powinien.Posuje go obrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Logo extra ; ) Świetny wybór ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wypasik... piwko dla grafika :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Mialem wiele obiekcji co do nazwy ale logo bardzo ladne, teraz jako calosc prezentuje sie naprawde efektownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 wystarczo bylo sobie wyciac tamten gradient który jest tłem tego diva/tabeli i dokoptowac go w tlo swojego logo.. podeslij mi logo w psd to ci pokaze o co mi chodzi Chaos, wiem ocb. ale zostanie tak jak jest, chyba ze naczelny zadecyduje inaczej. Nie udostepnie logo bo jest wlasnoscia portalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Logo jest własnością portalu. DRuMah jest w redakcji PurePC.pl a więc wszystko co stworzy dla portalu jest własnością moją i portalu więc wie, że nie wolno mu tego udostępniać nikomu. Niom a teraz idę spać, jutro kolos a wieczorem zabieram się za recenzje i za kolejne poprawki i nowe rzeczy na portalu i forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 To może dorzucicie ie png fix do kodu strony? Chyba się nikt nie obrazi jak będzie parę (:D) bajtów więcej w kodzie... szczególnie że można go wysyłać tylko do IE, więc łącze nie bardzo ucierpi a wszyscy będą hepi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 To moze niech uzytkownicy IE zainstaluja sobie normlne przeglądarki? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 To moze niech uzytkownicy IE zainstaluja sobie normlne przeglądarki? :)I niech zapanuje pokój na świecie.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...