techsonx2 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 haha. niezle. prawie sie nabralem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Masz dobre prace i widzę dobre poczucie chumoru,ale ja nie żartowałem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) hihi, a takie cos: Może zamiast tej cieniowanej kraty w tle jakies ściezki drukowane(płytka drukowana) itp. tu fajne przykłady: http://images.google.com/images?client=ope...F-8&sa=N&tab=wi Edytowane 6 Maja 2006 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Edytowane 7 Maja 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) @Poca Jak dla mnie niezłe, takie przejrzyste! Tylko jakiś detal z kompami związany można by zamiast tej strzałki rzucić ;-) Edytowane 6 Maja 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) http://keithar2.cxc.pl/pure_pc.jpg GUTE! Ale kaine bling bling please ;) To nie forum o zmywarkach, ani żadnych detergentach ;][; Chyba że lubisz gary szorować :> Edytowane 6 Maja 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techsonx2 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) @techsonx2 Przestań już(*),jeden lepszy od drugiego za chwilę to już bedzie ciężko zdecydowac. :D (*)-do tego co się odnosi to żart jest tym razem. Edit: Przy okazji: Już nic nie piszę,popatrzcie jaką mam ilośc postów, może tam należałoby zadzwonic po poradę ? :lol2: Edit:07.05.06 13:20 Wklejam autentyczne profile użytkowników: :D @Antar1us 1.Jesteś userem z 2003 roku 99 postów w tym połowa na oślej łączce,toś się napracował. 2.Nie powiem czasu nie zmarnowałeś Paint OC-er z Ciebie niezły. :lol2: 3.Co piłeś ? :lol2: Edytowane 7 Maja 2006 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Może nim zaczniemy kolejne smieszne loga wymyslac to ktos z wlascicieli powie czy serwis bedzie sie nazywal PurePC.pl czy PurePC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Nikt nic nie powie do jutra :) Nie wolno :P Założe jutro temat do zamieszczania loga i administracja wybierze ich zdaniem najlepsze bez waszych wypowiedzi i ankiety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Smith Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 A może zamiast na tle płytki drukowanej to na tle DFI lan party :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Nikt nic nie powie do jutra :) Nie wolno :P Założe jutro temat do zamieszczania loga i administracja wybierze ich zdaniem najlepsze bez waszych wypowiedzi i ankiety. Czyli jednak wybór logo? Pisałeś, że macie już zamówione i żeby nie robić swoich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Hmm mi sie najbardziej podoba logo Chaos'a i pocemona [; Chociaż prace techsonx2 też są dosyć ciekawe ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 B) Widze ze bawisz się w photoshopie tutkami :wink: Jak znajde ochote to mozę też coś wymyśle B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techsonx2 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Widze ze bawisz się w photoshopie tutkamnie wiem o co Ci chodzi... jak cos robie to z główki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 nie wiem o co Ci chodzi... jak cos robie to z główki :) robisz to w photoshopie za pomocą tutoriali ? Bo akurat masz taki napis przerdzewiały i do tego jest tutek i tak mi się jakoś skojarzyło, ale fajne prace. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techsonx2 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 tuyaj masz tutka ala techsonx2: 1.otworz element do 'obesrania' 2.sklonuj warstwe 3. wybierz brazawy kolor 4.filters->render->fibers 5. zmodyfikuj filtr tak zeby 'przypasowal' 6.ustaw przenikanie warstwy Jestem samoukiem, mozna to zrobic na milion innych sposobow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 techsonx2 - wypasik to twoje logo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Bogaci jesteście skoro was na Photoshopy stać... ;) Loga fajne niektóre - bardzo mi sie podobają... Ale i tak się wstrzymujemy na razie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Ja u wujka w USA robilem loga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Bogaci jesteście skoro was na Photoshopy stać... ;)A ja mam gimpa. http://img196.imageshack.us/img196/4296/schowek019se.png :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Bogaci jesteście skoro was na Photoshopy stać... ;) Loga fajne niektóre - bardzo mi sie podobają... Ale i tak się wstrzymujemy na razie ;) Ja robiłem w GIMPie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 tuyaj masz tutka ala techsonx2: 1.otworz element do 'obesrania' 2.sklonuj warstwe 3. wybierz brazawy kolor 4.filters->render->fibers 5. zmodyfikuj filtr tak zeby 'przypasowal' 6.ustaw przenikanie warstwy Jestem samoukiem, mozna to zrobic na milion innych sposobow. jak to się robi to wiem :wink: A co to zapytać nie wolno? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 A ja mam gimpa. http://img196.imageshack.us/img196/4296/schowek019se.png :lol2: Niech zostanie :wink: Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 A ja mam gimpa. http://img196.imageshack.us/img196/4296/schowek019se.png :lol2: sgj - logo rox :lol2: idealne zobrazowanie nazwy ;) ale gdyby zamiast tego pura do naczyń dać jakąś obudowe, procek, tudzież jakiś inny element PC, mogło by fajnie wyglądać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 @techsonx2 Przestań już(*),jeden lepszy od drugiego za chwilę to już bedzie ciężko zdecydowac. :D (*)-do tego co się odnosi to żart jest tym razem. Edit: Przy okazji: Już nic nie piszę,popatrzcie jaką mam ilośc postów, może tam należałoby zadzwonic po poradę ? :lol2: ;> Ja jestem za jakims prostym, ale nie przypominajacym logo tweaka. To musi byc cos nowego, klasycznego. Przynajmniej takie jest moje zdanie ;> Podobaja mi sie loga Chaosa, bo wnosza cos nowego, swiezego. Ale jakos mi nie pasuja na forum ;> Chaos, nie obraz sie, ale tutaj (wydaje mi sie) potrzeba czegos prostego, nie wiecej niz 3 - kolorowego logo pod kazdy skin. To tyle z moich refleksji na temat nowego logo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 --->test liter (nie tła)<---- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 @MareCeK bardzo fajne logo - podoba mi sie @mechl!n troche zbyt pogrubione jest PC. Jeszcze na pure wyglada spoko ale na blue i tym na samym dole (zapomniałem nazwe) troche słabo je widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 No od MareCeK'a logo wyglada niezle jak na wstepna wersje. To jak bedzie z tymi logami? Jakies glosowanie, czy wybor administracji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...