Gość Antar1us Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 :lol: http://allegro.pl/item103106592_album_tazo_star_wars.html moj tez jest w bdb stanie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 dzisiaj przypomnialy mi sie takie fajne lizaki gwizdki :D skubane glosne byly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Lody "Kredki" od Algidy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Znajoma wróciła z Finlandii i przywiozła..... lizaki Moomin :] fazera. Bajer ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 A pamięta ktoś "Pieprz i wanilia" lub "Z kamerą wśród zwierząt"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 ja pamiętam stosunkowo to nie było tak dawno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 a Pan Japa? [?] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 U nas za blokiem znajdowala sie 'gorka' (jak stawiali bloki, to pozostalosci konstrukcyjne zwalili w jedno miejsce i zasypali piachem, w ten posob powstalo miejsce zabaw). Zawsze latem i wiosna chodzilismy na gorke i bawilismy sie w zabawe - "kto wykopie najwieksza brylke" ;> Kurcze, wspomnienia lapia za gardlo, bo te czasy wspominam po prostu wspaniale ;> Pan Japa byl dobry ;> A pamietacie taki program przyrodniczy na TVP2? Tekstem sztandarowym bylo: - "No i co pan najlepszego narobil? Panie Rysiu" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 a polityczne zoo kto pamieta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 to sie chyba zwalo polskie zoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) a calkiem mozliwe walesa jako lew , mikke jako pszczola hihihi upsss ;-) Edytowane 17 Maja 2006 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 http://wodnica.blog.pl/archiwum/index.php?nid=10908280 Pamietam, to byl dobry program, zawsze go ogladalem i duzo sie smialem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Polskie zoo bylo fenomenalne. Nie dosc, ze dobrze zrobione, to jeszcze bylo autentycznie smieszne, rowniez dla dzieciaka, ktory jeszcze nie za bardzo rozumial polityke (czyli mnie :) ). Zawsze jak bylo Polskie Zoo w TV, siedzialem przyklejony do telewizora i biada temu, kto chcial mnie odciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) A pamietacie KOC? - Komiczny Odcinek Cykliczny :lol: T-Raperzy Znad Wisly :lol: "Mieszko, Mieszko - moj kolezko" ;> http://www.trytel.com/~skok/traperzy.html http://www.duzohumoru.pl/smieszne_piosenki_mp3.html Edytowane 17 Maja 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 *pszczoła :P kaczyńscy byli jako bobry :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 A nie chomiki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Może i chomiki. Nie wiem co to było :P Wczoraj przeglądałem moją kolekcję starych gier ... Są tam takie perełki jak Get Medievaluate, Gorky 17, Unreal 1, Submarine Titans i wiele wiele innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Banda zoofili ... Gucwińscy :D Pamiętacie Zająca Poziomkę ?!!! Gdzieś mam jeszcze piosenkę tytułową ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 pozwolę sobie odkopać.. ;) http://www.purepc.pl/z_sieci/przypomniec_s..._czasy_mlodosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Spoko stronka! Osobiście rozwaliła mnie reklama "Pegazuski" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Fajnie sobie tak powspominać . Czasy przed 89 rokiem i wielką transformacją . Nasze i wschodniej produkcji bajki - Reksio , Kot Filemon , Pomysłowy Dobromir , Wilk i Zając , Rumcajs i Cypisek , Sąsiedzi . Do tego w tamtych czasach elitarna seria bajek firmy Hanna Barbera - Jetsonowie , Flinstonowie , Scoobie Doo , Pixie i Dixie itp. Potem Pole Position , Transofrmers , Denver , Exo Squad ( to ten serial o neoludziach i takich fajnych robotach jak ktoś już wcześniej napisał ) , Tajemnicze Złote Miasta , Tajemnica Sagali , Drużyna A , Riptide ( nazywany czasami drużyną B ) , Magnum , MacGyver itp. W ogóle gdzieś tak w połowie lat 90 ( 95 lub później ) Polsat albo inną telewizję prywatną naszedł szał serialowy - była to zmiana ramówki - albo z letniej na jesienną albo z wiosennej na letnią . Wtedy to puścili kupę fajnych seriali - Cobra z Dudikovem , FX , Brygada Acapulco , Grom W Raju . Pamiętam swój pierwszy rower - Wigry 3 i te zawody z kumplami którzy mieli BMX-y , na szosie prawie zawsze się wygrywało . Nie lubiłem BMX-a przez to twarde, plastikowe siodełko . Albo terkoczące coś wycięte z opakowania po jogurcie wsadzone w szprychę roweru . Szał po premierze króla lwa i te karteczki z tych małych kolorowych notatników . Jak ktoś wtedy miał GameBoya to był elo pro i wogóle cool , w tamtych czasach ( ~ 97 rok ) królowały gierki ze wschodu kupowane na bazarach . Programy popularno-naukowe - Kwant , Labolatorium czy matematyczne Pi i Sigma - to ostanie to była niezła jazda , muza rządzi do dziś , sam mam w ulubionych utworach piosenkę tytułową , z ze słynnych serialowych theme oprócz tego mam to z KR , Airwolfa, MCOG , Drużyny Acapulco i kilku innych . Teleturnieje - Wielka Gra - niektóre pytanie były takie aby odpowiedzieć trzeba było wykuć całą encyklopedię , dziś tylko 1 z 10 może się równać z tym programem poziomem wiedzy z pytań , słynne Koło Fortuny, Vabank , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Aż taki stary nie jestem... ale pamiętam wspomnianych wyżej, Drużynę A,Nieustraszonego,Grom w Raju,McGywera ahh to były dopiero seriale! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Teleturnieje - Wielka Gra - niektóre pytanie były takie aby odpowiedzieć trzeba było wykuć całą encyklopedię ,Wielka gra leciała w TVP do 2006 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...