Frezer Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Zamierzam dokupić kostke 512mb tylko nie wiem jakiej firmy bo zależy mi na o/c :wink: zastanawiam się nad: -Corsair -Hynix -Geil -Patriot -A-data Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Ile masz kasy ?? Jak chcesz DOKUPIĆ to jakiej firmy masz 1szą kostkę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 mam teraz jedną kostkę,a mogę przeznaczyć tak z 180zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 a jaka masz ta kostke bo nawet jesli teraz kupisz pamieci ktore sie swietnie kreca a twoja stara to padak to nic ci to nie da. a z tych to mysle ze najlepsze beda patrioty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Zobacz to=> Patriot 193zł Poszukaj, może gdzieś będzie taniej Edytowane 5 Maja 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...