Gość Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Flimbo's Quest, mialem to na kartridzu. Fajna gierka, choc pamietam, ze wydawala mi sie piekielnie trudna. Dziwie sie swoja droga, ze nie padly chyba tutaj jeszcze gry z Dizzym :) Nie wmowicie mi, ze nikt w to nie gral na C64 czy Amidze. ja gralem tylko w dizzy na pegazusa. tez bylo fajnie:P Edytowane 10 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Pamiętacie "Plastusia" (z takimi dużymi odstającymi uszami) ? Taka bajka dla dzieci była z 15-16 lat temu. W przedszkolu go lepiliśmy. Domowe przedszkole, Pan Tik-Tak czy też Kulfon i Monika :D Była też taka bajka która ryła mi maksymalnie beret, jakieś takie dwa ufoludki babka-czerowna i facet- pomarańczowy wyglądali coś jak gumowy ludzik michelline (od opon), na głowach mieli jakies antenki (coś jak teledubisie) :D. Jak w telewizji leciał Bolek i Lolek czy też Zaczarowany Ołówek albo Reksio to nie było przeproś musiałem obejżeć a i nauczyłem się coś przy tym. Teraz cartoon network i głupkowante bajki ... ktróre nic nie uczą Jak żartobliwie powiem przy ruwieśnikach "W czynie społecznym" to patrzą jak na kretyna i nie wiedzą o co chodzi. Jedno jest pewne, żyłem w lepszych czasach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Była też taka bajka która ryła mi maksymalnie beret, jakieś takie dwa ufoludki babka-czerowna i facet- pomarańczowy wyglądali coś jak gumowy ludzik michelline (od opon), na głowach mieli jakies antenki (coś jak teledubisie) :D. Masz na mysli Pi i Sigma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) http://turbosoldiers.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3R...iw0MDgwMS5odG1s jak znajde oginal to wrzuce :] http://www.megaupload.com/?d=UPAW0D47 ( mam nadzieje ze 2 link nie bedzie znany za warez bo cholera to wspomnienia a nie warez :P ) Edytowane 10 Maja 2006 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Propos tajemnic, to był taki serial/film odcinkowy "Tajemnice Sahary". Dość krótki, ale ze względu na specyficzny klimat, zapadł mi w pamięć. http://www.filmweb.pl/Tajemnice,Sahary,(19...e,Film,id=36366 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Masz na mysli Pi i Sigma? Taa pamiętam to - pamiętam też że mieli manię na punkcie zbiorów - i nawet mi się ten program podobał. Z gier chyba jeszcze Moon Patrol nikt nie wymienił. I było jeszcze coś takiego, że latało się i pompowało potworki aż wybuchały. Na automatach w to sporo grałem, bo miałem kiedyś dostęp za darmo do salonu... Aha - oglądnąłem sobie niedawno fragment filmu "Tajemnicze Złote Miasta" który był tu wspominany - kiedyś mi się to strasznie podobało - niestety zrobiłem błąd oglądając to teraz - kicha jak nie wiem :lol: Heh a było wspomniane - Domowe Przedszkole? Też było fajne - ale kiedy ja to oglądałem - daaawno temu może 17 lat wstecz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) domowe przedszkole bylo fajne:> krasnal chałabała(hałabała?) byl [; gdzies mam kasete z piosenkami :D tylko zdaje sie czesc jest wykasowana:( bo kiedys siostra cos nagrala na to. bardzo fajna byla amerykanska ulica sezamkowa. potem jak zrobili polska wersje to lipa byla. wielki ptak, elmo, ernie, bert i oscar ktory mieszkal w smietniku:> wampir czarodziej zapomnielem jak sie nazywal:( jak cos wyczarowywale to mowil takie zaklecie "ala kanapka z maslem ozechowym..." i costam dalej:> ciasteczkowy potwor:D ekipa :D Edytowane 10 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Hehh dobry temat lezka sie w oku zakrecila. Pamietacie bajke "Dino" ;D o tym dinozaurze co go dzieciaki chowaly w ogrodku :D Albo Vidget :D "Vidget to nasza tajna bronnnnn! :D Yattaman :D i ta grupa Drongo :P z ta laska co jej zawsze po wybuchu cycki wychodzily :P Myszy z Marsa :D MO "Multimedialny Odlot" :lol: albo Escape (IMHO najlepszy program o grach) B) Na Canal+ "Moje drugie ja" O chlopaku co mial rozne dziwne moce mogl latac przy uzyciu dezydorantow :lol: Jeszcze byla taka bajka o zwierzetach z lasu, co chcialy sie przeniesc gdzie indziej bo ich las byl wycinany, czy cos takeigo :P Kurde to byly czasy, w wakacje i ferie TVP dawalo rozne bloki z programami i bajkami :D Edit: A opowiesci z Narni wersja serialowa. Trzaslem tylkiem na kazdym odcinku :P Edytowane 10 Maja 2006 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 czemu nikt nei wspomnial o "gigm" ? http://www.filmweb.pl/Film?id=103882 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 taki maly co w kosza gral:> "Jestem WOW superkomputer WOW" kto pamieta?:> albo taki polski serial Tajemnica Sagali czy jakos tak:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Juz byla mowa o sagali :P Byl jeszcze taki serial Misja sie chyab nazywal. Dzieciaki z Australli zalozyly jakas siec, i mialy swoich agentow w ronych panstwach swiata. To bylo fajne. Jeszcze byl serial, o kolesiu co go przenioslo w inne czasy gdzie zyli magowie mieli skafandry ktore razily pradem :P Ostatnio nawet to lecialo na TV POLONIA. Niestety nei wiem ja ksie nazywalo :D Edytowane 10 Maja 2006 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 polonia 1 ma w dzisiejszych czasach boski reprtuar » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 22:55 Program erotyczny [Tylko dla dorosłych] 23:35 Niegrzeczne historie [Tylko dla dorosłych] 23:55 Amore TV [Tylko dla dorosłych] 00:15 Goon [Tylko dla dorosłych] 00:35 Night Shop [Tylko dla dorosłych] 00:45 Reflex [Tylko dla dorosłych] 00:55 Military Shop [Tylko dla dorosłych] 01:05 Erotyczna giełda [Tylko dla dorosłych] 01:15 Night Shop [Tylko dla dorosłych] 01:25 Program erotyczny [Tylko dla dorosłych] 01:45 Halo info [Tylko dla dorosłych] 01:50 Night Shop [Tylko dla dorosłych] 02:00 Program erotyczny [Tylko dla dorosłych] 02:20 Night Shop [Tylko dla dorosłych] 02:35 Sex Flirty [Tylko dla dorosłych] 02:55 Program erotyczny [Tylko dla dorosłych] 03:10 Night Shop [Tylko dla dorosłych] 03:25 Program erotyczny [Tylko dla dorosłych] 03:40 Night Shop [Tylko dla dorosłych] 03:50 Sex Flirty [Tylko dla dorosłych] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Flimbo's quest - kolejna gra,ktora przeszedlem (oczywiscie nie mowie o unlimited lives:D) .Jesli chodzi o klasyki na C64 i Pegasusa to mozecie smialo mowic,napewno albo przeszedlem te, o ktorych macie zamiar wspomniec,albo przynajmniej gralem i przeszedlem spory kawalek :D PS - Widget byl luz :D Edytowane 10 Maja 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 taki maly co w kosza gral:>I był fetyszystą :lol: "Jestem WOW superkomputer WOW" kto pamieta?:>WOW juz nowszy jest - kilka lat po bajkach na polonii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Propos tajemnic, to był taki serial/film odcinkowy "Tajemnice Sahary". Dość krótki, ale ze względu na specyficzny klimat, zapadł mi w pamięć. 2128015[/snapback] Byl jeszcze taki serial Misja sie chyab nazywal. Dzieciaki z Australli zalozyly jakas siec, i mialy swoich agentow w ronych panstwach swiata. To bylo fajne. Misja - "Tajna Misja' lub "Alpha Centauri" - jakaś stacja niedawno to puszczała... Jeszcze byl serial, o kolesiu co go przenioslo w inne czasy gdzie zyli magowie mieli skafandry ktore razily pradem :P Ostatnio nawet to lecialo na TV POLONIA. Niestety nei wiem ja ksie nazywalo :DTen nazywał się chyba "Dwa światy"...IMHO też jakaś stacja niedawno go nadawała... Pamiętam jeszcze taki film\serial "Przyjaciel wesołego diabła" - to też było coś... jak byłem mały to bałem się tego oglądać...;):D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Pamietacie bajke "Dino" ;D o tym dinozaurze co go dzieciaki chowaly w ogrodku :D"Dino ostatni dinozaur" ;) @Varrol Odnosnie Moon Patrol, ostatnio (z 2 lata temu :razz: ) byla wydana wersja na PC, ale to nie to samo. W tym samym okresie na Canal+, w srode po 10 byl blok anime, kurcze nie moge sobie przypomniec jak sie nazywal, ale lecialy w nim niezle anime...... no moze przesadzilem, nie w tym samym bo to lecialo cos kolo 97-99. @Pietia(lania) GiGi byl juz wspominany z 5 razy B) Pamietacie taki polski serial, w ktorym rodzice byli wciagani do TV ? Pierwsze automaty z Cola w puszce :] teraz tego tyle, ze nikt nie zwraca uwagi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Buu - ta gra na Atari to byl Road Race. To byla pierwsza gra w jaka gralem na mojej atarynce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Dokladnie xor :D jak moglem zapomniec :] Tu do sciagniecia .atr z gra :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Pamietacie taki polski serial, w ktorym rodzice byli wciagani do TV ?"Smacznego telewizorku"... Drużyna A, MacGaywer, Airwolf, Magnum... kiedyś to były seriale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 "Dino ostatni dinozaur" ;) a nie czasem Denver ostatni dnozaur? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Pamietacie taki polski serial, w ktorym rodzice byli wciagani do TV ? To nie był serial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) a nie czasem Denver ostatni dnozaur?A rzeczywiscie Denver nie Dino, w czołowce byl chyba plac budowy <_< To nie był serial... :blink: wydawalo mi sie, że serial ale z linku wyzej widac, że to byl film, a wiec moja kulpa -_- Edytowane 11 Maja 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Przypomnial mi sie pewien serial "Arabela" :). Rumburak roxowal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Hehehe. Ja dzisiaj sobie tak pooglądałem moje stare posty, jeszcze z 2002 roku :wink: Boże jak ja pisałem :D Jush, pooozdroffffki itp :lol: Mało tego - większość tak pisała :D Fajnie tak powspominać. A dla maniaków gumy "Kaczor Donald" - mam w domu klaser z tymi historyjkami ;) Dalej pachną gumą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 I chyba kazdy przed blokiem miał osiedlowego "Grubego Pereza" rodem z zorro... co ciekawe od grubego pereza bylo o wiele mniej niz tych od zorro :) coś na odwórt niz w filmie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Masz na mysli Pi i Sigma?Hehe dokładnie ! Właśnie przypomniało mi się ,że dla dziewczyn były gumy "BARBIE" ale z tego co pamiętam to jakiś maniakalny chłopak-zbieracz też je zbierał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Tak jak mowili przedmowcy: zbieranie puszek...cale stosy tego staly poukladane na meblosciance, wymienialo sie z kumplami. Z telewizji pamietam w soboty taki program 5-10-15. Bardzo tez lubialem Muppetshow ("swinie w kosmosie" byly najlepsze). Pamietacie moze "Okienko pankracego", albo taki program przyrodniczy....nie pamietam tytulu, ale zaczynalo sie to od piosenki ".....te co skacza i fruwaja na nasz program zapraszaja" gosciu niesamowicie opowiadal i nasladowal odglosy zwierzat. Z zabaw to pamietam , ze gdy np z bratem zobaczylismy na automatach "Kung-fu master" to w pokoju sie w to bawilismy - jeden robil za glowna postac a drugi za przeciwnikow i boss-a z pierwszej planszy bo chyba zaden z nas nie doszedl do drugiej :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Właściwie to Latający Cyrk Monty Pythona leciał dość dawno w TV (z 10 lat albo więcej temu), serial Czarna Żmija już wcześniej - w ogóle filmy z cyklu Monty Pythona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Kącik Słodowego też sycił :P Zawsze na koniec padał tekst: "Ja już sobie takie coś przygotowałem w domu" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 a dzisiaj piątek i imieniny PANKRACEGO :D :D :D ! pamięta ktoś ??? :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...