bartur Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Dzien dobry wszystkim, Chcialbym upgradeowac bios w grafice. Obecnie mam 4.17.00.28 a znalazlem 4.17.00.30 (referencyjny) Po pierwsze nie jestem pewien czy karta ruszy po flash'u a po drugie tak szczerze mowiac nie wiem, czy to COS daje. Problem pierwszy moglbym "obejsc" vgabios'em, ale nie wiem jak go odpalic pod XP (brak zakladki "autoexec" w msconfig). Co do pytania drugiego - czy ktos madry moglby mnie oswiecic? Pozdrawiam wszystkich Bartur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Jeżeli karta działa prawidłowo, nie ma sensu zmieniać wersji biosu dla samej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 eh hyba ze cos da w podkreaniu bo widzialem u kumpla to ta karta jest tragiczna 5ns podniesienie o 10mhz core i memory to juz sie wysypie ): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...