Radek90 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 chcesz nam powiedzieć że na 5V masz tylko 2,55V :blink: :blink: :blink: "napięcia mierzy się miernikiem, az nie programami" na początku tez się przestraszyłem, ale ojciej pomierzył i wyszło ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 chcesz nam powiedzieć że na 5V masz tylko 2,55V :blink: :blink: :blink: Jakby miał takie napięcie na 5v to by się komputer nie uruchamiał, troche logiki....sądze że pod 5v speedfan pokazuje napiecie vmem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek90 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Napięcia mierzy się miernikiem, nie programami, więc się tym nie sugeruj... to samo napisałem ciut wyżej :/ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość s0b Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Kupuj freezera. Ja kupilem, co rpawda Freezera 4 (na socket 478), i na prawde daje rade, podpialem go na 7V, jest PRAWIE bezglosny... Oczywiscie wypolerowalem podstawke zeby lepiej oddawala cieplo... Po polerce... ;] A kupilem to chlodzenie za 36zl z przesylka na allegro, takze tam szukaj. Pozdroooo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...