Kolos Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Witam, W jaki sposób zrobic kopie całej skrzynki pocztowej w Outlook Express 6 ? pzdr, Edytowane 5 Maja 2006 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 C:\Documents and Settings\User\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\{70BB42F7-9B14-4A33-AA71-3721B5B013C0}\Microsoft\Outlook Express Sprawdz jak to wyglada u Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 C:\Documents and Settings\User\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\{70BB42F7-9B14-4A33-AA71-3721B5B013C0}\Microsoft\Outlook Express Sprawdz jak to wyglada u Ciebie Dzięki za szybkąodpowiedz, wszystko się zgadza. Ps. szkoda że nie można skasowac całego tematu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Wybierz w outlooku Narzedzia--->Opcje--->Konserwacja--->Folder magazynu. W tym ostatnim bedzie sciezka dostepowa do plikow outlooka. Zgraj jej zawartosc na jakis inny dysk i masz kopie ;). Aha najlepiej sobie utworzyc folder na innym dysku niz C z plikami z outlooka i pozniej zmienic sobie tylko sciezke dostepowa do niego w folderze magazynu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=outloo...ukaj&lr=lang_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Wybierz w outlooku Narzedzia--->Opcje--->Konserwacja--->Folder magazynu. W tym ostatnim bedzie sciezka dostepowa do plikow outlooka. Zgraj jej zawartosc na jakis inny dysk i masz kopie ;). Aha najlepiej sobie utworzyc folder na innym dysku niz C z plikami z outlooka i pozniej zmienic sobie tylko sciezke dostepowa do niego w folderze magazynu.Właśnie mam kopię całego folderu na dysku D i zaraz zabieram się za format. Oczywiście wszystkie najwazniejsze dane mam nagrane na płytce DVD :) . http://www.google.pl/search?hl=pl&q=outloo...ukaj&lr=lang_plDzięki za program, szybki, łatwy w obsłudze, poprostu MIODZIO :D Edytowane 5 Maja 2006 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Właśnie mam kopię całego folderu na dysku D i zaraz zabieram się za format. Oczywiście wszystkie najwazniejsze dane mam nagrane na płytce DVD :) .Jeśli mogę podpowiedzieć, zgraj sobie również książkę adresową. No i zapisz hasła do kont. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...