Skocz do zawartości
Kolos

Outlook - Export Wiadomości

Rekomendowane odpowiedzi

C:\Documents and Settings\User\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\{70BB42F7-9B14-4A33-AA71-3721B5B013C0}\Microsoft\Outlook Express

Sprawdz jak to wyglada u Ciebie

Dzięki za szybkąodpowiedz, wszystko się zgadza.

Ps. szkoda że nie można skasowac całego tematu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybierz w outlooku Narzedzia--->Opcje--->Konserwacja--->Folder magazynu. W tym ostatnim bedzie sciezka dostepowa do plikow outlooka. Zgraj jej zawartosc na jakis inny dysk i masz kopie ;). Aha najlepiej sobie utworzyc folder na innym dysku niz C z plikami z outlooka i pozniej zmienic sobie tylko sciezke dostepowa do niego w folderze magazynu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybierz w outlooku Narzedzia--->Opcje--->Konserwacja--->Folder magazynu. W tym ostatnim bedzie sciezka dostepowa do plikow outlooka. Zgraj jej zawartosc na jakis inny dysk i masz kopie ;). Aha najlepiej sobie utworzyc folder na innym dysku niz C z plikami z outlooka i pozniej zmienic sobie tylko sciezke dostepowa do niego w folderze magazynu.

Właśnie mam kopię całego folderu na dysku D i zaraz zabieram się za format. Oczywiście wszystkie najwazniejsze dane mam nagrane na płytce DVD :) .

Dzięki za program, szybki, łatwy w obsłudze, poprostu MIODZIO :D Edytowane przez Kolos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie mam kopię całego folderu na dysku D i zaraz zabieram się za format. Oczywiście wszystkie najwazniejsze dane mam nagrane na płytce DVD :) .

Jeśli mogę podpowiedzieć, zgraj sobie również książkę adresową. No i zapisz hasła do kont.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi