Drozda Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 DRuMah naprawde świetne są te loga :) Moje gratulacje ;) Pierwsze logo wymiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Tez chce miec Koszulke z logiem DruMah porosze MorL(66dluga na 50 szeroka:D) czarna z Bialymi liniami LOGA :) Ps tym postem wyrazam to ze mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Szaciach!e jedną koszulke :P A tak na serio to zająłby sie ktoś tym? Można zrobić zbiórke kasy jak przy zamówieniu części do wc z niemiec ;] Ale w sumie to logo DruMaha nie zostalo jeszcze oficjalnie wybrane więc wstrzymajmy sie dopóki admini nie podejmą decyzji. Edytowane 15 Maja 2006 przez moreno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 A moze najpierw niech zostanie wybrane oficjalne logo Pure'a? No chyba ze chcecie te koszulki tak po prostu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Dzieki dla wszystkich, naprawde milo sie czyta Wasze opinie :) Nawet jesli logo purepc bedzie inne, to i tak jestem szczesliwy, ze tylu ludziom sie spodobalo :) BTW. Proces tworzenia koszulki z nadrukiem to nie jest trudna sprawa- kwestia zebrania pieniedzy ;] Kupuje sie porzadnej jakosci bawelnian t-shirt (polecam Fruit Of The Loom) i oddaje do firmy zajmujacej sie np. sitodrukiem. Przy zamowieniu powyzej 50 sztuk nadruk kosztuje ok. 2 zł / koszulke + cena koszulki jakies 20 zl- wychodzi 22 zł za profesjonalny t-shirt :D Edytowane 15 Maja 2006 przez DRuMah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 No wlasnie... imho jest to wywieranie presji na szefostwie. Dajcie spokoj. DRuMah jest w mojej czolowce ale nie zachowojmy sie jakby juz klamka zapadla. Przeciez czyms takim zabijacie konkurencje - zawsze moze byc lepiej, prawda? :) Do szefostwa: Czy macie jakis przyblizony termin do kiedy chcecie wybrac logo? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Też jestem bardzo ciekawy kiedy termin nastąpi ;) Ale lepiej troche poczekać bo moze sie jeszcze lepsze logo od DRumH'a pojawi ;) Nie no oczywiście nie tylko od niego :) Prawie wszystkie loga mi sie podobają i zapewne nie tylko mi... wiec wybór moze sie bardzo ciezki okazac. Pozdrawiam Szefostwo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Dobrze powiem Wam :) Logo DRuMah-a faktycznie jest bardzo ciekawe (jeden z faworytów) i pasuje lecz czekam nadal i zastanawiam się z chłopakami (admini) co wybrać. Nie podawałem terminu po to, aby ludzie nie wrzucali idiotycznych z treścią a może się uda. Podchodzimy do tego jak najbardziej profesjonalnie i zastanawiamy się co wybrać. Pamiętajcie to logo będzie nas reprezentowało przez kilka dobrych lat na sieci i w Polsce (może i na Świecie jak będzie dobrze). Co do koszulek to jeśli zostanie wybrane logo to kilka zrobie i kilka pewnie będzie do wygrania w konkursie najbliższym. Hmmm no tak już się wygadałem, będzie kolejny konkurs i możliwość wygrania nagrody lecz o tym później pierw logo. Wymyślajcie, działajcie a może zostanie wybrane :) Pozdrawiam Romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Wyrwe sie troche, ale mnie bardziej odpowiada logo Gucia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Mi sie podba logo DRuMah bo przemawia przez nie prostota latwo zapamietac :) i wogule ladnie by wygladalo na czarnej koszulce :) :* ehh musze sie postarac w konkursie o koszulke made by Romek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 To w takim razie i ja zarzucę swoją skromną koncepcję Pure Pc Kolory są z myślą o skórce darkness. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 To w takim razie i ja zarzucę swoją skromną koncepcję Pure Pc Kolory są z myślą o skórce darkness. Znajoma czcionka ;) Ale fajne, tylko logo sie zapodzialo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Pozwole sobie wrzucić kolejne propozycje ;] Z góry przepraszam że, nudze tym samym schematem ale bardzo mi przypadł do gustu :) Piąta propozycja: Same komputerki. Szósta propozycja: Komputerki w ciasteczku. Siódma propozycja: Monitorek w kółeczku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 To w takim razie i ja zarzucę swoją skromną koncepcję Pure Pc Kolory są z myślą o skórce darkness. Od wrzucania logow jest ten temat -> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=200149 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Nie wiem czy teraz ma to sens, ale stworzyłem kolejne logo. Prosty model i efekt wiatru. Do obejżenia we wiadomym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Pozwole sobie wrzucić kolejne propozycje ;] Z góry przepraszam że, nudze tym samym schematem ale bardzo mi przypadł do gustu :) Piąta propozycja: Same komputerki. ... Szósta propozycja: Komputerki w ciasteczku. ... Siódma propozycja: Monitorek w kółeczku. ... GuC!o^, naprawde fajnie, ale za duzo detali w logo- imo musisz je jakos uproscic. Nie wiem czy teraz ma to sens, ale stworzyłem kolejne logo. Prosty model i efekt wiatru. Do obejżenia we wiadomym temacie.Wiesz co, z takim podejsciem to bym w ogole nie probowal. Tym bardziej, ze twoje projekty sa naprawde niezle- imo powinienes jeszcze popracowac nad czytelnoscia i bedzie fajnie. Edytowane 15 Maja 2006 przez DRuMah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Jeszcze małe skromne fiku-miku na dobranoc ;) Ósma propozycja: Rezystorek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas8 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 no fajnie propozycji coraz więcej, tylko czy napis "twoje centrum overclockingu" w kilku logach nie kojarzy się zbytnio z tłikem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Dodalem kilka favikonek :D Nie zebym cos sugerowal, ale najbardziej zadowolony jestem z przedostatniej :P Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 DRuMah moim faworytem! Najlepsze loga! Tak trzymaj chlopie! ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Kolejne fiku miku. Dziewiąta propozycja: Komputerki w foremce. ( logo nie doszlifowane ) Dziesiąta propozycja: Komputerki na patyczku. Jedenasta propozycja: Monitorek na lizaczku. Edytowane 16 Maja 2006 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 GuC!o^ bardzo fajne są te twoje loga, podoba mi się ten styl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) GuC!o^ bardzo fajne są te twoje loga, podoba mi się ten styl.Mi tez :) Najbardziej ten monitorek, ale sprobuj cos bardziej tematycznego i z mniejsza iloscia detali- zeby pomniejszenie nie psulo efektu. No i stuninguj te loga z komputerami, bo imo wygladaja jak serwery i sie kojarza z hostingiem :P Edytowane 16 Maja 2006 przez DRuMah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Mi tez :) Najbardziej ten monitorek, ale sprobuj cos bardziej tematycznego i z mniejsza iloscia detali 8O Bardziej tematycznego? Czy może być coś bardziej tematycznego? IMHO pierwsze jest najlepsze http://img110.imageshack.us/img110/6639/17ru1.jpg To jeszcze Zawadaki jest niezłe http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...pe=post&id=7029 kolor by trzeba było tylko zmienić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Ahh nieo. Widze dalej trzymasz się mojego pierwszego loga ;] ( w moim odczuciu najmniej udanego ;) ) ps. Dziękuje wszystkim za komentarze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) 8O Bardziej tematycznego? Czy może być coś bardziej tematycznego? IMHO pierwsze jest najlepsze http://img110.imageshack.us/img110/6639/17ru1.jpg To jeszcze Zawadaki jest niezłe http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...pe=post&id=7029 kolor by trzeba było tylko zmienić... W/g mnie dwa komputery wygladajace jak serwery, jak i np. rezystor nie odzwierciedlaja tego, co oferuje serwis/forum ( a przynajmniej nie w takim stopniu, jak komputer) i wcale nie pisze tego zeby ksztaltowac opinie czy zwalczyc konkurencje- nie naleze do ludzi zawistnych. Natomiast jesli chodzi o projekty zawadaki, to najbardziej przypadły mi do gustu te Edytowane 16 Maja 2006 przez DRuMah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Kiedy rozwiazanie konkursu :) ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Biorac pod uwagę to, że nie ma żadnego konkursu nie pozostaje chyba nic innego jak odpowiedzieć -> nigdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 To nie konkurs, możesz przeczytać w pierwszej mojej wiadomości w drugim temacie ! Dzień, dwa i zamykamy a później sami wybieramy. Jest kilku faworytów lecz nie wszystko jeszcze stracone. Róbcie a może się uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Dodałem dwia nowe pomysły na logo z użyciem płomienia. Nie jest on zbyt realistyczny (powiem szczerze, ze nie chcialo mi sie go dopracowywac :P) ale chodzi tutaj o koncepcje- oczywiscie w razie "w" mozna mu poswiecic jeszcze chwile czasu :) Edytowane 16 Maja 2006 przez DRuMah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...